JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
35578
View
1207
Reply

Rumah Borak MLM Scammers Part 3

[Copy link]

Author: Penpitcha    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-2-2019 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
cik_pink replied at 11-2-2019 09:25 AM
wanibudder ni aku x boleh hadam dgn perangai dia yg hari2 nak merempan penat la apa, bragging kono ...

Next anak budder ckp nak twins. Ha gitu
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 02:19 PM | Show all posts
babynina30 replied at 11-2-2019 02:08 PM
Next anak budder ckp nak twins. Ha gitu

terus meroyan la wanibudder. baru 2 anak pon dah separa meroyan dah aku nengok hahahahahaa
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 03:38 PM | Show all posts
betsyjohnson replied at 11-2-2019 12:00 PM
Muka bragging masam mencuka
Siapa nak approach dgn dress up mcm slut
Konon head to toe designe ...

nak add on boleh?
rambut curly .
i dapat bayangkan dia  macam u cakap tu.

org kat pub tu ingat perempuan gila manalah yg terlepas masuk pub nie. tu yang depa tak berani nak approach . kang di apporach datang pulak angin gila kak nini . tak pasal2 jadi kes pulak .
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
sbb kepam dan wani batak branded stuff, maybe deyols bleh beli cadar ni dr @theluxurysheet
ada YSL, hermes,chanel,LV
IMG_20190211_210908.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Meiizu replied at 8-2-2019 11:28 AM
anak tokmid no3 ..no1 ija 2.kepam, 3.wani budder 4.eizatt

Iza,kepam,wani n bongsu tu umo now semua tu Kaka? Haku ingat kepam yg no.1 ghupenyer Iza ke?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 11-2-2019 08:16 AM
Selalu kalau kita dh unbox bag tu. Sukar utk kita nak wrap same mcm SA butik tu buat blk kan.

...

Tak de..tax tinggi..depa kene kuarkan dr kotak then masuk luggage..claim kotak kat sini...itu biase depa buat..untuk elak tax or claim tax cenggitula... sape2 beli dr ps mmg dpt handbag ja...
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Meroyan kepam dgn wanibudder sama naik.... apelah yg teruk sangat kehidopan depa..mcm trauma sgt pembesaran depa..semue tak kene... semue nak have2...semue nak lebih dr org...ehh ko ade suami..anak2..parent idop lagi... adik beradik...rumah helok...anak2 tak cacat or ade sakit lain..tetaplah nak meroyan mcm dugaan ko tu kuat sgtlah.... padahal no "me time" sajo
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:50 PM | Show all posts
Nham22 replied at 11-2-2019 09:55 PM
Meroyan kepam dgn wanibudder sama naik.... apelah yg teruk sangat kehidopan depa..mcm trauma sgt pem ...

itu namanya org jenis tk pernah bersyukur...nasib baik wanibudder kawen ngan org biasa2 je, kalo kawen dgn org kaya raya aku rasa maid dia bertukar setiap hari...aku rase kalo wani tu kene lempang ngan laki baru die sedar diri kot
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:51 PM | Show all posts
babynina30 replied at 11-2-2019 08:16 AM
Selalu kalau kita dh unbox bag tu. Sukar utk kita nak wrap same mcm SA butik tu buat blk kan.

...

mmg semua ps buat mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:52 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 11-2-2019 10:29 AM
heran kan sbb french guys lgsg tak approach si gundu walau hari2 gundu jual muka kat cafe pub tepi ...

dh mcm sex worker je org tgk, mana org nk dekat...lg pon die ni ada aura negatif, mayb org jenis touch n go je ngan kepam
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh kastemer kakpam ni hati batu ke apa? Orang unbox barang korang ganas nak mati feeling2 barang dia plak

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:35 AM From the mobile phone | Show all posts
msamyrazi replied at 11-2-2019 03:38 PM
nak add on boleh?
rambut curly .
i dapat bayangkan dia  macam u cakap tu.

