JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
2777
View
76
Reply

[Jenayah] penipu jual beg tipu harga ori kena COUGHT

[Copy link]

Author: johnlava       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 12-1-2019 11:48 PM | Show all posts
winamp05 replied at 12-1-2019 11:45 PM
cakap macam ni bukan khutbah, dan nak nasihat orang tak perlu tunggu jumaat lava. ko pun tau kan ? ...

bahahaha

ulamamak citer pergi negara muslim gini, pi negara kafer gitu, kau percaya dia ulamak

lembab kau ni




Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 11:48 PM | Show all posts
johnlava replied at 12-1-2019 11:46 PM
sapa ulamak tu?? yg citer pasal mayat jadi babi tu ke??

mesti dia tak pernah nampak pompuan ber ...

hasan al bana tak silap aku.... kalau tak silap la... aku lupa.... deny selagi boleh lava... tapi aku tau, jauh dalam hati ko mengiyakan kata kata aku. jari dan lidah ko selagi boleh buat buat tak nampak. kan ? so... deny selagi boleh... pusing selagi ko masih ada nafas lava....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2019 11:49 PM | Show all posts
winamp05 replied at 12-1-2019 11:47 PM
ko sambung la merepek, aku doakan nick ni ada lagi esok pagi.  aku nak gi makan. babai.

woiii, sabar la sikit. belum habis lagi kau dah nak pi makan.

apa arrrr, tak reti sabar ke??

masuk neraka la kau sebab tak bersabar




Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 11:49 PM | Show all posts
johnlava replied at 12-1-2019 11:48 PM
bahahaha

ulamamak citer pergi negara muslim gini, pi negara kafer gitu, kau percaya dia ulamak
...

untuk orang yang berfikir.... ye aku percaya dan aku nampak jelas depan mata hari ni lava....

udah la... aku nak gi makan. nak ikot jom. aku kat bangsar.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2019 11:51 PM | Show all posts
winamp05 replied at 12-1-2019 11:48 PM
hasan al bana tak silap aku.... kalau tak silap la... aku lupa.... deny selagi boleh lava... tapi  ...

tak kira la sapa, kalau dah mengagungkan kafer pemakan babi, kafer syirik menduakan tuhan, kafer tak percaya tuhan, kafer penentang tuhan, tak ada dah akhlak dia.

takyah dah kau quote dia




Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 11:53 PM | Show all posts
johnlava replied at 12-1-2019 11:51 PM
tak kira la sapa, kalau dah mengagungkan kafer pemakan babi, kafer syirik menduakan tuhan, kafer t ...

baiklah... aku tak quote lagi dah lepas ni. carik quote lain pulak.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2019 11:53 PM | Show all posts
winamp05 replied at 12-1-2019 11:49 PM
untuk orang yang berfikir.... ye aku percaya dan aku nampak jelas depan mata hari ni lava....

u ...

tak baik makan malam malam, sabar tahan nafsu mencekik tu lagi afdal dari start motor pi isi tembolok





Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 11:54 PM | Show all posts
johnlava replied at 12-1-2019 11:53 PM
tak baik makan malam malam, sabar tahan nafsu mencekik tu lagi afdal dari start motor pi isi tembo ...

aku tak makan apa apa lagi... last aku makan pagi tadi. roti je sekeping. lapar la.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2019 11:55 PM | Show all posts
winamp05 replied at 12-1-2019 11:54 PM
aku tak makan apa apa lagi... last aku makan pagi tadi. roti je sekeping. lapar la.

salah kau la tak ikut nasihat nabi makan sebelum lapar, brenti sebelum kenyang
lagi mau citer pasal sabar








Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 11:56 PM | Show all posts
johnlava replied at 12-1-2019 11:55 PM
salah kau la tak ikut nasihat nabi makan sebelum lapar, brenti sebelum kenyang
lagi mau citer pas ...

ye aku salah.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2019 11:57 PM | Show all posts

bukan pasal makan je kau salah, paal qoute tu pun kau salah. bukan hasan al bana pun yg cakap tu


Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 12:37 AM | Show all posts
kedai tauke cina tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 01:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Si raja apik kena tangkap pastu mmang sah sah jual kasut tiruan smpai jd jutawan xde kena ape pon.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 03:45 AM From the mobile phone | Show all posts
johnlava replied at 12-1-2019 11:32 PM
so apa masalahnya. masuk surga pun bukan dgn amalan kita, amalan baik ke amalan buruk ke tak geren ...

bila bc posting ko ni gaya mmg kuat dgr ceramah.. n aku leh recall ceramah ustad mana guna ayat ni.. haha

aku doakan ko moga dpt hidayah gak la 1 hari nnt... btw nk tny ko keje ke x wey? nape ko setiap ms ada kt forum ni??
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-1-2019 10:00 AM | Show all posts
idakamaruddin replied at 13-1-2019 03:45 AM
bila bc posting ko ni gaya mmg kuat dgr ceramah.. n aku leh recall ceramah ustad mana guna ayat ni ...

la, aku ingat mod ci je folo aku, rupanya mod lain pun folo aku, folo je 24jam aku buat apa.



bwt, ko mesti fikir jadi mod dah habis best in the werl kan










Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Butik terkenal? Area bukit bintang?? Mana pulak. Farenheit. Pavi. Starhill
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Berita kat Malaysia ni selalu camni..taknak beritahu nama..dah kena sita tu consider bersalah la kan..knp taknak beritahu nama kedai...
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 11:13 AM | Show all posts





Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Kan dah kena cought. Jual beli lagi lah jenama ciplak.

And please lah hotfm tak perlu lah kot up iklan biar guna barang fake, asal perangai tak fake. Kau promote barangan ciplak eh indirectly. Pathetic.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
@coughtlava?
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
lanun_darat replied at 12-1-2019 09:07 PM
mod penah bagi kredit pada forumer yang maki hamun, kenapa tidak yang ini ?

noraidil ni jenis pemaaf tapi aku tengok lava ni bahasa kasar sangat....so sapa nak layan dia.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku nak tahu butik mana satu je bila masuk thread ni.. tp apa yg aku dpt? Buang masa je baca gado gado benda bangang ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 02:06 PM | Show all posts
gaduh2 dlm benang ni biarpun menghiburkan,tp akak tetap nk tau ape nama kedai yg jual brg ciplak tu??

kat jb ni pun ada jugak kedai jual brg ciplak.dalam mall lagi.mmg brand xnak kalah..ada kenzo,,armani,hackett etc..tny tokey kedai confident ckp dia amik brg direct dr butik kat hongkong dan dpt rega murah.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 02:32 PM | Show all posts
Malaysia.Doom replied at 13-1-2019 05:42 AM
noraidil ni jenis pemaaf tapi aku tengok lava ni bahasa kasar sangat....so sapa nak layan dia.

babi pun belum tentu nak layan beliau... padahal sedara mara jah pun...
thats why mcm manusia lonely... yg pasti heshe mmg jobless.. menganggur...
tunggu hilang tempat bergantung sahaja...


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-1-2019 02:33 PM | Show all posts
SissySembah replied at 13-1-2019 02:32 PM
babi pun belum tentu nak layan beliau... padahal sedara mara jah pun...
thats why mcm manusia lon ...

mak kau babi

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.045297s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list