JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
47577
View
1295
Reply

Gara-Gara Video Tunjal Kepala, Aliff Syukri Terpaksa Pulangkan Qayyum Kepada Ibu Kandung

  [Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 25-1-2019 02:27 PM | Show all posts
drama sangat la alip..elok la kau pulangkan..
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
sedihnya tengok gambar post terakhir
.
happy je budak tu ngan datin, senyuman budak tu very pure
.
entah le i rasa very selfish mak kandung tu..
.
yiii..i tolong foster rescued dogs pun, time dah jumpa owner dia balik or dapat adopter baru, walaupun hanya masa sebulan, time nak hantar doggies ni balik ke owner/owner baru pun hati i pedihhh ni pula dah setahun lagi2 baby manusia yg comel2
.
hopefully semua baik2 je especially to Qayyum boi :*
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
over gila yg komen2 kt ig diorng tu siap menangis la apa. tah anak sendiri hari2 ko tangan kan maki sumpah seranah..ank org ko sibuk kan konon mak yom tak boleh jaga pandai la mak dia nk hadap ank dia..
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian yom. Masa depan dia lebih terbela kalau stay dgn mak angkat. Tak perlu risau bab kewangan dah, sekolah pun mesti private. Tapi ye la kasih ibu kandung. Hope tak persia la budak tu jaga elok2 besarkan elok2
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodoooo..sedih la tibe2 kena pisah
Risau la mak kandung karang culture shock tetibe kena jaga budak banyak ragam ni..
Harap2 yom baik je. Hope tok alip selalu2 lah jenguk2 keadaan yom takut dia tak bese dgn org xkenal
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 25-1-2019 02:03 PM
kenapa dia tunjal kepala budak tu?
so court suruh pulangkan pada mak kandung semula ke?

maid indon mereka yg tunjal, time tu tin rebecca teletubies tengah rekod video, maid indon tu mmg obviously muka xpuas hati time teleng kepala qayyum bagi tgk kat hp.
.
too bad both dato n datin sided maid indon tu..
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Cicisweets replied at 25-1-2019 01:33 PM
Dah buat lagu dah pakat pakat suruh acik bawang subscribe.elok la duduk dgn mak dia.

Lagu tu dia mmg dah lama plan buat  semua anak2 dia..kebetulan hari ni mak qayyum nak ambik anak dia balik. Betine mulut longkang mcm ni lah yg selalu buat onar kat socmed.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 02:41 PM | Show all posts
emmmm... entah iols husnuzon jelah...
tapi iols rasa qayyum ni kalau dah besar mesti ensem
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Nape orang cakap yom ni slow
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
rasanya dia macam menyesal sikit kot jaga yom tu. ibu yom mungkin dah mampu, jadi biarlah dia jaga. yom pun dh populer, mungkin mak dia pikir tetap ada orang hulur2 kot dah tau yom sakit2. tapi iols rasa dah cukup bagus selama ni yom kene jaga, takyahla nak banding2 kan dengan anak kandung. dalam islam pun anak angkat takde hak dalam harta. ada la sebabnya tu. tapi datuk ponen dan datin bagi susu,baju,pampers ubat dah cukup bagus. kalau iols di tempat yom pun syukur saja,taknak minta lebih2  nak sama rata dengan anak kandung. of course ada lain sikit
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 02:52 PM | Show all posts
kalo kita dah lama jaga mmg sedih nak bagi balik
semoga yom baik2 aje dok dgn mak kandung nnt
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Iema5008 replied at 25-1-2019 01:39 PM
Kdg2 aku tpikir..
Mungkin dia pulang kn sbb yum a bit slow kan..
Tu aku tpikirlah..

Kadang terpikir gitu gak dia pun selalu bebel susah nak jaga asik sakit la sampai doktor nak amik darah pastu dia kata takleh bagi tau kenapa kena cek darah nnt netizen sangka itu ini..
Tah-tah memang ade kaitan dengan sakit dan keadaan anak tu hurmm.

