JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
35567
View
1207
Reply

Rumah Borak MLM Scammers Part 3

[Copy link]

Author: Penpitcha       Show all posts   Read mode

Post time 15-1-2019 10:07 AM | Show all posts
sheols feeling2 BBNU
model terhangat di dunia

padahal
hmmm
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Akhirnya ada yg bukak benang psl kueen..hahahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Ke tt ni si kepam..
Bila dah xde tred sembang pasal dia mula rasa lonely kan..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Pi kluar masuk gym pastu eat clean, jual produk kuruskan badan tp badan sheols still maintain. Nampak lg berat ada la badan tu. Pesen sheols skrg ni..hazabnyew
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Mne boleh bukk thread dia kan..
Kn da sound kat board sebelah
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 10:32 AM | Show all posts
Tak lama la jawabnya umur thread nih...  
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 10:32 AM | Show all posts
disebabkan thread ni aku skodeng ig si kepam tu. ya rabbiiiii!!! masyallah. dia tak de cermin ke kat rumah dia tu? confident gila la dressing cenggitu dgn badan cenggitu. lg confident gila .. ig penuh gmbr2 posing ntah apa2. gambar menampakkan ke midget tan pun gigih di post.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 10:51 AM | Show all posts
die ni bukan artis, patot masuk board gosip personaliti media sosial version 3
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 10:52 AM | Show all posts
https://vimeo.com/259427639

ini kah beliau?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 10:56 AM | Show all posts
actually sejak beliau diceraikan talak 3 mmg hidup die berubah 360degree
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 11:03 AM | Show all posts
x faham kenapa ramai lg pcya korset mengarut dia ni sb dia sendiri tak kurus2.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 11:06 AM | Show all posts
teen_angelJB replied at 15-1-2019 10:24 AM
Mne boleh bukk thread dia kan..
Kn da sound kat board sebelah

knpe sbnrnya x leh buka thread dia. dia ada thread khas kan?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 11:09 AM | Show all posts
chinta89 replied at 15-1-2019 11:06 AM
knpe sbnrnya x leh buka thread dia. dia ada thread khas kan?

haah. i pun tak boleh buka thread tu. i nak gak baca kat situ.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 11:09 AM | Show all posts
tt ni queen ke kalau tt nak tau queen ada tercalon dalam anugerah figura cari, boleh join mengundi dia under kategori instant haterz by netizen

https://docs.google.com/forms/d/ ... 4qm6CqXG6g/viewform jangan lupa undi dia tau

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 11:41 AM | Show all posts
pai.kacang replied at 15-1-2019 10:52 AM
https://vimeo.com/259427639

ini kah beliau?

iye sis tu la HH hehehe

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 11:43 AM | Show all posts

wow.. gebu gebas ya... tersembul isi2 di kawasan-kawsan yang berkenaan
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 11:44 AM | Show all posts
pittjie replied at 15-1-2019 10:32 AM
disebabkan thread ni aku skodeng ig si kepam tu. ya rabbiiiii!!! masyallah. dia tak de cermin ke kat ...

latest yg pkai dress kelabu tu kan...

azab sesangat tgk dia pkai gitewwww
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Apasall x kenall..tp mmg buruk punn...kaki mcm kayu balak..tp pakai skirt pendekk...adoiii...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 11:47 AM | Show all posts
she shall not be named..kamonnnnnnn...hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 11:53 AM | Show all posts
ok.. setelah men'stalk' ig beliau dalam 5 minit.. sangat wow dengan kekonfidenan yang beliau ada
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 11:55 AM | Show all posts
mesmerize replied at 15-1-2019 11:01 AM
semalam ai ketawa berdekah2 baca comments netizen kat ig pics dia

ada ke yg mengreply?
aku tgk sendu je like pun sikit komen pun mcm xde je
ke dia delete komen sume tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Gmbr yg pakai baju pink tu ohhmaii dia xrasa ke kaki dia sebesar alam
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 12:08 PM | Show all posts
tergamaknya photographer ambik pose2 dia tu. burukkkk lahaiii
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 12:08 PM | Show all posts
mak aii.... aku terus p skod ig dia..

gumuksss weii.. nak menyeksi pun agak2 la.

ni kaki peha lengan sume out..

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 12:09 PM | Show all posts
kome x tgk ke yg dia dandan rambut ala2 negro tu...

masyaallah....x sesuweiii langsung
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.042792s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list