Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3441
View
47
Reply

10 Sinetron Indonesia Paling Diminati Penonton Malaysia Suatu Ketika Dulu

[Copy link]

Author: NmeeraR    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 28-1-2019 06:15 PM | Show all posts
akak dl layan bawang merah bawang putih jew, wlpon citer bodo, tp tak sabar nak tunggu episod seterusnya...yg lain tak layan n dah tak minat pas citer BMBP
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2019 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Benci bilang cinta.
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2019 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Bawang putih dan bawang merah tu panjang sangat..mimpi pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2019 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada  masa iols nk cari balik kt youtube cite2 ni
Dedolu mmg femes sinetron indo beratus epi pon layan jh.. sinetron jelita tu best, kelakar.. agnes mo so cute.. dgn rmbut gituh
Jgn ckp korg tak layan cite2 ni.. dulu2 laaa.. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 10:01 AM | Show all posts
Satu pun tak pernah tengok, rasanya sebab waktu tayangan bukan untuk makcik-makcik yang bekerja.
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 12:15 PM | Show all posts
Gigih layan Liontin dulu wlpn pusing2 kisah dia... Ai suka OST dia...
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 01:32 PM | Show all posts
Sinetron indon plg best pd iols :

1. Olivia
2. Kiamat Sudah Dekat
3. Upik Abu & Laura
4. Bawang Putih Bawang Merah

Besttnyaaaaaaaaaaa bila kenangkan balik zaman layan2 sinetron zaman sekolah dulu, probem-free, stress-free sgat.......... Kiamat Sudah Dekat tu iols igt lagi iols layan cite tu sebab nak tggu waktu berbuka
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols suka cite Hikmah.. lakonan Tamara Blezynski. Iols crush kat hero nya.. Gunawan.
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 07:30 PM | Show all posts
Malim Kundang ramai yang sakit hati dengan watak mak coz terlalu baik dan bodoh...walaupun anak buat jahat depan mata pun dia still tak percaya...still anggap anak dia baik...huhu
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
benci bilang cinta tu jln citer lbh kurg mcm citer korea "princess hour"..
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 01:32 AM From the mobile phone | Show all posts
kakyungpilah85 replied at 28-1-2019 02:53 PM
mak iols layan betul cerita jelita tu sampai mak iols panggil iols agnes sebab dy kata iols mirip ag ...

Watak Alya tu annoying af.
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 10:12 AM | Show all posts
Eh, aku rasa macam ada komen kat benang ni tp bila tengok tak ada pulak so nak komen balik la

Dulu aku layan sinetron Kawin Muda lakonan Agnes Mo. Tayang kat RTM kalau tak silap.

Sinetron Bawang Putih tu, aku benci yg amat . Confirm iols bad mood bila mak iols beria2 tengok citer tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 05:18 PM | Show all posts
Minat tengok part camera focus muka pelakon berpuluh-puluh kali je
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Hei TT.. mana cite mutiara hati?? Kok gimana sih kamu

Ya Awloh.. ampuni Nabila Ya Awlohhh

Lagi best satu kiamat sudah dekat.. melekat depan tv petang2
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2019 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Nk tanya kenapa pelakon perempuan indon nmpk misai
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 05:22 PM | Show all posts
Ku Tlah Jatuh Cinta most fav.. siap berangan dulu2 kekonon nak jd dancer sbb tgok opening cerita tu.. igt balik mcm bodoh je hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2019 05:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Cite jelita tu, gigih tau iolls potong rambut ikut dia.. Hahhhhahahahaj.. Walaupun nan hadoo... I suka cite mutiara hati...  ya Awlohhhh.. Tolongin nabilaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2019 10:36 AM | Show all posts
Antara semua Mutiara Hati paling legend...dialog melekat smpi skrg...{:1_152:
Buku Harian Baim pon best...adorable sgt si Baim ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2019 02:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Kawin masal, kawin muda, kawin gantung, ku tlah jatuh cinta.. Sinetron yg ada ari wibowo.. Down memory lane sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2019 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 28-1-2019 04:09 PM
Hikmah best. Tamara Bleszysnki  berlakon.

Betul iols tak pernah miss yang ni. Then lagu dia best kan. Hensem pulak hero lupa nama hahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.091012s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list