JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
49669
View
1288
Reply

Gara-Gara Video Tunjal Kepala, Aliff Syukri Terpaksa Pulangkan Qayyum Kepada Ibu Kandung

  [Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 25-1-2019 04:23 PM | Show all posts
shida81 replied at 25-1-2019 03:41 PM
x jugak la uols... iols ada adik angkat.. kitoang syg dia sama je..siap mak syg dia lebeh skit dr  ...

Tengok pada keluarga jugak sis. Sometimes tanpa tersedar, kita ter"favour" 1 anak kita daripada yang lain.
Kalau ikhlas menjaga, nasib akan sama macam adik angkat uols. Tapi kalau ada hidden motive, hmmm, jadi cinderella.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Iema5008 replied at 25-1-2019 01:39 PM
Kdg2 aku tpikir..
Mungkin dia pulang kn sbb yum a bit slow kan..
Tu aku tpikirlah..

Sama mcm aku fikir...
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 04:25 PM | Show all posts
supermum replied at 25-1-2019 12:09 AM
Dalam kes ni aku blama alip 100%. Suka upload gamba or video mengundang hencapan. Logik ke tidak mas ...



Ha betul tu sendiri yang letak gambar utk raih perhatian bila dah jadi mcm ini salahkan followers pulak. Mungkin sudah sampai masa si Qayum keluar dari penderitaan duduk dgn maid bengong + dato ponen. KEsian Qayum.




Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 04:26 PM | Show all posts
semoga yom baik2 je dgn mak kandung nnt

kesian sbb budak2 mana paham apa. dari kecik dok dgn dorg. dah kenal org

tkt nnt dia mencari kan

haish sedeh lak
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 04:27 PM | Show all posts
esteryen replied at 25-1-2019 03:29 PM
https://beautifulnara.com/viral-video-pembantu-rumah-tunjal-kepala-anak-angkat-aliff-syukri/
.
d ...

thank you..

omakkgadddd... muka macam nak kena pelempang maid dia tu..
i memang setuju sangat bila orang kata dengan indon ni toksah la buat baik sangat..
bila buat baik, perangai kalahkan belanda..
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa aku rasa toklip dengan datin ni pilih kasih ek. Tengok kat ig, si minah dgn yom ni tidur beralaskan toto je padahal rumah kemain perabot mahal mahal
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 04:28 PM | Show all posts
arffa replied at 24-1-2019 11:38 PM
Tak kisah la kalau 2 dato dan datin propa, tapi yang mak kandung tu kenapa bagi orang jaga? banyak w ...



Dia tak kawin kot dgn bapak si Qayum. Si ALif ni cari anak anak yang ada darah kacukkan sebab nak budak comel comel jer.


Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
DARSITA replied at 25-1-2019 04:22 PM
Minah tu dulu asyiklah dia ckp hitam.



Time kecik dulu lagi kekejap dia cakap minah hitam. La ni dah manis sikit.. Anak2 angkat ni la yg jadikan diaorg ni dimurahkan rezeki.. Skrg dah banyak video minah sejak cerdik ni, selain video Yom. Minah tu besar sikit lagi nnt lagi cantik..  
X perlu kot dah cari pelaris lagi. Kalau betul nak tlg, cari baby2 yg dari keluarga dhaif & bulan2 htr keperluan diaorg. Kalau x pun cari je anak yatim piatu yg betul2 susah & sediakan keperluan persekolahan diaorg je. Ramai je pelajar2 yg benar2 dari keluarga yg dhaif dan disponsor persekolahan mereka oleh individu2. Ni kebanyakannya inisiatif guru2 yg prihatin.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 04:32 PM | Show all posts
ntah2 berlakon pakat ngan mak budak tu..
dia kan suka berdrama...publisiti..perlaku barang dia
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
DARSITA replied at 25-1-2019 04:21 PM
Thanks yang bagi link video.

Macam babi maid tunjal tunjal kepala Qayum. Tengok muka maid bengis  ...

I sokong u acik....
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 04:34 PM | Show all posts
Kak-Leen replied at 25-1-2019 12:29 AM
Time kecik dulu lagi kekejap dia cakap minah hitam. La ni dah manis sikit.. Anak2 angkat ni la yg  ...



