Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
2419
View
79
Reply

Macam Mana Nak Dapatkan Sejuta Kredit ?

[Copy link]

Author: OttoVonBismark    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-1-2019 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Macam mana aku nak dapat kan sejuta kredit ? lepastu aku nak minak jadi super moderator teros. boleh ke ?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-1-2019 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
pembetulan ejaan :
minak = mintak
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2019 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
pergi bod epis, kumpul kredit kat sana sampai berjuta-juta.

Hang nak jadi mod bod mana? Kena belanja burger kat @AceHand dulu.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-1-2019 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
matkpop replied at 22-1-2019 12:15 AM
pergi bod epis, kumpul kredit kat sana sampai berjuta-juta.

Hang nak jadi mod bod mana? Kena bel ...

epis tu bod apa ? sapa acehand ? doktor ?majistret ? loyar ?
aku sangka pompuan saja suka kpop. mat pun ada kpop rupanya.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2019 12:24 AM From the mobile phone | Show all posts
OttoVonBismark replied at 22-1-2019 12:23 AM
epis tu bod apa ? sapa acehand ? doktor ?majistret ? loyar ?
aku sangka pompuan saja suka kpop. m ...

AceHand tu pemakan burger tegar.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-1-2019 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
matkpop replied at 22-1-2019 12:24 AM
AceHand tu pemakan burger tegar.

panggil dia kemari. aku nak ajar budak acehand ni.... ( sambil sisih lengan )
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2019 02:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Hang kena gila berforum.
Ada bod yg mod bg tacang banyakk
Post new thread byk
Reply byk
Hari2 forum sampai segila mod yg pos new thread setiap 10 minit. Kahkahkah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-1-2019 02:30 AM From the mobile phone | Show all posts
ninja boy replied at 22-1-2019 02:26 AM
Hang kena gila berforum.
Ada bod yg mod bg tacang banyakk
Post new thread byk

siapakah beliau ?
bod mana yang kasik kredit banyak ? meh aku nak masuk.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2019 08:00 AM | Show all posts
slow2 belajar tentang forum.. byk benda yg hang kena faham. klu nak dpt kredit byk, pi la kat tred borak2 & games sana. masuk tred teka teki pun ok

Mod @seribulan baik hati selalu bg kredit byk. hang pi la baik2 dgn dia..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2019 03:02 PM | Show all posts
best ke jadi mod? apa kelebihan please share sini
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2019 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
safieyah1984 replied at 22-1-2019 03:02 PM
best ke jadi mod? apa kelebihan please share sini

ada kwsp, ada biasiswa, elaun dari mssm, pelajaran anak2 ditanggung sepenuhnya, dapat baucer beli barang dapur, potong rambut percuma di setiap 50 cawangan kedai gunting terpilih.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2019 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 22-1-2019 03:51 PM
ada kwsp, ada biasiswa, elaun dari mssm, pelajaran anak2 ditanggung sepenuhnya, dapat baucer beli  ...

ada percutian percuma tak? setiap tahun.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2019 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
safieyah1984 replied at 22-1-2019 03:02 PM
best ke jadi mod? apa kelebihan please share sini

kena isi form dulu. ada terma dan syarat. seperti kena ada unlimited data, isi aku janji dan juga buat blood oath.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-1-2019 04:34 PM | Show all posts
hai @seribulan
aku nak kredit banyak, kalau tak keberatan, bagi la imbuhan kat aku banyak banyak.

time kaseh

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2019 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
OttoVonBismark replied at 22-1-2019 04:34 PM
hai @seribulan
aku nak kredit banyak, kalau tak keberatan, bagi la imbuhan kat aku banyak banyak.  ...

kamu pergi bod belia. post la macam2 kat sana. nnt mod seribulan kasi kredit.

KILL_NANCY pun mod kat sana.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-1-2019 04:41 PM | Show all posts
matkpop replied at 22-1-2019 04:36 PM
kamu pergi bod belia. post la macam2 kat sana. nnt mod seribulan kasi kredit.

KILL_NANCY pun ...

aku bukan belia lagi dahhh. macam mana ? boleh ke ?
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2019 04:59 PM | Show all posts
HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-1-2019 05:04 PM | Show all posts
shamlkim replied at 22-1-2019 04:59 PM
HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA

space cop gaban !
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2019 05:11 PM | Show all posts
Edited by matkpop at 22-1-2019 05:16 PM
OttoVonBismark replied at 22-1-2019 04:41 PM
aku bukan belia lagi dahhh. macam mana ? boleh ke ?


https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=forumdisplay&fid=186&mobile=2

https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=forumdisplay&fid=84&mobile=2

Sapa2 boleh masuk. tak kira bayi ke budak ke belia ke orang dewasa ke orang meninggal.

Ini dua bod lubuk kredit. boleh kumpul kredit kat situ.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-1-2019 05:14 PM | Show all posts
matkpop replied at 22-1-2019 05:11 PM
https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=forumdisplay&fid=186&mobile=2
https://mforum.cari.com.my ...

tenkiyuuuu.... nanti aku dah jadi mod aku kasik kredit sejuta kat ko +sejuta
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.090439s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list