JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
12Next
Return to list New
2644
View
32
Reply

[INFORMASI] WANITA SANGGUP 'MENYUSUKAN' TEMAN LELAKINYA 2 JAM SEKALI

[Copy link]

Author: pakjep       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-1-2019 03:53 AM | Show all posts |Read mode
Seorang wanita dari United Kingdom sanggup 'menyusukan' atau breastfeeding teman lelakinya sebanyak 2 jam sekali atau 12 kali sehari. Wanita tersebut Jennifer Mulford, 36 tahun menyusukan teman lelakinya Brad Leeson yang juga rakan sekelasnya sewaktu di kolej dahulu. Alasannya adalah teman lelakinya memerlukan susu badan sebagai pemakanan tambahan untuk membina otot sebagai atlet bina badan. Brad Leeson mengakui dia banyak mendapat menfaat dari susu badan Jennifer. Apa yang dilakukan oleh Jennifer adalah atas dasar suka sama suka malah dia sanggup berhenti kerja sebagai pembantu bar. Kali terakhir dia melahirkan anak adalah 20 tahun yang lalu. Untuk membolehkan Jennifer membekalkan susu badan kepada Brad dia meminum teh herba Mother's Milk dan sejenis minuman suppliment yang dikenali sebagai Lactiful. Pengakuan Jennifer Mulford mengundang pelbagai reaksi daripada pakar diet, pakar nutrisi, pakar sukan dan pakar kesihatan. Kebanyakannya tidak megakui keberkesanan susu wanita terhadap otot orang dewasa sebagaimana bayi yang memerlukannya untuk tumbesaran. Berdasarkan laporan akhbar Jennifer menggunakan breast pump untuk mengeluarkan susunya.

breastfeeding-boyfriend.jpg

sumber : mirror.co.uk


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 09:34 AM | Show all posts
kesiannya.........
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 04:45 PM | Show all posts
kat sini ada tak?
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Yeke kau guna breast pump? Membongak je mangkok hayon ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Pernah beranK memang la mudah keluar susu
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmm....yo la tu....
Sanggup tu 2 jam sekali...sekali menyusu lama mana?.. 30-60minit...hmm..
Suka hati la...
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
smbil menyusu smbil mengesek kekdah nye ekekekeke
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Ceq nk bayangkan...hahahhhaaa
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Cite apa ek yang dia lupa beli susu, pastu dia picit susu dari tetek straight ke dalam black coffee??
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Ish... tiba2 teringat ade org buat cookies guna susu ibu...
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Dasar lembu
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Kata bagi susu ibu untuk laki bina badan tapi dalam gambar nampak sedehhh je,muka pon cam tak cukup zat.laki i yg tak minum susu badan tu lagi gagah perkasa,minum air masak je.. lulz
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Tetiberr iols teringat dlm Q&A suatu ceramah: this newly wed tanya ostad adakah suami sheols jatuh hukumnya menjadi anak susuan sbb minum susu sheols semasa berbuat
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
dl penah baca kat cina..ni kat uk plak..ye2 je menyusu bfnye
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
mawar_pink replied at 13-1-2019 10:01 PM
dl penah baca kat cina..ni kat uk plak..ye2 je menyusu bfnye

Kat singapore pun ada.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak oii mengempeng smpai 2jam ke noksss??mesti smbil mengesek ni..kosserrrrr
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-1-2019 11:42 PM | Show all posts
Itulah liberal namanya. bebas buat apa saja. tak kirala bf dia ka, jiran dia ka, kawan satu opis ka. Dia punya nenen dia punya hak. Makin nak kiamat makin teruk perangai manusia.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn replied at 13-1-2019 11:08 PM
Mak oii mengempeng smpai 2jam ke noksss??mesti smbil mengesek ni..kosserrrrr

Ya allah lama tak dengar orang duk sebut mengempengggg
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 01:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni kes nak sado tapi kedekut nak beli supplement la ni. Tapi kan, mesti bini dia dok komplen asyik lapar je kalau dah 2jam sekali pam kekdahnye.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 01:03 AM From the mobile phone | Show all posts
mcm baby newborn plak kena menyusu setiap 2 jam
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Lantakla bkn susu den
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 07:37 AM | Show all posts
Rasanya dia pam setiap 2 jam utk maintain supply
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 04:48 PM | Show all posts
ala..sambil menutuh sambil isap la tuu
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoi macam ni pon ada kee
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-1-2019 03:16 PM | Show all posts

He..he..he.. kat sini ada gak. Tapi buat sonyap-sonyap kat taman...
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049303s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list