Ya itu yang paling bagus. Taja jer anak anak orang miskin tanpa perlu ambil bebudak tu duduk dgn dia. Tapiiiii si ALif ni lain sikit peel dia

Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 04:36 PM | Show all posts
Cicisweets replied at 25-1-2019 04:10 PM
Alip pernah amik anak angkat dulu Kan,baca komen Kat ig dia budak tu merajuk balik Kat mak dia pasal ...

yup ade dh bsar tapi..dlm 5-6 thn..suh bdk tu pgl die abah jgk..
skjp je x smpai 2 mg kut


Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 04:36 PM | Show all posts



Hi Xin terimakasih.



Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
DARSITA replied at 25-1-2019 04:34 PM
Ya itu yang paling bagus. Taja jer anak anak orang miskin tanpa perlu ambil bebudak tu duduk d ...

Semua benda mesti nk bg org tgk..
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
melatibiru replied at 25-1-2019 04:23 PM
rasanya bapak kandung yom.bukan warganegara...mak yom dah kawen kali kedua dan baru dpt baby....

Yom bru je 1 tahun..tolak pantang 2 bulan..10bulan... Eh laju nau dia kwin and ada baby bru..hebak..hebakk tahniah mak yom
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
supermum replied at 25-1-2019 04:09 PM
Dalam kes ni aku blama alip 100%. Suka upload gamba or video mengundang hencapan. Logik ke tidak mas ...

Bdw dia sindir tin beka ke..tin beka yg upload kan.. Setakat tau gosip tin bekah peel masham dia dngan kwan2..tah2 dia mcm sengaja je up kt ig..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
obses_budak replied at 25-1-2019 04:38 PM
Yom bru je 1 tahun..tolak pantang 2 bulan..10bulan... Eh laju nau dia kwin and ada baby bru..hebak ...

sorry....pembetulan....yom ni anak x sah taraf/luar nikah...kiranya yg sekarang ni 1st marriage...
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
DARSITA replied at 25-1-2019 04:34 PM
Ya itu yang paling bagus. Taja jer anak anak orang miskin tanpa perlu ambil bebudak tu duduk d ...

Dia ni konon2 one in a million gitu! Hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku mmg x pernah ada soft spot kat alip n wife dia ni. Last2, netizen jugak yg diorg salah kan. Konon sbb netizen, mak yom amik yom blk. Sah2 la kepala bdk tu kena tunjal. Pastu ungkit semua benda yg diorg dh buat kt yom. Mcm x ikhlas. Mana la mak si yom tu x sedih. Ank diorg sendiri pn nk compare. Asik ckp yg sulung tu hitam, yg si baem plak besaq nnti handsome. Menyampah. Its more than physical attraction la alip oiii.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 04:53 PM | Show all posts
Cicisweets replied at 25-1-2019 04:01 PM
Sapa betina mulut longkang ko ke?

yang first buat komen negatif dlm thread ni la...sebijik mcm mulut acik2 kepam dlm ig tu..jaga gitu tak kena, jaga gini tak kena..dah kena pulang budak tu pada emak dia meraung2 mata bengkak nangis kononnya memasing.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 04:55 PM | Show all posts
DARSITA replied at 25-1-2019 04:34 PM
Ya itu yang paling bagus. Taja jer anak anak orang miskin tanpa perlu ambil bebudak tu duduk d ...

dia kan berangan retis.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 05:08 PM | Show all posts
DARSITA replied at 25-1-2019 04:28 PM
Dia tak kawin kot dgn bapak si Qayum. Si ALif ni cari anak anak yang ada darah kacukkan sebab  ...

mungkin jugak, tapi tok alip ni suka baby yang wajah hindustan
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 05:11 PM | Show all posts
paling sedih ofkos lah datin tu, dia yg menjaga siang mlm, bagi susu badan, moga yom duduk dgn mak kandung akan lebih sihat & ceria
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 05:14 PM | Show all posts
ALDRIN replied at 25-1-2019 03:43 PM
Sori tanya....mak bapak yom ni ada darah bangla2 ?

tengok gaya mcm bangla atau paki
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Jenabmurai replied at 25-1-2019 02:26 PM
based on yg iols tau mak si yom ni agak mganggu hidup diorng . msg ckp mcm2 hinala kutuk la..n  ...

Jgn2 fake akaun tu pun toklip yg punya.. Hahaha #donespeku
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.051691s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list