Dalam hal ni iols still respek pada ibu2 angkat yg sudi menjaga anak istimewa like erma, elyana malah termasuk fynn jamal pun.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Sejak lahir mmg selalu sakit..sebulan 4,5 kali g hosp. Asik menangis jer. Dah cukup baik dorang jaga..now dah sihat dah pandai jalan n ketawa. mak dia patut bersyukur.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa tak pulangkan bibik berwajah witch tu sekaliiiii
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 03:08 PM | Show all posts
kepingbewok replied at 25-1-2019 02:27 PM
bukan dia la yg tunjal si qayyum..bibik dia yg tua tu.

prnh forumer gtau ank angkat within firs ...

bibik yang masuk tv iklan nak gi pasar tu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 03:08 PM | Show all posts
esteryen replied at 25-1-2019 02:36 PM
maid indon mereka yg tunjal, time tu tin rebecca teletubies tengah rekod video, maid indon tu mmg  ...

dorang back up maid dorang apa?
ada lagi ke video tunjal tu?
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 03:12 PM | Show all posts
alip ngan shida syg kt bibik tu kan. asyik la muka bibik tu kluar kt tv kat ig bibik lain xde pun

harap2 yom akan serasi ngan ibu kandung nya. kesian gak kt yom
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 03:12 PM | Show all posts
Taktau nak simpati ke menyampah. Tapi of course lah kalau dah ada anak kandung berderet, indirectly anak angkat tu lain layanannya. Even ada je family yang adik beradik kandung ramai, parents tak dapat berlaku adil. Pilih kasih. Ini kan pulak berstatus anak angkat, bukan darah daging, hanya anak susuan.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 03:16 PM | Show all posts
macam mana pun tin shida tu mesti terasa jugak, anak susuan kan


sedihnyaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 03:19 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 25-1-2019 03:08 PM
bibik yang masuk tv iklan nak gi pasar tu ke?

ha'a..bibik tu sllu gak msk iklan produk toklip.ada je vid tu..cer tgk kt youtube kalau ada
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 03:20 PM | Show all posts
esteryen replied at 25-1-2019 02:30 PM
sedihnya tengok gambar post terakhir  
.
happy je budak tu ngan datin, senyuman budak tu very  ...

smlm shida bt live sedih tgk yom
berkepit je x nak lps kan datin
pastu faham plk bila datin ckp esk ikut mak kadung
yom bole nangis

tgk kt IG baem lg sedih
baem nangis2 x nk yom pg
datin suh pg cium yom puas2 lps ni x dpt dah
baem ckp yom akan lupa dorang ntn
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 03:23 PM | Show all posts
akak cam biasa duk gua uols, tak tau yom ni sapa, tp yg pasti tiada pujian tuk fonen ni wlpon dia melakukan konon kebaikan, ini semua propa belaka
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 03:24 PM | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 25-1-2019 01:41 PM
Sedehnnyaaaaaa... tp bila pk2 ntah2 saje nk viralkan lagu baru tu.. errmmmmm

kannn...right in time konsepnye...
eh jahatnye aku pikir gitu

Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 25-1-2019 03:08 PM
dorang back up maid dorang apa?
ada lagi ke video tunjal tu?

https://beautifulnara.com/viral-video-pembantu-rumah-tunjal-kepala-anak-angkat-aliff-syukri/
.
dato datin backup kononnya bibik tu tolak perlahan2 je, tapi u tgk video tu, muka bibik tu mmg nampak sgt xpuas hati ngan babyboi
.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
giyomi replied at 25-1-2019 03:23 PM
akak cam biasa duk gua uols, tak tau yom ni sapa, tp yg pasti tiada pujian tuk fonen ni wlpon dia me ...

Iols bersamu uols. Mmg bab alip ni x amik tau sangat. Terus tgk mana yom tu...Yom tu mcm lambat je pergerakan dia...ntah2 bibik kepam tunjal2 yom dari kecik ker?

Iols tgk si bibik kepam serupa "MariaLatipa"  justify kenkonon dia usap kepala yom...dah sah2 dia mmg tunjal dgn muka menyampah......brengsenk bajingan punya hindon...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.052671s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list