JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
49663
View
1288
Reply

Gara-Gara Video Tunjal Kepala, Aliff Syukri Terpaksa Pulangkan Qayyum Kepada Ibu Kandung

  [Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-2-2019 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 11-2-2019 10:35 PM
tu la mmg dah syak yom byk penyakit sb apa tp malas nk tulis huh

Yom pun ada penyakit jugak kan..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 11-2-2019 10:35 PM
tu la mmg dah syak yom byk penyakit sb apa tp malas nk tulis huh

Iols syak gonorrhea je ...sbb biasa mmg akan mnyabkan infection kat mata...sbb tu dulu dato ade kata..doc inform dia puncanya ..tp dato x nak ckp..takut aibkan sesiapa...
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
lazim replied at 2-2-2019 03:20 PM
Bibikkk .. ini budak penangis kn bibik. Iyaaa datukkk yom ini penangisss budakkknyaa  kuat kipa ...

Bibik dah practice berhari2 dgn script tu..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
DARSITA replied at 2-2-2019 03:35 PM
Nah bideo :- https://www.instagram.com/p/BpuH_prg1ku/



Sah2 mmg tidur sekali dgn bibik2 dalam satu bilik.. Chief Bibik yg sebut sendiri.. Thanks Kaka!
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
chiquititamichi replied at 11-2-2019 10:22 PM
Pasal penyakit kelamin..yom lan ade sakit mata...smpai x ley bukak..dato kata..doc ade ckp puncany ...

Gonorrhea
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
chiquititamichi replied at 11-2-2019 10:22 PM
Pasal penyakit kelamin..yom lan ade sakit mata...smpai x ley bukak..dato kata..doc ade ckp puncany ...

ziziknya. pelacur ke mak budaktu?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
aini_peza replied at 11-2-2019 10:03 PM
Oooh i tot datin p court nak minta pampasan sebab ada bca komen fake acct kata datin mintak sampai ...

Ada post dia dr ig kat pg belakang2..akmar tu yg selalu teman dia ms dok rumah toklip ms dia pregnant tu kan.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 11-2-2019 10:17 PM
nitizen skg yg dok sokong makyom hadap la skg pangai makyom mmg sejenis minta simpati guna anak va ...

Dm thread ni pun ada 2 3 acik aktif membatak kat sana.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:28 AM From the mobile phone | Show all posts
sukekucing83 replied at 31-1-2019 10:39 AM
aku rasa tinshid n tokkepit yang x move on..baru ni upload gamba meena pastu ade yg tanya kalau mak  ...

Bukan ke sebelum ni dia dok kata mak meena yg dok kacau diaorg? Pusing2 cakap tinshid ni.
Anyway, masing2 kena move on.. Dah x perlu nak sebut pasal pihak yg satu lagi. Yom pun dah nyanyi2 awal pagi dan bercakap2.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:30 AM From the mobile phone | Show all posts
nano16 replied at 31-1-2019 11:49 AM
Itula kakmel staff kesayangan toktin aka kaki bodek no1
Thats why i rolled eyes je bila ade yg ka ...

Mel tu dari dulu time go head gostan dgn toklip mmg gitu.. Bila bercakap dijuih2kan mulutnya. Bila menjual kat ig sendiri, kurang sikit juihan mulutnya tu..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Iolls tak paham.. Kalau dlu blh la nk ckp yom tu anak selebriti.. So i paham la kalau limelight dibagi pd dia... Skang ni, da takdapape kan.. Gigih buat ig knp? Ko ingt anak ko fofular ke? Huhuhuhu.. Org dulu klu ada anak tk sah trf tak tunjuk tau.. Sorok sehabisnya. Maknya yom ni, bangga pula.. Anak sblum ni ko taknak tayang? Nmpk no attntion seekr.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Fazzbulous replied at 12-2-2019 05:40 AM
Iolls tak paham.. Kalau dlu blh la nk ckp yom tu anak selebriti.. So i paham la kalau limelight diba ...

Dgn bangganya menunjuk2 satu malaya...tebal betul kulit muka kan. Ig dah disable comment, baguslah tu, takdalah budak tu sakit jiwa dah besar nnt baca komen2 ttg latarblkg dia. Ig backup tak disable pulak.
Padan muka acik2 kepam kat sana.meroyanlah
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 2-2-2019 01:57 AM
Sampai ke lantai sis zoom ye....
Aku pun stalk sekali sekala...
Sambil baca komen2... Suka gak ...

Akak rengsa dgn org2 yg komen gitu. Ok la tu maknya ambil balik.. Diaorg mmg x blh doa yg baik2 utk Yom ke? Kalau dulu lebih banyak masa dgn bibiks, skrg dgn ahli keluarga sendiri. Kan ke something good for him... Kehidupan mewah x menjamin kebahagiaan jiwa seseorang.. X perlu netizen nak komen melampau2. Doa yg baik2 aje utk Yom.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:26 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 2-2-2019 02:50 AM
Kang di bawa ke ibu sususan kata nk p mintak duit pulok..

Hahaah setakat aku baca dari belakan ...

Mat, yg baik kita tumpang suka dan sokong. X kira la MakYom @ TokTin sekalipun.. Tu yg nampak mcm lalang tu!

