JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
76051
View
1545
Reply

Gara-Gara Video Tunjal Kepala, Aliff Syukri Terpaksa Pulangkan Qayyum Kepada Ibu Kandung

  [Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-2-2019 09:38 AM | Show all posts
mrsLucky replied at 7-2-2019 02:54 AM
Siapa lah aunty Kaya yang belanja shopping..beli banyak baju..stay hotel... murahnya rezeki budak  ...

huntonglah..masa baby kuat nangis selalu sakit, yg jaga pun bersengkang mata menjaga, sedap2 mak dia tido lena.
dah besar dah senang jaga dpt pulak menjana hasil dpt mak dia menumpang senang feeling2 instafemes.
tak bwk sekali ke 3 abg yom ngan adik ppn yom shopping baju? takkan buat lupa ada anak lain kot.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 10:24 AM | Show all posts
mixed replied at 4-2-2019 05:48 PM
ya ampun acik ooit anak sendiri pg tgk takut tersembam kt toilet plk. iols mmg x folo ig makyom ta ...

aku tak leh nak cakap apa lah... kenapa yang makcik2 taksub sangat ngan si yom niaku je ke rasa yom ni tader lah comel mana... biasa2 je
sama macam fakecop (eh tiberrrr)
comel tang manaaaaaaa

pastu aku tak boleh nak berhusnuzon ngan mak kandung si yom ni
dia macam cari peluang jadi popular gunakan si yom ni

tak yah cerita lah pasal tokri ngan tinherb
dedua tu memang attention seeker


Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
awex^returns replied at 7-2-2019 10:24 AM
aku tak leh nak cakap apa lah... kenapa yang makcik2 taksub sangat ngan si yom niaku je ke rasa yo ...

aku pn mmg x bole nk bersangka baik dgn mak yom ni. kita tgk kan aje apa jd ntn huh
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
tikusmontok replied at 7-2-2019 09:27 AM
yang ni kan sis...minit 4.50 sampai habis. mmg npk kerinduan sangat cuma dia tak pandai berckap je ...

mmg npk berkaca mata yom mesti dia rindu dgn ramai org dan abg & kakak nya kt rmh toktin. tgk yg bw baby tu yom mesti teringat dgn yusuf. video gini ke tunjuk yom kt kusi mkn je.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 11:00 AM | Show all posts
mixed replied at 7-2-2019 10:49 AM
mmg npk berkaca mata yom mesti dia rindu dgn ramai org dan abg & kakak nya kt rmh toktin. tgk yg b ...

sedihkan..mmg npk sgt dari gelak2 tiba terdiam mata berair, mulut gerak2 mcm ada yg nak dia sampaikan. walaupun masih kecik, dia tetap ada perasaan.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
tikusmontok replied at 7-2-2019 09:27 AM
yang ni kan sis...minit 4.50 sampai habis. mmg npk kerinduan sangat cuma dia tak pandai berckap je ...

Aah yg ni la. Dia nk bgtau tak pandai. Mcm mana la perasaan budak tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 12:55 PM | Show all posts
atsu replied at 7-2-2019 11:49 AM
Aah yg ni la. Dia nk bgtau tak pandai. Mcm mana la perasaan budak tu

happy jer life dia masa ni kan..one thing iols boleh ckp foto n video toktin telus jer, takda pun pilih2 masa happy2 jer.


Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 01:42 PM | Show all posts
mrsLucky replied at 6-2-2019 08:40 PM
Qayyum dapat sponsor dari peminat bercuti naik flight ke Johor... murah rezeki budak tuh...

Alhamdulillah...semoga qayyum  dan mommy nya  sentiasa dikurniakan rezeki  yang baik2 tak  putus2 dlm pelbagai bentuk sampai bila2...akak baru je follow ig qayyum...ada nampak byk qayyum dpt hadiah baju cantik2... semoga dia membesar dgn sihat disamping dikurniakan akhlak yg terpuji...suka pulak tgk perkembangan dia skrg...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
tikusmontok replied at 7-2-2019 12:55 PM
happy jer life dia masa ni kan..one thing iols boleh ckp foto n video toktin telus jer, takda pun  ...

Aah...Ni la baru real life, ada masa sihat, ada masa sikit, ada masa ketawa , ada masa menangis.Ada masa sedih , ada masa gembira. Ada masa susah ada masa senangnya.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
cik76 replied at 7-2-2019 01:42 PM
Alhamdulillah...semoga qayyum  dan mommy nya  sentiasa dikurniakan rezeki  yang baik2 tak  putus2  ...

Semoga murah rezeki Qayyum dan mommy nya. Dan semoga Qayyum dapat berbagi dan berkongsi rezeki dengan adik beradiknya yang lain juga.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by aini_peza at 7-2-2019 03:33 PM

Maaflah x dapat nak berhusnuzon dengan mak yom ni sesuatu sangat..  Kecoh kata meena xleh naik flight g langkawi.. Tup2 tunjuk qayyum boleh naik flight g jb..  She have her own agenda i think..  Kita ni pun bukan lah sokong dato n datin propa tu tapi.. Ingatlah jasa orang ko mengangkang sedap orang jaga anak ko.. Kenanglah budi ckit.. Jgn lah cipta issue bagi orang hentam dato datin sana sini.. Sudah2 lah..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 03:09 PM | Show all posts
aini_peza replied at 7-2-2019 02:33 PM
Maaflah x dapat nak berhusnuzon dengan mak yom ni sesuatu sangat..  Kecoh kata meena xleh naik fligh ...

iols pun terfikir perkara sama ms dia pamer flight tix nama qayum. penuh muslihat sebgimana sjk toktin jaga dia n anak dia dlm perut dulu. mana dgn buat fake id mengutuk toktin, bila terkantoi ngan netizen buat pulak id baru. hanat kan perangai.

Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
tikusmontok replied at 7-2-2019 09:27 AM
yang ni kan sis...minit 4.50 sampai habis. mmg npk kerinduan sangat cuma dia tak pandai berckap je ...

Br tgk video nie..ye la tiba2 muka dia berubah..dia rindu kot..nmpk sayu je muka dia..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by s0fea at 7-2-2019 04:43 PM
tikusmontok replied at 7-2-2019 03:09 PM
iols pun terfikir perkara sama ms dia pamer flight tix nama qayum. penuh muslihat sebgimana sjk to ...


Xpela awak mula2 hari tu mmg sy geram nk bagi tau semua tunjuk semuaa bukti, tapi bila fikir2 balik doa org teraniaya ni xde hijab. org2 mcm ni satu hari Allah akan tunjuk jugak.  Mcm skrg pun org dh bagi tau mak Yom ni kat komen bila org nk bagi hadiah apa semua x reply. Tapi rupanya dh buat group whatssapp utk sapa2 bagi sumbangan kat Qaayum.  Dia boleh dm org pakai nama Allah siap fitnah datin,ntah apa lagi yg dia boleh buat pakai nama Allah.. Datin tu walaupun nmpk ckp dia hilang beban xde Qayyum etc... sbnrnye hati dia selembut2 .. tetap sedih bila org bagi tau dia psl video kat kedai mkn mcm teecari2.. sy pun tipu klau x terasa sedih , geram jugak.. Tapi biarlah masa yg tentukan semua. Lambat atau cepat.. (kecuali klau dia betul2 berubah)
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 04:53 PM | Show all posts
s0fea replied at 7-2-2019 04:19 PM
Xpela awak mula2 hari tu mmg sy geram nk bagi tau semua tunjuk semuaa bukti, tapi bila fikir2 bali ...

akhirnya kebenaran akan terbukti jua sis. kita yg ada akal ni tak semudah acik2 kat ig sana xcited tak tentu pasal tgk perubahan qayum (perubahan yg ditunjuk2 cuma dr video2 yg dipilih2 saja dgn qayum sebgi satu2nya watak). kita sendiri boleh tgk ketelusan antara toktin ngan mak yom umpama langit dgn bumi. pd pihak toktin sgla baik buruk ditunjuk sbb kebenaran tak perlu sembunyi...yg di makyom tunjuk yg happy moment jer wp ada teguran netizen dahi yom benjol2, yom macam baru lepas menangis.. trus kena hamput balik ngan mak dia.

iols sendiri dr mula malas nak ambik tau kisah dorang tp bila tgk cacimaki acik2 kepam terhdp family toktin dan diselit dgn provokasi mak yom guna fake id kat sana rasa sakit pulak hati. so i gather semua pemerhatian dr byk sumber n i fikir toktin telah deal dgn org yg salah. mungkin toktin dpt salurkan sedikit kasihsayang kpd qayum tapi harga yg perlu dibayar dr segi maruah dan emosi adalah terlalu mahal. kita hanya mampu berdoa agar mereka2 yg teraniaya dikasihani Allah Taala dan diberikan ketabahan.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 05:00 PM | Show all posts
s0fea replied at 7-2-2019 04:19 PM
Xpela awak mula2 hari tu mmg sy geram nk bagi tau semua tunjuk semuaa bukti, tapi bila fikir2 ba ...

dalam ig dia tak reply langsung kan org2 sebut ttg wa group ni as if dia mcm tak heran sgt tp di sebalik tu mmg dah create wa grup n dia ambik kesempatan mengumpul sgla apa yg org nak sumbangkan. i bet adalah nanti acik2 bendul yg kena kelepet dgn mak yom ni...jgn sampai ada yg meratap sbb melepaskan anjing tersepit sudah...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
atsu replied at 5-2-2019 04:04 PM
Siapa yg ada tengok video Yom kat YouTube channel dia, the latest video tu yg Yom syok makan sambil  ...

Sedihlah chuols vid tu ... dier ingt pompuan tudung labuh tu tinshid tu ... dier tercari2 mama dier ...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Okay...hope Qayyum dijaga dengan baik oleh mak kandungnya. Aunty2 yang jadi follower pasti akan terus pay attention to him and watch him grow. I dah unfollow.  
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
mrsLucky replied at 7-2-2019 06:08 PM
Okay...hope Qayyum dijaga dengan baik oleh mak kandungnya. Aunty2 yang jadi follower pasti akan teru ...

Kenapa sis? Bukan ke sis nak tgk perubahan hidup qayum yg semakin hari semakin bagus dan hebat?
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
awex^returns replied at 7-2-2019 10:24 AM
aku tak leh nak cakap apa lah... kenapa yang makcik2 taksub sangat ngan si yom niaku je ke rasa yo ...

Yup betul. Pendapat ko sama mcm aku hihi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.052205s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list