JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
823
View
7
Reply

[18SX] SUPER-MODS YANG PATUT JAGA AREA INI!

[Copy link]

Author: ipes2       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-1-2019 01:49 AM | Show all posts |Read mode
Edited by ipes2 at 19-1-2019 01:52 AM
Salam to all,
Super Moderators yang terlibat untuk pantau ''PERISTIWA & PERISTIWA DUNIA'' bersama Moderators nya ialah:
@AceHand
@carisupport
@ipes2
@winamp05

Sesetengah isu bolehlah dirujuk kepada Super-Mods. Racism quotes, religious intolerance and sexual discrimination tidak akan ditolerate di dalam board ini.


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2019 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Thanks.
Sila bagi tunjuk ajar ye
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-1-2019 05:10 PM | Show all posts
noraidil_06 replied at 19-1-2019 08:13 AM
Thanks.
Sila bagi tunjuk ajar ye

Oh, cara how to deliver lempang yang kuat dan berbunyi hebat?
jap.. ada youtube nye..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2019 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 19-1-2019 05:10 PM
Oh, cara how to deliver lempang yang kuat dan berbunyi hebat?
jap.. ada youtube nye..

U tak kan sampai hati nak lempang seorang yg cantik spt sy.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-1-2019 02:27 AM | Show all posts
noraidil_06 replied at 19-1-2019 05:20 PM
U tak kan sampai hati nak lempang seorang yg cantik spt sy.

ye lah ye lah, sy tak lempang la awak
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2019 02:30 AM | Show all posts
noraidil_06 replied at 19-1-2019 05:20 PM
U tak kan sampai hati nak lempang seorang yg cantik spt sy.

aku sampai hati.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2019 04:46 AM From the mobile phone | Show all posts
OttoVonBismark replied at 23-1-2019 02:30 AM
aku sampai hati.

Ewahhhhhh. Bkn main
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-2-2019 05:42 AM | Show all posts
takde gaduh2 kan minggu ni so far?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.054096s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list