JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
4426
View
100
Reply

Kisah kakakku kena scammer

[Copy link]

Author: Anileza       Show all posts   Read mode

Post time 11-2-2019 01:46 PM | Show all posts
lagi satu scammer skang dah pandai call nombor ofis pulak ye
dulu2 yg aku tau scam thru whatsapp, fb messenger je

dah bape minggu aku dok dapat call dekat direct line fon ofis aku
bila angkat je terus masuk auto response,
cakap kita ade sapina dr mahkamah sebab saman trafik ke menda tah, kalau x bayar arini kena masuk penjara
allahuuuu
sila tekan 1 utk bercakap dgn pegawai kami

bila tekan je 1, terus smbung ke pegawai
suara mcm sabahan, "hello, pejabat trafik cawangan Kota Damansara"
haaaa gitu.
sekali boss aku lalu, tak sempat aku nak mainkan scammer tu.
seminggu sekali call ckp ade sapina.
tak jugak aku masuk penjara
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.036075s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list