Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
5418
View
23
Reply

Fattzura sentap dengan pu syed

[Copy link]

Author: zeitabaei    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-1-2019 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Gara gara artikel berkenaan video klip termahal  fattah izin seksi tu artikrl harian metro  fazura sentap dgn tajuk berita yg kononnya terpesong dari maksud sebenar sehingga mengundang teguran pu syed .kemudian pu syed minta maaf setelah di bash fans fattzura

Apo nak sentap bagai. ...lain kali jgn pakai seksi  Ko memang seksi kan x bertudung pastu pakai ketat pakai skirt nampak kaki...mmg fattah izin pakai camtu kan ...

Bila ada artikel nakal sikit sentap...

Sebab  acah suci hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Jangan tegur.sheols ambel and onerd.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Screenshot_2019-01-12-23-49-42.png
IMG_20190112_235041.png
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 12:22 AM | Show all posts
Paste la gmbr ke, artikel ke, ape ke.
SIle rajin sikit TT
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols bru tgok justification panjang fattah fazz n army. Apa pu syed tu kata?
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by BoongaKertas at 12-1-2019 04:42 PM

Subhanallah gigihnya tt ni bukak benang lain utk fattzura Hahaha. Jaga2 tt, takut straigt ke neraka jer ni kemain buat fitnah dlm ayat awal benang ni. Ekekeke.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 12-1-2019 04:40 PM
Subhanallah gigihnya tt ni bukak benang lain utk fattzura Hahaha. Jaga2 tt, takut straigt ke neraka  ...

Biarkan dia...dia ajk geng dia yg takleh move on join skali...hehe
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 12:51 AM | Show all posts
Org kalau sentap terlebih betul la bagai dikata tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 12:52 AM | Show all posts
Time retis lain laju korang membawang kena Kat idolat ehh telkung talk pulak
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Mano video clip ea...  Nak tengok
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 12:59 AM | Show all posts
menjad replied at 13-1-2019 12:57 AM
Mano video clip ea...  Nak tengok

Lom keluar lagi kot nanti kita tengok betul ke tidak nasihat Pu tu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 01:03 AM | Show all posts
2/3 menjak ni kuat meroyan betul,baru ni buat statement org cuba buat fitnah kat umah tangga dia konon tau sapa yg buat hanat sgt peragai,Sapa tah lapaq laki kayu dia tu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 01:10 AM | Show all posts
lol geng2 sama jugak yang mengomen
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 01:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Telolet replied at 13-1-2019 01:10 AM
lol geng2 sama jugak yang mengomen

Kan,kalau Ada tread musuh fake pun org yg sama Komen
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 01:17 AM From the mobile phone | Show all posts
biarlah luncai terjun dgn labu2nya
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 01:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Zmn skg ni org lbh suka hntam pendakwah dr artis popular.. artis pop stiasa disanjung..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-1-2019 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 13-1-2019 12:40 AM
Subhanallah gigihnya tt ni bukak benang lain utk fattzura Hahaha. Jaga2 tt, takut straigt ke neraka  ...

Apo fitnah betullah dia sentap sebab artikel tu harian metronkata fattah izin aksi seksi. Tu yg mengundang teguran pu syed. Kak fake nafi kata xda aksi seksi ,hanya ayat seksi so dia claim wartawan mislead statement lalu sentap dgn pu syed .bagi ahkak kenapa nak sentap kata manusia positive terima je lah teguran pu syed tu . Sbb realitinya di kehidupan sebanar dorang laki nya izin dia free hair pakai skirt nampak kaki baju ketat, pegang2 lgbt ,jantan urut urut muka ...kalau ikut islam x namanya laki dayus ke ?

Ini kes nak org fokus isu dorang je ni  nanti berebut la org nak tgk mv baru tu ...alih alih nanti upload tqso much  view jota jota

Marketing strategy nak sentap2 konon org fitnah rumahtangga depa
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 01:58 PM | Show all posts
Edited by lenovo30 at 13-1-2019 01:59 PM
zeitabaei replied at 13-1-2019 07:48 AM
Apo fitnah betullah dia sentap sebab artikel tu harian metronkata fattah izin aksi seksi. Tu yg me ...





idolat chuols ni nak up kontroversi apo plak? Free free jer 5.9 mil followers dpt tgk rambut karat hajah.
sheols bengang kot karat sheols fokus fattzura je.. sheols pun nak jugakk limelight.. mohon chuols buat tred khas utk idola chuols ni ehh.. sian dier
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 04:00 PM | Show all posts
diam teros TT
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Kdg2 tgk pakaian faz lg sopan dr hijabista
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.102076s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list