JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
49668
View
1288
Reply

Gara-Gara Video Tunjal Kepala, Aliff Syukri Terpaksa Pulangkan Qayyum Kepada Ibu Kandung

  [Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 25-1-2019 03:37 PM | Show all posts
Bagi aku pulangkan ja la. Biar mak dia jaga.
Datin maybe la sedih as ibu susuan. Kalau xboleh jaga sendiri
pun datin tetap boleh bantukan kalau masih nak bantu.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 03:38 PM | Show all posts
Tak kisah la kalau 2 dato dan datin propa, tapi yang mak kandung tu kenapa bagi orang jaga? banyak weh mak ayah yang susah boleh je jaga anak, ni diuji sikit terus buang anak. Redha je la macam mana orang jaga dah tu ko tak mampukan. jangan esok2 bila Yom ni sakit ko sia - siakan, ye lah tak pernah jaga dari kecik.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 25-1-2019 03:20 PM
smlm shida bt live sedih tgk yom
berkepit je x nak lps kan datin
pastu faham plk bila datin ckp ...

yiiii..baca komen u pun i dah rasa sebak..mmg taklah nak gi tgk video2 tu
.
i still feel mak yom tu very selfish, bukannya dia xdpt jumpa yom pun, kan setiap minggu dia dpt gi lawat2 yom, takkan la mak pak dia xdpt detect yom tu ada kena dera ke tak? ada luka2 ke tak kat badan..
Dah tu kenapa dulu2 yom mcm2 sakit, masa gi lawat yom tak pula diminta yom dipulangkan?
.
walaupun i pun benci ngan si bibik sial muka jibai time tgk video tu, tapi like many mentioned, i pun rasa hidup yom lebih baik kalau stays ngan dato datin especially sejak baby lagi yom buka mata je dah panggil datin as mama
.
Eee sedih pula
Biasanya mmg i anti dato datin ni but dlm isu ni, mmg xpatutlah diserah balik yom tu.
.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Wei tak habis habis la drama dato fonen ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 03:41 PM | Show all posts
zeetot replied at 25-1-2019 03:12 PM
Taktau nak simpati ke menyampah. Tapi of course lah kalau dah ada anak kandung berderet, indirectly  ...

x jugak la uols... iols ada adik angkat.. kitoang syg dia sama je..siap mak syg dia lebeh skit dr yg lain.. harta pusaka pun dia dapat.. x de dengki2.. cuma dia je la rase sedih bukan sedarah sedaging


Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
arffa replied at 25-1-2019 03:38 PM
Tak kisah la kalau 2 dato dan datin propa, tapi yang mak kandung tu kenapa bagi orang jaga? banyak w ...

Sori tanya....mak bapak yom ni ada darah bangla2 ?
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
tengok kat ig toklip, dia salahkan netizen yg kecohkan pasal video tunjal kepala, sebab tu mak yom nak ambil balik. aku rasa mmg toklip yg dah tak nak jaga budak tu, sebab yom tu mcm slow.. dia guna alasan lain. orang kalau betul sedih nak hilang anak, dia takde masa nak update ig kerap2, suruh orang tengok lagu kat youtube bagai..
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 03:51 PM | Show all posts
aku nampak anak2 derang lg ikhlas dgn yom ni..syg mcm adik kandung sndri..budak2 kan xfake
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 03:57 PM | Show all posts
ALDRIN replied at 25-1-2019 03:33 PM
Iols bersamu uols. Mmg bab alip ni x amik tau sangat. Terus tgk mana yom tu...Yom tu mcm lambat je ...

iol mmg tak tgk bideo tu, tp mmg berengsek diaorg ni, wl kita layan dia baik mana pon, ttp tunjuk perangai sampah diaorg
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Sgt musykil dgn tok lip dan datin... ikhlas ke idok.. kalau ikhlas segala yg ko dh spend setahun tu pahala berganda2 ..tu yg menyumbang ke rejeki yg ada nih..ni asyik ngungkit2 dh buat mcm2 tuk qoyyum..alih alih buat lagu selawat..ehhh nk cover cost semula ke...suh mak pak qayyum mintak royalti...xder ke satu benda yg ikhlas dlm hidup korang...fake segala
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
tikusmontok replied at 25-1-2019 02:41 PM
Lagu tu dia mmg dah lama plan buat  semua anak2 dia..kebetulan hari ni mak qayyum nak ambik anak d ...

Sapa betina mulut longkang ko ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 04:04 PM | Show all posts
mula2 macam nak sedih tp tak jadi sedih sebab sesambil promote lagu plak...

ujung2 tetap biz....full of drama thats the way they live
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
kepingbewok replied at 25-1-2019 02:24 PM
kalau baca ayat si alif ,cpt2 srh dtg ambk bla3.datin tu aku blh lg bersangka baik..yelaa ibu susu ...

