JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
1234Next
Return to list New
2765
View
76
Reply

[Tempatan] ILP Pengkalan Chepa dan skill terajang motorsikal

[Copy link]

Author: Victorioussss    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-1-2019 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Info dari fb mengatakan ibu bapa bawak dan meletak kereta dan motosikal masuk ke kawasan yang tak dibenarkan semasa pendaftaran pelajar baru. Tak sure ade letak signage ke tidak sampai dia mengamuk

Tapi perbuatan terajang harta benda awam adalah tidak bersopan dan tidak bertata susila bercanggah dengan Rukun Negara

Mengikut komen fb, carta organisasi menunjukkan dia mungkin pangkat DV48. Kalau dah naik rank Jusa mungkin dia terajang sambil terbang agaknya

Video fb


Komen bergamber di fb
49401457_2256694984340560_6494632580443275264_o.jpg
49770239_788967364800537_4378812427781799936_n.jpg

Tak fikir ke moto yang dia sepak terajang tu harta orang susah

Sumber video dari fb Nashreen Fahmi https://m.facebook.com/nashreen.fahmi.5?fref=nf
Sumber gambar dari komen2 netizen pada video


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2019 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
20190112_222445.png
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ingat ILP tu bapak dia punya ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Tok guru peel perangai gini
Pastu nak lahirkan anak bangsa yang berkualiti
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2019 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Hari pendaftaran bersama mak ayah
Timbalan pakai baju spt sekuriti
Selayaknya x tahu adab
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 11:11 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 11:21 PM | Show all posts
Ko tak boleh bagi annoucement ke suruh alihkan motor tu semua? Bila dah tendang tu solve problem ke? Bingaiii..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
babi sial
ko tak reti guna budi bicara ke jantan sial
aku harap MOHR lucutkan jawatan mangkuk nih
kalo ada parents korang punya motor tu disepak sama dlm kes ni, aku haral korang pi terajang mamat nih smpi patah tulang rusuk
aku percaya yg motor2 tu sume harta org susah.kalo kaya raya diorg dtg naik bmw merc dah
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
K E L..
bila ada kuasa dia punya kepak..

Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Hari pendaftaran kot. Tak boleh consider sikit ke. Biasa la nak bawak barang banyak. Nak buat urusan sane sini lagi. Tak kan nak parking jauh kot. Patutnya tunjuk la kredibiliti yang baik dekat mak ayah. Biar senang ati mak ayah anta anak belajar situ. Bagi announcement ke mintak jasa baik alihkan kenderaan. Ni tidak sibuk tunjuk lagak samseng pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Mabuk ketum kah
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 11:48 PM | Show all posts
Mohon staf ini diambil tindakan....
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau dah viral..memang abes la ko mamat kelantan
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu mcm ni..i x kn register kn anak i kt ILP..

X sanggup anak blja tmpt mcm ni..dpt org ngamuk x tentu psl
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
pichee replied at 12-1-2019 11:51 PM
Klu mcm ni..i x kn register kn anak i kt ILP..

X sanggup anak blja tmpt mcm ni..dpt org ngamuk x  ...

Unfair la sis. ILP lain molek je
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Perangai macam tahi..tunjuk contoh biadap rosak harta benda orang...mohon ramai ramai rpot polis biar kena angkut....mak bapak hantar anak kat situ pon kecut tgk samdol samseng ni terajng motor...x dapat bayarb bill air agaknya ....kepala penuh ayaq
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Nasib bukan India atau Chinese kalau tak konfem budak laba tuh dah maki hamun.. selamat laaa sebab sebangsa dengan laba boleh pejam mata kalau bangsa sendiri buat taik
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Report polis jela owner moto2 tu semua. Geram plk aku tgk perangai timbalan pengarah samseng ni.. masuk jail boleh kena tindakan tatatertib plk.. padan muko. Buat benda tak pikir guna otak
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Baru 48 camni
Belum 52,54 jusa turus bagai
Harap dikenakan tekanan oleh netizen
Kalau dia malu dia minta maaflah
Tp ada malu ke
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Base budu gedebe!
Harta marhaen beranilah ko terajang sesuka hati. Ntah orang tu punyalah susah payah bergolok bergadai nak beli moto sutir, sesenang je ko pi jahanamkan. Cer kalu yg park situ kereta mewah, takdenya dia berani nak sentuh walau secalit pun
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 12-1-2019 11:56 PM
Unfair la sis. ILP lain molek je

Mksd i..kt ILP tu...

Parents tgh nk register ank kt situ..sekali moto kene tendang..xkn nk proceed blja kt situ juga...

Mmg angkat kaki la...

Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Teringat sebelum ni video seorang vip melaka yg terajang moto messenger kat mbmb... ada yg heols sorong n letak kat semak! Ni adik beradik vip tu ke? Or set2 sama dna?
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 01:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Bongok nye. Letak sign board beso2 la no parking. Abis jahanam rete benda orang.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 01:37 AM | Show all posts
ai takleh hadam dgn kebodohan manusia yg berpangkat berperangai buruk hina sebegini...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053858s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list