Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2430
View
79
Reply

Macam Mana Nak Dapatkan Sejuta Kredit ?

[Copy link]

Author: OttoVonBismark    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-4-2019 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Selalu dengar jugak, ramai ckp mod @seribulan pemurah hati orangnya

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2019 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
sis @seribulan .. sedekah sikit tacang.. sikit je lagi ni nak naik level

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 05:17 PM | Show all posts
makton replied at 22-1-2019 08:00 AM
slow2 belajar tentang forum.. byk benda yg hang kena faham. klu nak dpt kredit byk, pi la kat tred b ...

Yang ni betull

thank you momod @seribulan

Comments

Mai le bod. Post @ buka thread :)  Post time 19-4-2019 09:22 AM
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 09:14 AM | Show all posts
@seribulan mmg pemurah.rajin bagi kredit.boleh tak bagi i kredit lebih.skit jer lagi nak naik level.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 09:21 AM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 5-4-2019 07:22 AM
Terimakasih sis ..
FC bagi ikut pada post juga .. ikut pada kemampuan sebab kantung taca ...

Betul tu FC.sekarang ni i tgh gigih main forum sbb nk kumpul kredit.nk baca gosip2 yg pagar tinggi.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 10:31 AM | Show all posts
mistified replied at 19-4-2019 09:21 AM
Betul tu FC.sekarang ni i tgh gigih main forum sbb nk kumpul kredit.nk baca gosip2 yg pagar tinggi ...
Rajin- rajin la jelajah lah Board bawah seliaan SMOD @seribulan   dan MOD @KILL_NANCY   



https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=forumdisplay&fid=186

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 01:08 PM | Show all posts
me too..tgh gigih nk tmbah kredit ni..hr2 komen..
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Me three.. Hari2 SR..  
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 19-4-2019 10:31 AM
Rajin- rajin la jelajah lah Board bawah seliaan SMOD @seribulan   dan MOD @KILL_NANCY   



thank you fc.     
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-4-2019 07:01 PM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 19-4-2019 02:31 AM
Rajin- rajin la jelajah lah Board bawah seliaan SMOD @seribulan   dan MOD @KILL_NANCY   

kalau bod bawah seliaan ko boleh dapat kredit sejuta tak ?
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2019 07:15 AM | Show all posts
OttoVonBismark replied at 25-4-2019 07:01 PM
kalau bod bawah seliaan ko boleh dapat kredit sejuta tak ?
FC jawab dah pakcik

https://mforum1.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1143469&page=2#pid69048051

FC tak leh bagi banyak .. kantung tacang kecik ja
tapi rasa nya lagi baik kumpul skit skit ..

tak perlu nak kelam kabut nak tacang banyak serta merta


Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2019 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 22-1-2019 03:51 PM
ada kwsp, ada biasiswa, elaun dari mssm, pelajaran anak2 ditanggung sepenuhnya, dapat baucer beli  ...

wow..serious la kill?
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2019 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
kakak @seribulan
kalau tak keberatan nak minta jugak sedekah credit buat simpanan naik level
kikiki
muahhh cikit

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2019 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1154295&extra=page%3D1
Borang jadi mod

Nati dah jadi mod sy nak satu trilion
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-4-2019 01:31 AM From the mobile phone | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 26-4-2019 11:15 PM
FC jawab dah pakcik

https://mforum1.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1143469&page=2#p ...

Saja laaa nak tambah pendakpaktan tacang kat forom nii kan. Ko tak boleh nak bagi banyak pon tak apa FC. Tapi bagi kat aku secara berkala terus menerus lama lama banyak la. Keh keh ke.
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2019 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Hai @seribulan nak kredit jugak boleh??
Thanks in advance  

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Best jugak kalau dapat sejuta kredit nih tapi kena gigih la kumpul
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2019 11:56 AM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 19-4-2019 10:31 AM
Rajin- rajin la jelajah lah Board bawah seliaan SMOD @seribulan   dan MOD @KILL_NANCY   

hi mod. kill nancy jaga board apa? tq mod
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2019 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
chempaka_lily replied at 7-4-2019 09:32 AM
Selalu dengar jugak, ramai ckp mod @seribulan pemurah hati orangnya


Betul tu.Saya sampai stage ni pun disebabkan hati dermawan Momod @seribulan cewabhh.. tp of courselah dengan post menarik, tertarik and de boom baru dia bg. Saja2 nk mtk mmg tokey balak pun tak bg he3
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Momod @seribulan sedekah lah kacang kat diriku yang sangat2 minat membaca forum ini. Pleaseeeee......
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.083859s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list