Bibik tu akak x berapa nak berkenan. Sorry. Kuat membodek.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 04:09 PM | Show all posts
Dalam kes ni aku blama alip 100%. Suka upload gamba or video mengundang hencapan. Logik ke tidak masa anak melalak nangis, ko g amik video melolong-lolong ntah apa2  pastu upload lam socmed. Tak boleh upload gamba or video elok2 ke. Pastu sentiasa mengungkit2 dalam ig. Makin ko post benda bodoh mcm tu, makin banyak netizen react. Pastu ko laki bini blame netizen. Kita dengar cerita sebelah pihak je. Dahla pihak tu defensive nak mampus. Aku harap Yom bahagia lepas ni. Harap family dia boleh jaga baik2. Kalau tak, bagus aku je adopt dia.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
zuriey replied at 25-1-2019 02:30 PM
over gila yg komen2 kt ig diorng tu siap menangis la apa. tah anak sendiri hari2 ko tangan kan maki  ...

Yg x tahan tu siap carut2 & hamun mak si Yom ni. Selama ni kita baca one side of the story je and as always kita tahu semua the best side of the story je yg kita baca.. The other side of the story kita x tahu. Harap followers toktin ni waras & matang.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Alip pernah amik anak angkat dulu Kan,baca komen Kat ig dia budak tu merajuk balik Kat mak dia pasal alip pergi bercuti x bawa dia.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
korg ni memandai je semua..mcm duduk bawah tek datin tu. wpun aku nyampah gak kepropaan laki bini ni tp bg space la aku pcaya je deyol tgh sedih tu.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
esteryen replied at 25-1-2019 02:36 PM
maid indon mereka yg tunjal, time tu tin rebecca teletubies tengah rekod video, maid indon tu mmg  ...

Kan.. percaya sangat maid dia tu.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
pilot replied at 25-1-2019 04:04 PM
mula2 macam nak sedih tp tak jadi sedih sebab sesambil promote lagu plak...

ujung2 tetap biz....f ...

Tu pun dlm ni ada yg bongok kata dah lama buat lagu konon
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
tensic~ replied at 25-1-2019 02:49 PM
Nape orang cakap yom ni slow

Toktin ni & maid dia yg cakap Yom ni slow, x mcm baby lain yg normal. Obviously Minah jadi perbandingan.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Kak-Leen at 25-1-2019 04:22 PM
virgo19 replied at 25-1-2019 03:46 PM
tengok kat ig toklip, dia salahkan netizen yg kecohkan pasal video tunjal kepala, sebab tu mak yom n ...


Seminggu dua ni asyik posting pasal Yom je yg dia jual. Ke dah lebih sebulan? Tp dqri dulu dia dok complaint Yom asyik nangis & sakit. Banyak duit belanja utk Yom. Dia susah  sebab Yom.. So, better bagi Yom utk berada bersama mak kandung dia. Kalau pun x sama dgn apa yg toktin ni blh sediakan financially, tp mesti mak dia akan usahakan utk berikan yg terbaik semampunya. Kalau benar toktin ni ikhlas sayang Yom, mesti diaorg akan terus ambil berat ttg Yom ni. So, doa yg terbaik utk Yom dan semua
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Korang ni pun.. Biarlah dia org nk melayan rasa sedih seminggu dua ni. Wpon propa tahap dewa,nk promote lagu ke apa tapi iols yakin sikit sebanyak mesti ada rasa kasih kat yom tu.Dah nama pon manusia. Siang mlm tgk muka yg sama tetiba dah takda mesti terasa jugakkan.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 04:21 PM | Show all posts
Thanks yang bagi link video.

Macam babi maid tunjal tunjal kepala Qayum. Tengok muka maid bengis nak mapus! Ya lah aii pun syak budak Qayum tu selalu kena dera nak pulak time mak bapak angkat makan angin.

Dari dulu aii ada komplain maid indon sumbat susu pada Qayum mmg kasar sangat. satu lagi aii pernah komplain dgn si Datin kedekut .. kenapa tak belikan Qayum tu bouncer seat .. sian budak tu terlentang jer lepas sumbat susu. Dia boleh ckp anak anak dia yang lain tak pakai pun elok jer. Ngong betul .. anak anak dia yang lain tak ada prob perut mcm Qayum.

Bila si Yusof keluar elok ada dia beli swing, kerusi baby etc. Mmg pilih kasih ya amat. Kenduri cukur jambul pun kalau nak buat serentak Qayum dgn Aminah boleh jer tapi sebab ANAK ANGKAT .. skip terus padahal duit berkepuk kepuk.

Hishhh sakit hati tgk muka maid tunjal kepala Qayum.

Harap Qayum hidup aman bahagia dgn mak kandung. Hrap apak Pakistan dia bantu mak Qayum jugak. Harap mak Qayum buat FB dpt tengok perkembangan Qayum yang happy sihat walafiat biar di datin dgn dato ponen terkedu.



Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 04:22 PM | Show all posts
Kak-Leen replied at 25-1-2019 12:12 AM
Toktin ni & maid dia yg cakap Yom ni slow, x mcm baby lain yg normal. Obviously Minah jadi perband ...



Minah tu dulu asyiklah dia ckp hitam.


Tu mesti dia tengah cari anak angkat baru buat "pelaris" insta mereka.


Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by melatibiru at 25-1-2019 04:44 PM
ALDRIN replied at 25-1-2019 03:43 PM
Sori tanya....mak bapak yom ni ada darah bangla2 ?


rasanya bapak kandung yom.bukan warganegara...mak yom dah kawen dan baru dpt baby katanya...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.052304s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list