JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
82160
View
1991
Reply

Rumah discussion scammer MLM edisi Spongebob Squarepants Part 3

   Close [Copy link]

Author: Penpitcha    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-1-2019 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by friedfishsoup at 2-4-2019 12:34 AM

Selama ni sy mmg silent reader kt forum cari ni. Teringin Sgt nk tau ape dh jadi dgn HH ni. Nk daki thread tu tinggi Sgt pagar. Huhuhu lately knp dia macam loss Sgt. 2 3hari ni lagi la menyeksi. Knp eh dia jadi mcm tu? Teringin Sgt nk tau.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 11:03 PM | Show all posts
who are yussssss????
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2019 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
SissySembah replied at 14-1-2019 11:03 PM
who are yussssss????

Bukan siapa2. Cuma lately nk tau je knp HH tu berubah mcmtu skali. Huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 11:07 PM | Show all posts
Penpitcha replied at 14-1-2019 03:06 PM
Bukan siapa2. Cuma lately nk tau je knp HH tu berubah mcmtu skali. Huhuhu

i see... mungkin beliau sudah mendapat hidayah??

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 06:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Bukan kah sudah diharomkann buka thread psl kepam ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 06:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Scammer korset yg tak kurus2 walau ber-gymming bertahun2.  Nyeksi nak carik laki lain kot...janda gersang gred E
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 07:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa dah jadi?
Dia dah pulang ke pangkal jln yg dia idamkan lol
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 07:24 AM | Show all posts
sejak sheols kembali single
makin terdedah bdn debab sheols..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 07:28 AM | Show all posts
Dah gila kot dia

Stress badan tak kurus2, lengan dah rupa peha
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 07:30 AM | Show all posts
She jual korset yg boleh kurus tu.. takkan lah tak kurus2 dekat bertahun2 dah pakai..  ... pegi gym lagi... korang ni punnn!
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 07:43 AM From the mobile phone | Show all posts
kena sumpahlah tu sebab aniaya orang. doa orang yg teraniaya ni makbul. ramai pulak tu mangsa penganiayaan dia & geng haiyok
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 07:44 AM | Show all posts
Mana admin? Taknak delete ker benang ni?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 07:45 AM | Show all posts
Edited by innocent_me at 15-1-2019 07:46 AM

Dah lama tak mengikuti.
Sejak thread sheols jadi panjang berjela jela. Iols jadi lost pulak.
Mana tengok sheols menyeksi? Kat IG kah?
Tetibaaa berminat nk follow balik haha
By the way... salah bilik ke tt. Beliau bukan retis.

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 07:48 AM | Show all posts
kita tggu bapa lama benang ni mampu bertahan
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 07:50 AM | Show all posts
berani tt bukak benang psl queen kepam

habuan nak kena humban jer ni...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 07:51 AM | Show all posts
uhuii..sejak bila dia free hair dan menyeksi macam BBNU je tuuu..

sejak bila pulak dia bercerai..

Ya Allah......iolls rasa dia macam ada wayar shot je...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 08:15 AM | Show all posts
seblom tred kne delete satu je nk cakap

sheols ingat sheols model kah sejak dua menjak ni bergambar sakan

sgt x sesuai okeh
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 08:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Letak sini thread2 dia..nk tgk sikit
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 08:43 AM | Show all posts
tak lama lagi thread ni akan hilang.. tak boleh dah kan bukak thread pasal dia..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 08:58 AM | Show all posts
masalahnya org tegur dia marah..
]tpi series mmg burukla fesyen dia.. dahla pendek ...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049519s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list