JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
3473
View
247
Reply

[Pelbagai] Jom kita naik mesin masa lagi.. Pulang ke zaman silam

[Copy link]

Author: fahdramli    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 27-1-2019 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 26-1-2019 11:00 PM
Aiol dolu suka tengok iklan pompuan2 cantek dan laki2 hensem kat tiwi.

Antara peberet:

lawanya nasha aziz dolu2
nape la dia p buat hidung
dah langsung x lawa skg ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts

Masa iklan ni aku kecik2 lg.. kat kedai runcit kg takde gardenia2 ni masa tu..  roti bai je ada.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
ingat tak iklan ponds? masa tu melissa maureen ngn sape nama mamat tu..jambu hahaha

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
FitzTzif replied at 26-1-2019 02:23 PM
merah sangat la mak ngah, macam zaman dulu

acik yang cakap "jadi isteri tanggungjawab berat" lagi lawa dari pengantin
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts


Iklan pesanan khidmat masyarakat mcm ni patut dikekalkan sampai sekarang... Khens.. iklan dulu2 bagus tengok sampai sekarang orang ingat dan cari..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
cikkittydiva replied at 27-1-2019 07:11 AM
Iklan pesanan khidmat masyarakat mcm ni patut dikekalkan sampai sekarang... Khens.. iklan dulu2  ...

dulu iols tak paham giler iklan ni. ingatkan orang ketuk minta derma
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 03:28 PM | Show all posts
netto_ replied at 26-1-2019 10:55 PM
Lagu ni mmg kenangan btul la. Siap bangga dpt beli gula nano ni dulu2

samalh mmg bangga gila klu dpt beli nano ni dlu...time tu rsnye gula2 ni mahal...so xbleh senang2 bli...klu bli kene kongsi...ah teringat2 rasa dia..ade tak lagi agaknya sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Pernah tgk smua iklan2 ni dulu..terasa diri makin kertu iklan rokok dulu2 semua best..skrg aje dh x boleh tayang dkat tv..

Masa budak2 pulak, paling tunggu iklan mat sentul, "tora datang lagiiiiii" sanggup simpan duit belanja skolah sbb nak beli. Kalau mainan yg dapat x sama macam dlm iklan tv, kat depan kedai jugak hentak2 kaki

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
suka sangat iklan breakaway peter stuyvesant travel.. walaopun iols taktau ape natang iklan tu
breakaway gaya hidup masakini...
iklan rokok ke ape tu

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
fahdramli replied at 27-1-2019 06:14 AM
Kan iols pun sama baru naik sekolah menengah. Tak padan dgn sekolah agama masa tu, bab2 lagu nombo ...

Khenss..perubahan dari kekanak ke remaja gittew

Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Jadi terbukti betullah ape yg lecturer iols bagitau dolu2 yg ubat gigi Darlie ni asalnya Darkie. Sebab bunyi macam daki orang xnak beli sebab bunyi macam kotor jek, gigi berdaki. So kena tukar nama to Darlie.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kacang^soya at 27-1-2019 03:49 PM

ada satu model iklan perempuan yg sgt cantik iols pernah tgk dlm circa 1994-1995 gitu..pernah jd model iklan body shampoo eversoft sama iklan code 10 ke brylcreem yg ada azhar sulaiman menari tu..iols tatau siapa namanya tp gosh sheols sgt la cantik..ada iras2 jue aziz sikit dari segi kegebuan dan kemontokan body sheols..iols cuba cari iklan lama tak jumpa plak..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
buapakperut replied at 27-1-2019 03:17 PM
dulu iols tak paham giler iklan ni. ingatkan orang ketuk minta derma

Yela.. iklan dulu2 mmg ginilah pesennya.. rupanya yg ketuk pintu tu pelacur. Ada byk lagi iklan aids sama2 batch iklan ni.
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa ingat lagi lagu antidadah ni..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 04:23 PM | Show all posts
Qwerty007 replied at 27-1-2019 03:43 PM
Jadi terbukti betullah ape yg lecturer iols bagitau dolu2 yg ubat gigi Darlie ni asalnya Darkie. Seb ...

yup dulu darkie skrg darlie
dulu darkie mascot dia negro
skrg darlie maskot berkulit putih


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-1-2019 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Qwerty007 replied at 27-1-2019 03:43 PM
Jadi terbukti betullah ape yg lecturer iols bagitau dolu2 yg ubat gigi Darlie ni asalnya Darkie. Seb ...

Ya dulu kat kotak tu org nyacmemang kaler itam yg putih gigi dia saja, masa umur i berapa tahun tah dalam thn 86 or 87 baru tukar nama

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
fahdramli replied at 27-1-2019 01:07 PM
I suka sungguh iklan ni, rasa cantik sgt pemandangan dia.

Cantikann.. terasa county side punya vibe.. skg iklan tah ape2, dah la byk iklan produk timbang kilo je..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
febreze replied at 27-1-2019 02:43 PM
ingat tak iklan ponds? masa tu melissa maureen ngn sape nama mamat tu..jambu hahaha

Zizan nin..
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 05:23 PM | Show all posts
lwyl replied at 27-1-2019 01:03 PM
Iklan Salem High Country best.

Sep sikit

Above all the rest
We're moving so free and high
...... the clouds
We touch the sky...

Sape ingat full lyrics?

Hahaha dulu suka berangan dgn lagu ni
Cam best je jalan2 up the hill cool winds blowing your face
The power of ad, kalau tengok ad tu rasa nak jalan2 Swiss hahaha

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 05:26 PM | Show all posts

Ya Hazeline Snow kan rasanya

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-1-2019 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts

Iklan salem high country

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 05:31 PM | Show all posts
Edited by lo_la at 27-1-2019 05:44 PM

Iklan ubat batuk ni
Airtime in between Moero Attack x silap
Kisah seorang anak yang duka nestapa kerana ibunya batuk...uhuk..uhuk..uhuk..uhuk..







Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-1-2019 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 05:33 PM | Show all posts
Edited by lo_la at 27-1-2019 05:49 PM

Ada satu in English sis...Jap jumpa x I cari

Ada jumpa tapi it wasnt from the beginning
Fauziah Latif the model rupanya



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts


Antara iklan2 yg iols ingat dlu

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.058725s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list