JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5217
View
285
Reply

[Pelbagai] Jom kita naik mesin masa lagi.. Pulang ke zaman silam

[Copy link]

Author: fahdramli    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 28-1-2019 09:55 AM | Show all posts
https://youtu.be/vTttvTzUSV8

camne sari yanti boleh helok muda sampai sekarang

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2019 10:29 AM | Show all posts
buapakperut replied at 27-1-2019 03:37 PM
suka sangat iklan breakaway peter stuyvesant travel.. walaopun iols taktau ape natang iklan tu
brea ...

ahah...sama..iols pun suka iklan breakaway..



Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2019 10:32 AM | Show all posts
iklan joy takde ke?

lagi satu suka iklan yang laki sazzy berlakon, perencah black pepper maggie kot...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2019 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
mziskandar replied at 28-1-2019 05:47 AM
Seingat aku, dulu 80s 90s.
Pihak kerajaan betul2 berusaha meningkatkan ekonomi tempatan dgn mengena ...

Masa tu muka pan asian laku sangat.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2019 12:16 PM | Show all posts
moonbug replied at 27-1-2019 12:13 PM
Mari mari tuan dengar ini cerita
Suami saya asyik balik awal saja
Ada pembantu baru katanya

Ha ah betul...Legend lagu ni..Bila iklan keluar semua pakat nyanyi sama
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2019 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku paling suka iklan nih

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2019 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts


sejak iklan ni, iols cari lagu apa ni. tapi lirik langsung taktau. sedap sangat lagu. iols ingat lagi time dah besar iols google lagu leleyeey lelle... kah3 sampai sudah tak jumpa. dah la dah lupa iklan digi ka celcom. sekarang baru tau lagu apa tu

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2019 12:36 PM | Show all posts
ada satu lagi iklan yang boleh buat terngiang-ngiang di kepala...keropok mony

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2019 12:37 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2019 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts


arwah yusni jaafar pon banyak berlakon iklan mak2

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2019 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
misc replied at 28-1-2019 12:19 PM
Aku paling suka iklan nih

masa ni aku rasa sarah ni mmg comey namatey ..
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2019 05:09 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2019 05:14 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2019 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by cikkittydiva at 28-1-2019 06:32 PM

Rajin betul abang cantik ni simpan iklan2 lama dgn rancangan tv lama2 ni... sangat berterima kasih pada pengupload2 iklan2 lama ni.. boleh membawak kita ke alam kanak2..remaja kite semula.. skrg dgn dulu lg best zaman2 dulu 80an 90an... 60 an 70an x tau la cmana sbb x membesar zaman tu lahir pon x lg.. Tp kata mak aku zaman 70an rasa susah sgt pasal zaman inflasi.. tp bestla katanya x mcm skrg asik2 politik mcm boleh bawak mati. Hahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2019 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
vanilacup replied at 27-1-2019 10:28 PM
Iklan buttercup yg Ada keretapi lalu ...Lepas tu Ada  org buat biskut sebab raya dah hampir tiba.  L ...



Ni ke chuols.. iklan planta... kuih bubuh ceri tengah2 tu nmpk tempting sgt... zaman dulu2 planta sedap tau wat kukis..makcik2 aku dulu buat kukis raya pakai planta dlm tin ni la.. hensem la model iklan..nmpk suasana nak raya kan.. suara yg ckp kat iklan ni mostly dlm iklan dulu2 suara dia jela..x dia pakcik tarmimi siregar..
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2019 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts

Iklan apaan ni seram gile iklan ubat gigi darkie ni... ni lagu orkestra  beethoven ke..mcm serangan tebuan... btw music conductor tu mak aku kata, suami pada pelakon veteran rubiah suparman...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2019 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
cikkittydiva replied at 28-1-2019 11:13 AM
Iklan apaan ni seram gile iklan ubat gigi darkie ni... ni lagu orkestra  beethoven ke..mcm seranga ...

wow intense nya orkestra gosok gigi sampai bunyi cam tebuan. mau berdarah gusi gosok sampai keluar bunyi tebuan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2019 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
buapakperut replied at 28-1-2019 08:12 PM
wow intense nya orkestra gosok gigi sampai bunyi cam tebuan. mau berdarah gusi gosok sampai keluar ...

Tula.. scary dowhh.. :lol
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2019 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts

Drama rantaian terpopular.  Tp siri2 awal ni ingat2 lupa pasal masih kecik sgt..tp masih boleh recall la muka2 pelakon asal.. smpi tahun 90an kot.. pelakon bertukar2 kan.. yg kekal opah.. joyah.. dgn arwah pak usu pi mai pi mai tang tu.. mohtip aku lupa nama dia..hhehe.. lejen btol.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-1-2019 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
cikkittydiva replied at 28-1-2019 08:37 PM
Drama rantaian terpopular.  Tp siri2 awal ni ingat2 lupa pasal masih kecik sgt..tp masih boleh rec ...

Citer legend ni. Iols nangis kot bila dapat tau opah meninggal dunia. Siri ni kekal lebih 10 thn. Boleh berenti pun sebab opah meninggal. Asal usul perkataan joyah yang sinonim dgn org yg mulut hingar ni, mula dari pada karakter siri ni lah yg dilakonkan oleh norlia ghani. Daripada aziz, sampai zulkifli, daeipada nur nashriq kecik sampai la jadi dewasa mmg teringat. Kisah yg banyak pengajaran. Al fatihah utk para pelakon siri ni yg dah mendahului kita.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049066s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list