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:35 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 2-2-2019 03:04 AM
Ni kan.. Aku pun baru dok scroll bila baca org dok komen masa jaga kat sana nampak yom blur... Dgn ...

Pd akak x cerdik la pi tanya netizen mcm ni. Doktor dah suruh pergi jumpa specialist pun dok pi tanya dlm ig.. Kalau pergi specialist terus kan senang.. Dylexsia (betul ke tak ejaannya entah) x memyebabkan manusia x boleh berfikir, kan.. Cuma mata tu je kero dan nampak huruf2 terbalik.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:46 AM From the mobile phone | Show all posts
lazim replied at 2-2-2019 07:24 AM
Klu btl nk bwk xleh flight naik je la kereta. Abby abadi tu elok je berholiday sana sini bawak bab ...

Betul. Boleh je kalau buat proper adoption process. Cousin akak baby angkatnya baru 2 bulan dah bawa dok Scotland. Then kekejap round the world berholiday. Ni reminder utk yg nak ambil anak angkat la kan. Make it official with complete documentations siap. Jgn acah2 mcm toktin.. Ada personal lawyer pun x blh nak advice.. Or toktin ni yg x nak dengar nasihat lawyernya?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:55 AM | Show all posts
.....aku menyampah gak kat toklip ngan binik dia yg gila glemer....TAPI anak2 depa at least terjaga akhlak makan pakai pelajaran apa sume... tgk peel nya mak yom nih...haish... acik doakan yg baik2 aja buat yom...moga yom jadi anak yg bijak dan pandai jaga diri. Amin.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Kak-Leen replied at 12-2-2019 12:46 AM
Betul. Boleh je kalau buat proper adoption process. Cousin akak baby angkatnya baru 2 bulan dah ba ...

Beza u, toktin ni anak sendiri dah 3 dulu. Ambik anak angkat for the sake of nk tolong org yg mintak tlg ngan die. Org lain maybe ambil anak angkat sbb tak de zuriat. So sbb tu beria buat proper documentation dgn syarat2 nya. Depa ni agaknya jkm urus je. Tak ber lawyer bagai.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:30 AM | Show all posts
Kak-Leen replied at 12-2-2019 08:46 AM
Betul. Boleh je kalau buat proper adoption process. Cousin akak baby angkatnya baru 2 bulan dah ba ...

anak angkat cousin akak tu wargakah? anak sah tarafkah?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:39 AM | Show all posts
Minami2013 replied at 12-2-2019 09:12 AM
Beza u, toktin ni anak sendiri dah 3 dulu. Ambik anak angkat for the sake of nk tolong org yg mint ...

kannn...pukul rata jer semua sama, mentang2 benci ngan toktin.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Kak-Leen replied at 12-2-2019 08:26 AM
Mat, yg baik kita tumpang suka dan sokong. X kira la MakYom @ TokTin sekalipun.. Tu yg nampak mcm  ...

Yg baik kita sokong...  Yg x baik kita kecam..  Baik berlalang...  Dari jadi taksub x memasal...  Yg salah pun dipuji...  Atau yg baik pun dikecam... Sbb ketaksuban..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:44 AM | Show all posts
matjerk replied at 12-2-2019 10:27 AM
Yg baik kita sokong...  Yg x baik kita kecam..  Baik berlalang...  Dari jadi taksub x memasal...   ...

betul tu. tak sokong pun mana-mana either toktin or mommy yom.
harap yom dapat kehidupan yang baik je.
ada je follow ig yom. tapi just untuk tengok budak tu ok atau tak.
tapi tengok banyak nya yang over memuji sampai macam lupa kecomelan anak sndiri.
tapi yang kecam pun bolehhhh tahan.
just wonder baik kah kehidupan yom sekarang if mommy nye continue hidup macam tu?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:07 AM | Show all posts
Kak-Leen replied at 12-2-2019 08:46 AM
Betul. Boleh je kalau buat proper adoption process. Cousin akak baby angkatnya baru 2 bulan dah ba ...

betul... boleh jer buat pengesahan pengambilan anak angkat kat mahkamah...masa ni mak kandung da takde da ke atas anak kandung dia...
mcm pelepasan tanggungjawap ditu la...

sbb sedara aku pernah ambil anak angkat dari sedara aku sorang lagi tu...kira dua2 tu sedara la kan...
cuma sedara aku yg ambil tu mmg kaya raya la..
lepas jer sedara aku yg miskin tu bersalin terus sedara aku ambil dengan pengesahan mahkamah...
dia bela perhhh... comel giler jadi budak tu... jadi putih melepak, gebu..
padahal adik beradik dia yg lain, gelap... kurus kering jer...

dia org da melancong ke luar negara semua la...
cuma sekarang tak tahu apa status
sbb sedara aku yg kaya tu pindah dan tak nak ada kena mengena dengan sedara yg sorang lagi tu..
skrg budak tu da besar da... da remaja da weeiii...





Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
kucen_miang replied at 11-2-2019 11:53 PM
ziziknya. pelacur ke mak budaktu?

Dia kata dia baik sket..at least x buang anak merata..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Taste nak yg arobbbb je...ade lain2 rege ke kalau jual anak baka arab ngan baka indobangla...
Screenshot_20190208-141027.png
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053387s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list