JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
76579
View
1545
Reply

Gara-Gara Video Tunjal Kepala, Aliff Syukri Terpaksa Pulangkan Qayyum Kepada Ibu Kandung

  [Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-1-2019 01:28 PM | Show all posts |Read mode



Kredit foto: IG


Orang ramai yang melihat kemas kini terbaharu Datuk Seri Aliff Syukri dan isterinya di Instagram pastinya akan turut berasa hiba.


Mana tidaknya, anak angkatnya Qayyum dikembalikan semula ke pangkuan ibu kandungnya.


  



Bermula dengan isu yang mendakwa pembantu rumahnya menunjal kepala Qayyum, nampaknya ia mengundang pelbagai lagi masalah selepas itu.


Menerusi kapsyen Aliff, dia sangat sedih kerana terpaksa berpisah dengan anak kecil itu yang sudah setahun berada di bawah jagaannya.


  



  



Baginya Qayyum sudah tidak ubah seperti darah dagingnya sendiri.


Bukan itu sahaja, bagi mengabadikan kenangan bersama Qayyum. Aliff ada melancarkan single terbaharunya yang berjudul Selawat Dodoi Anakku ciptaan oleh Hafiz Hamidun.


  



  



Semoga Aliff Syukri sekeluarga bertabah. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 01:33 PM | Show all posts
Dah buat lagu dah pakat pakat suruh acik bawang subscribe.elok la duduk dgn mak dia.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 01:38 PM | Show all posts
ada sapa tau ke siapa makpak yom yg betul ig ke , kenai ke
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Kdg2 aku tpikir..
Mungkin dia pulang kn sbb yum a bit slow kan..
Tu aku tpikirlah..
So far aku x baca lg mna2 komen atau kata2 dr mak yom..
Kdg2 ssh jgk nk dengar sblh pihak saja.. apa tah lg pihak tu bpengaruh dan berduit
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedehnnyaaaaaa... tp bila pk2 ntah2 saje nk viralkan lagu baru tu.. errmmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang trend skrg kalau ada apa2 kejadian pastu kena buat lagu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 01:47 PM | Show all posts
Iols tak mengikuti perkembangan cerita anak angkat toklip ni. Yang iols tau kepala budak tu ditunjal oleh maid.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 01:47 PM | Show all posts
Iema5008 replied at 25-1-2019 01:39 PM
Kdg2 aku tpikir..
Mungkin dia pulang kn sbb yum a bit slow kan..
Tu aku tpikirlah..

aku pun terfikir benda yg sama..sebab dia kan pernah jugak mengeluh yom nie asyik sakit je.

Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
lagu selawat tu hadiah untuk qayyum katanya
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni smua propa tokliponen ngan tinshidafake. Relax2 sudah. Setiap masa nak update pasal budak ni sbb nak kekal ade story kt sosmed.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 01:50 PM | Show all posts
hm tapi aku mcm tersedih pulak bila tgk budak yom tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
kepingbewok replied at 25-1-2019 01:47 PM
aku pun terfikir benda yg sama..sebab dia kan pernah jugak mengeluh yom nie asyik sakit je.

Tu fikiran aku lah... sbb sejak dia dpt tau yom tu suspect autism n sawan tangis.. dia pun mcm mgeluh mcm2 kn d ig..
Nmpk jg yom kesian sgt... depa suruh org yg hantar yom kan.. xtau la. Aku cuba bsangka baik saja.. tp selalu dia nak buat apa2 mesti nak tayang kn. Kali ni xda tayang pun.. sbb tu la aku ckp takut perkara d sebaliknya yg jd.. bukan mak yom minta tp depa nak pulangkn sbb yom ada mslh kesihatan..
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus la pulangkan. Aku rasa diorg pon mcm x ikhlas je...si alip ngok tu pon dok ulang2 ungkit pasal duit byk habis n selalu sakit. Bile dh ulang2 bende tu, nampak la yg salah mak qoyyum tu je. Setiap kali up gambo bdk tu, mesti cerita pasal bdk tu selalu sakit, duit byk habis utk ubat, insurans, makan minum bagai.

So lpas no x yah la guna lagi bdk tu utk raih simpati n populariti....so, next ape plak yg alip ni nk jaga utk menten populariti...next...
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 02:03 PM | Show all posts
kenapa dia tunjal kepala budak tu?
so court suruh pulangkan pada mak kandung semula ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 02:10 PM | Show all posts
Bak kata Fasha Sandha tempat yg paling baik bagi anak-anak adalah di sisi ibu kandung. Kawan tu kawan juga tapi nasihat, nasihat juga.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 02:17 PM | Show all posts
anak yg ini tgk mcm ada something wrong aje..sakit ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku ni mmg xleh nk sangka baik ngn dua org ni..
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 02:21 PM | Show all posts
Bukan ker laki-bini ni rakam lagu selawat ni selepas lagu bobo di mana kena kecam. Nak promo lagu selawat, tapi gunakan si yom.

Kalau betul ikhlas nak pulangkan si yom ni, pulangkan senyap-senyap. Tak perlu nak berdrama lebih.  

Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 02:22 PM | Show all posts
aku pun xleh nk besangka baik, dr awal aku tgk diorg ni mcm nak taknak je jaga yom tu. then yom pn tak berapa sihat asbb si toklip dr dulu asyik merungut yom kuat nanis la,susah jaga la. aku rasa dua ekor ni yg mmg nak pulangkan bukan sebab mak yon nak balik. #Donetuduh.  hahahhah
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 02:23 PM | Show all posts
sama la..aku xleh dah bersangka baik ngan tokponen n shidafake ni..eh puhliss la golongan2 kapitalis ni skadar buat duit je yachh..nampak x tetiba je nk launch lagu gitcew??
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.056052s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list