I rasa mana2 lelaki tengok dia ni ada 2 kategori je. satu, sejenis lelaki miskin nak approach tapi tengok branded head to toe, mesti susah nak jaga maintenance. Satu lagi, sejenis lelaki kaya tapi tengok dia ni branded head to toe pun tetap nampak cheapo dan busuk
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:16 AM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 11-2-2019 09:11 PM
sbb kepam dan wani batak branded stuff, maybe deyols bleh beli cadar ni dr @theluxurysheet ; ...

hahaha gelak besau aku noks

seeloknya wanibudder beli cadar diatas ye.. boleh beli 5 ke 10 helai. setiap hr boleh tukar
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:18 AM | Show all posts
acikhan replied at 11-2-2019 09:41 PM
Iza,kepam,wani n bongsu tu umo now semua tu Kaka? Haku ingat kepam yg no.1 ghupenyer Iza ke?

refer carta ye:

1) Iza
2) Kaka nini aka kepam gundu
3) Wanibadder royan
4) aizat


Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:33 AM | Show all posts
lee_sakura replied at 11-2-2019 10:50 PM
itu namanya org jenis tk pernah bersyukur...nasib baik wanibudder kawen ngan org biasa2 je, kalo k ...

laki dia pun aku rasa cam nak lempang.. gedik dia len mcm utk seorg jantans hahaha

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:36 AM | Show all posts
lee_sakura replied at 11-2-2019 10:50 PM
itu namanya org jenis tk pernah bersyukur...nasib baik wanibudder kawen ngan org biasa2 je, kalo k ...

betul tu.. kalau jodoh terkawin dgn anak konglomerat mcm anak naza ke, tak tahu tahap meroyan mcmana.. nape dia ni dok rempan letih la nak me time la ape la. mak dia dok dkt kan.. bkn dok lanchang sana area sini je kot. htr la kat mak.. gaya mcm begaduh aje dgn mak tu kenapa?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:37 AM | Show all posts
goss79 replied at 12-2-2019 10:33 AM
laki dia pun aku rasa cam nak lempang.. gedik dia len mcm utk seorg jantans hahaha

tu pon wanibader dok show off ckp laki dia kelakaar..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:53 AM | Show all posts
goss79 replied at 12-2-2019 10:33 AM
laki dia pun aku rasa cam nak lempang.. gedik dia len mcm utk seorg jantans hahaha

sama sgt perasaan tu
2 hari lps tertgk igs wani nmpk laki dia duk terkinja2 dlm keta


Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:23 PM | Show all posts
serawadurian replied at 2-2-2019 11:15 AM
Iza rasanya moonlight as flatlay artist utk fashionvalet. Lumayan jugak tu you. Wani, in one of th ...

hehehehehee kenyit mata
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:40 PM | Show all posts
black_handbag replied at 12-2-2019 10:36 AM
betul tu.. kalau jodoh terkawin dgn anak konglomerat mcm anak naza ke, tak tahu tahap meroyan mcma ...

Taklawa,takcantik..memang susah laa nak dpt anak konglomerat.diorang pun bergaul sama standard je.kalau family biasa2 kena betul2 cantik.attractive

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:25 PM | Show all posts
black_handbag replied at 12-2-2019 10:36 AM
betul tu.. kalau jodoh terkawin dgn anak konglomerat mcm anak naza ke, tak tahu tahap meroyan mcma ...

lakinya yg tak bg htr anak2 kt rumah mak bapak sbb susahkn org tua katanya...tp tu la, nk amik maid, maid pon stress ngan bini meroyan mcm tu...wani ni jenis tak ramai kwn sbb tu asyik merempan kt ig & xde kwn2 yg bg moral support kt dia...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Chuols, jangan cakap dengan kak nini hokay kalau chuols duduk sebelah dia dalam flight. She just want to sleep  unless chuols spesis abg romi boleh ngorat dia dalam flight tu lain cerita hokayyy
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:56 PM | Show all posts
Nham22 replied at 11-2-2019 09:51 PM
Tak de..tax tinggi..depa kene kuarkan dr kotak then masuk luggage..claim kotak kat sini...itu bias ...

dgr katanya, skrg ni butik lv kat kl dah tak nak bagi kotak dah kalau beli kat overseas.. hat lain tu tak tau la
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:10 PM | Show all posts
juruterra replied at 11-2-2019 08:45 AM
marionkaunter pun acik tak tahan sgt tengok...kehulu kehilir holidaaayyyy attend fashion show apak ...

lama lama tgk marion pon cam sama je perangai ngan kak nini. Show off 247. Euww, not classy at all. Cam jakun jah ngan rete laki die.

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
pcr13 replied at 12-2-2019 05:38 PM
Chuols, jangan cakap dengan kak nini hokay kalau chuols duduk sebelah dia dalam flight. She just wan ...

sheols dah nak blk msia ke? ari tu nmpk konen dia @ BG dia nk blk before 14/2... alaaa xdpt la tgk kakpam show off tinder date dgn background eiffel tower valentines day ni.. last year dia acah2 dinner dgn algerian traveller dkt klcc.. tahun ni siapa kah mangsa sheols agaknya?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044033s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list