JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
2317
View
169
Reply

[Tokoh] KAKAK kepada SENIOR SUPER MODERATOR (seribulan) TAk SIHAT; MOHON DOAKAN

[Copy link]

Author: ipes2    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 24-1-2019 02:33 PM | Show all posts
Ya Allah kau kembalikan lah nikmat kesihatan kepada kakak seribulan..kau permudahkan semua urusannya serta ahli keluarga dan teguhkan keimanan & kesabarannya ketika melalui detik2 yg sukar ini Ya Allah..Ameen Ya Rabbal Aalameen..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 12:17 PM | Show all posts
Amiinn ya rab.
Get well soon kakak @seribulan... Semoga Allah cepat angkat segala sakit kakak.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga cepat sembuh dan kembali sehat seperti sediakala buat kakak...
Amin...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 02:07 PM | Show all posts
Terima kasih buat semua yang mendoakan kakak saya dah pun keluar wad...doakan semoga kakak akan sentiasa sihat selepas ini...


Dulu seorang kakak saya pernah masuk ICU dan masa itu saya mohon warga Bod Borak doakan...Alhamdulillah kakak yang itu pun sihat kembali sehingga doktor kata it's a miracle
Yang ini pun miracle juga sebab selepas CTscan, angio dan MRI...boleh balik dah...tiada paralyse,
koma dsb...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2019 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
seribulan replied at 25-1-2019 02:07 PM
Terima kasih buat semua yang mendoakan  kakak saya dah pun keluar wad...doakan sem ...

Alhamdulillah kakak SM Seribulan dah sihat....Semuga terus sihat seluruh keluarga...

Iya...kita tak tau doa siapa yg Allah terima...Allah terima je doa yg ikhlas....

Itu ajaibnya doa utk kita org islam ni....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga diberi kesihatan dan kembali pulih buat kakak seri bulan.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga Super Mod Sri Bulan kembali pulih seperti sedia kala. Aamiin

Comments

Kakak ye :)  Post time 27-1-2019 12:24 PM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 05:54 PM | Show all posts
Alhamdulillah kakak Mod Seribulan dah keluar wad. Semoga sihat selalu dan dalam barakahNya... Aamiin...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 06:17 PM | Show all posts
Semoga sis bulan cepat sembuh & diberikan kesihatan yg baik2x saje

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Kami Caritizen tumpang gembira memdengar perkembangan terbaru kakak mod seribulan. Semoga dikurniakan kesihatan yang berpanjangan

Comments

Tqvm :)  Post time 27-1-2019 10:03 PM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Moge kak Seri Bulan diberi kesembuhan yg cepat, dipermudahkan segala urusan dan sentiasa diberikan kesihatan yg baik dan dlm lindungan Allah selalu.. Amin Ya Rabb...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 08:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga kakak@seribulan sembuh sepenuh nya
..never give up
Doa-untuk-Orang-Sakit-Supaya-Cepat-Sembuh.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2019 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
semoga dipermudahkan segala urusan sistur seribulan, semoga diberikan kesihatan yg baik, disembuhkan segala penyakit

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2019 05:23 PM | Show all posts
kakak seri bulan mcm mana harini?

Harap seluruh ahli keluarga sihat selalu.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-2-2019 02:38 AM | Show all posts
D.Adek replied at 30-1-2019 05:23 PM
kakak seri bulan mcm mana harini?

Harap seluruh ahli keluarga sihat selalu.

alhamdulillah dah ok dah
terima kasih

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 08:43 PM | Show all posts
Alhamdullilah... kakak seribulan dah sihat. Tumpang gembira juga.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
seribulan replied at 25-1-2019 02:07 PM
Terima kasih buat semua yang mendoakan  kakak saya dah pun keluar wad...doakan sem ...

Alhamdulillah.. Semoga diberi kesihatan yg semakin baik lepas ni.

Seronoknya ada ramai kakak

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
seribulan replied at 25-1-2019 02:07 PM
Terima kasih buat semua yang mendoakan  kakak saya dah pun keluar wad...doakan sem ...

Alhamdulillah..semoga terus sihat dan ceria hendaknya. Amin.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:00 AM | Show all posts
Alhamdulillah may she be granted complete syifa' and recovery. Ramai yang doakan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 10:14 AM | Show all posts
Alhamdulillah kakak seribulan dah keluar wad. Semoga terus diberikan kesihatan yang baik buat kakak  dan juga kita semua. Sama2 lah kita semua jaga kesihatan. Kesihatan lebih penting daripada wang ringgit.

I feel you Seribulan sebab saya pun mak baru je keluar ward masa CNY baru ni lepas 20 hari warded termasuk 6 hari di ICU. Dekat sebulan saya berkampung jaga mak di wad. Kita yg sihat pun jadi sakit bila pergi hospital.

Semoga dipermudahkan segala urusan kita dan juga ahli keluarga kita yang sakit. Semoga diberikan kesembuhan buat mereka..InshaAllah aamiin

Comments

amin :)  Post time 13-2-2019 10:25 AM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2019 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
biskutkacang replied at 13-2-2019 10:14 AM
Alhamdulillah kakak seribulan dah keluar wad. Semoga terus diberikan kesihatan yang baik buat kakak  ...

Alhamdulillah...semoga diberikan kesembuhan seperti sediakala dan dipermudahkan segala urusan yg terlibat.
Untuk yg lain semoga dikekalkan kesihatan dn dimurahkan segala urusan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2019 03:56 PM | Show all posts

Sori supermomod seribulan......i x terperasan thread ni...

Katanya kakak dah keluar dri wad kan....Alhamdulillah.

I doakan kita semua yg ada kt sini semoga sentiasa di dalam lindungan, nikmat kasih sayang dan rahmatNya....dunia dan akhirat. Ameen ya Rabb.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2019 04:04 PM | Show all posts
semoga kakak kepada seri bulan sembuh seperti sediakala, dan dipermudahkan keluarganya segala urusan. teringat kat kakak sendiri. rindu

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2019 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah..
maaf mod seribulan..lewat tahu keadaan kakak mod..
Syukur alhamdulillah...semoga Allah beri kesihatan yg baik pd kakak mod dan mod seribulan sekeluarga...
Ameen...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2019 11:11 AM | Show all posts
Terima kasih semua. Doktor dah benarkan kakak ambil flight. A leap to recovery. Berkat doa semua
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049840s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list