Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
22324
View
228
Reply

Fazura dan penceramah agama

[Copy link]

Author: fahdramli    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-1-2019 05:39 PM | Show all posts
Kyayr replied at 15-1-2019 01:35 PM
Huhuhu.. aku mampu ketawa je bacer esei si lenovo ni.. ko ni pakai komputer brand lenovo ke mcmaner? ...

kikiki ketawa nervous ke chuols? x mampu nk ckp aper sbb xsangka nak pechlobs kan meol  mmg xde motif nk terkesan dgn komen chuol.. xde kepentingan dlm life meol.. meol just enjoy the show jer.. menengokkan chuol hampir2 peclobs td buat meol nk gelak guling2..asenye kalo btol2 kantoi, mmg terperanjat suma org..pura2 jujur n teraniaiiyaaa..acah2 disayangi..seboleh2nye chuol nak cover yg chuol tu kaki sentap n sarcastic..xpe meol dh lame peratikan je chuol ni.. next nnt chuol nak masuk bwk citer ape, berlakon tu sila kasi real sikit.. diulangi.. REAL tawww

x sangke mcm2 perangai pemenat bamtah ni.. dari acik2 ak26j ingat dah xde mslh.. rupenye masih ade saki baki yg tinggal.. oo lupe plk, dulu penah berasal dari geng epot

klah..cukup2 la meol drop hints.. nnt ade yg meroyan kat igs..ade tukang sapot sekaum walaupun akan sedaya upaya buat mcm xde aper
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
lenovo30 replied at 15-1-2019 05:39 PM
kikiki ketawa nervous ke chuols? x mampu nk ckp aper sbb xsangka nak pechlobs kan  meol  mmg xde ...

Sukerhati kau lah nk ckp aper.. yg penting aku happy sbb aper yg kau ckp ni aper yg aku nk capai.. aku tahu kau nk ckp aku saper.. aku lagi suker.. biar semua benci dier tu... huhu.. aku masuk sini nk tanyer knp tk saman je reporter sbb fitnah.. knp PU jadi mangsa.. itu jer.. okay aku chow.. kau terus luahkan hujah2 kau.. takot nanti depress klu pendam sendiri... Huhuhu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
lenovo30 replied at 15-1-2019 05:39 PM
kikiki ketawa nervous ke chuols? x mampu nk ckp aper sbb xsangka nak pechlobs kan  meol  mmg xde ...

serius ahh
I dulu rajin gak masuk benang fattzura n dia ni antara yg paling rajin up story.
xhbs2 lg ke..dah kalo ex epot emmm tuang air kolah 7 masjid pon xjln, yuuuuuuu hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
lenovo30 replied at 15-1-2019 11:05 AM
mmg betol la chuol ni seseorang tu.. sebijik gaya bahasa cam dier.. walaupun acah2 mcm jauh beza j ...

Dm plssss nak tau gak acik kepam yg mana satu kah kah kah
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Kyayr replied at 15-1-2019 06:50 PM
Sukerhati kau lah nk ckp aper.. yg penting aku happy sbb aper yg kau ckp ni aper yg aku nk capai.. ...

Laaaa ko kan acah acah tido sebantal Tanya sini buat apa
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 08:25 PM | Show all posts
Puncanya bila wartawan dengan mentaliti kelas ke 3 nak hotkan issue. Dilayan pula oleh PU. Para PU ni takder ker nak kupas isu2 lain yang lebih penting? Setakat gosip retis, jari terhiris pisau pun wartawan buat headline.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
lenovo30 replied at 15-1-2019 05:39 PM
kikiki ketawa nervous ke chuols? x mampu nk ckp aper sbb xsangka nak pechlobs kan  meol  mmg xde ...

Next time ada benang kontroversi Fattzura, heshe masuk tukar mn plk.
Mls meols tgk nama heshe ni.
Mencapub feefeling caring tapi busuk mcm jering.
Ingat setakat si cockroach je last perangai gini, timbul plk yg ni. Pasni, ntah mn ape plk yg timbul
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2019 10:35 AM | Show all posts
Kyayr replied at 15-1-2019 06:50 PM
Sukerhati kau lah nk ckp aper.. yg penting aku happy sbb aper yg kau ckp ni aper yg aku nk capai.. ...

"yg penting aku happy sbb aper yg kau ckp ni aper yg aku nk capai.." suda cuakkk

"aku tahu kau nk ckp aku saper.. aku lagi suker.. biar semua benci dier tu..."
jeng jeng jenggg.. senang keje meol chuols dah peclobs sendiri.. eh nyahh.. org yg suke menyamar ni mmg akan acah2 nak ajak org benci diri sendiri..supaya org xkan terpikir chuol tu saper.. org lain bole la chuol bodokan.. kikikiki
so mmg bertujuan nak kantoikan diri sendiri la neh khuennn..tengkiusss sbb akhirnye mengaku jgk chuol sape walaupon indirectly

"aku masuk sini nk tanyer knp tk saman je reporter sbb fitnah.. knp PU jadi mangsa.."
perlu ke nak justify? gelabah2 tue nak pegi manerrr.. kikiki

terbongkar akhirnye sape sebenarnya forumer kaki bawak BOM selama nieee... acah2 mcm tau semua.. ofkos la chuols tau mcm2.. taim chuol pakai baju kulit lain, chuol berlakon jd fattahrian sejati.. dlm porem bertukar kulit jd hater.. ok selesaiiii nexttt

Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2019 10:55 AM | Show all posts
e-chah replied at 13-1-2019 01:05 AM
Jumpa di Instagram..

eh kenapa kecik ek?

harian metro ni akbar arus perdana ke..??


aku ni dah lama tk tgk HM ni...hatta online seklai pun....sbb aku rasa cerita dia bukan2 sgt...tajuk lagi la...mengundang kontraversi sgt...


Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2019 10:56 AM | Show all posts
separasedar replied at 15-1-2019 08:32 PM
Next time ada benang kontroversi Fattzura, heshe masuk tukar mn plk.
Mls meols tgk nama heshe ni ...

nyahhhhorg ade split personality ni mmg cenggitu.. sheols sometime bole jd kompius dgn watak diri sendiri.. ade masa tu berlakon fefeeling concern kt fattah.. tetibe esoknye acah2 kutuk fattah.. tp yg pasti walaupun personaliti sheols sentiasa bertukar.. trait paling obvious benci fazura tu tetap x ilang
yg klakar tu sheols nk cover sheol tu pemenat, acah2 kutuk fans fattzura. yg tersangat sangat obvious sekali psl hal unfolo.. tu paling klakar.. sheols yg acah2 nobody & hater ni tetibe bole pecah rahsia sorang iger tu kena unfolo.. pk logik, sape jer yg tau kene unfolo kalo bukan org tue sendiri.. hint tu adelah hint sebesar alam sekali.

ok meol dah byk blanjer hints kikiki.. meol harap fattzura fans hati2 je dgn sheol ni lps dah tau die ni sape.. jgn smpi isu ak26j berulang lg.
kt ig sheol acah2 murni..bile masuk porum walaupon berlakon.. terserlah prgai sebenar.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
lenovo30 replied at 16-1-2019 10:56 AM
nyahhhhorg ade split personality ni mmg cenggitu.. sheols sometime bole jd kompius dgn watak diri  ...

Lama meols baca sembang korang2 kat sini, tak tahan nak tanya jugak sebab kejap2 naik benang ni. Since meol ni x berapa minat fattzura ni mmg banyak la yg meols tertinggal, nk tanya kes sk26j tu apa chuols??? Jangan marah tau, hehehe...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.073590s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list