JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4780
View
332
Reply

[Pelbagai] Drama dulu yg korang addicted...

[Copy link]

Author: fahdramli    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 30-1-2019 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Drama pendekar kat tv1, masa tu rusdi ramli muda lagi

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2019 11:39 AM | Show all posts
The A Team
V

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2019 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
The Cave Of The Golden Roses. Fantaghiro

tarabas Nicholas-Rogers-nicholas-rogers-35288928-295-270.gif

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2019 11:59 AM | Show all posts
blancmont replied at 30-1-2019 10:45 AM
suka sgt the good old days tu

beberapa thn lps ntv7 ada repeat

Sao Hao rasanya ejaan kalau memori ni betul lagi la..haha
sheols nyanyi sendiri ke? legend sangat la sao hao ni zaman tu..
gi keluar main pastu lari balik awal sebab takut tak sempat nyanyi sekali OP song..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2019 12:04 PM | Show all posts
antara yg ingat ialah
Jepun:
GTO 1st season (takashi sorimachi)
My Boss My Hero
Aishiteiru to ittekure - layan sambil buat kerja sekolah kul 12am

Cina:
Justice Pao
Journey To The West

Omputeh:
Mcgyver lama
Knight Rider
Zorro

Melayu:
Pendekar kot - rasanya ada eman manan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2019 12:08 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2019 12:08 PM | Show all posts
GTO
With Love (Teru teru bozu)
Oshin
Akantare
Pimai2 tangtu
2+1
Mission Impossible
The saint
The Brady Bunch
McGyver
Knight Rider
The Cave of Golden Roses
The A Team
V

eh..hantu tv rupanya aku..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2019 12:09 PM | Show all posts
fahdramli replied at 30-1-2019 10:59 AM
Saya pun sukaaaa.. Siap beli vcd simpan lagi,,, citer full house ni.

pastu ulang2 tengok...adik iols sampai sound "pagi petang siang malam aku lalu bilik ang dengaq lagu sp syalalalala ja, ang tak boring ka?"
hahahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-1-2019 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa suka pimai pimai tangtu... Kalau ya, kita serupa,,,, gelak sampai terkucil. Tgk watak imuda dgn mat busu

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2019 12:30 PM | Show all posts
ade banyak tapi tak ingat tajuk

gto
green green grass by the river
maria mercedes
cinderella (ahmad idham dengan haliza misbun)
kopitiam
moero attack
mcgyver

pastu banyak tengok cerita cina je pepetang tp tak ingt tajuk

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2019 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Pi mai pi mai tang tu..tapi tu la malam isnin-layan la 30 mnt sambil kemas buku nk sekolah.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-1-2019 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada lagi,, hampa ingat dak, keluarga ithnin, sitcom juga, ada azhar sulaiman, rozi rashid, dian p ramlee, buzen, adik marlia musa tu, yg tu pun syoq. Sitcom kekeluargaan.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2019 01:42 PM | Show all posts
zaman kanak2 dulu,sangat suka tgk drama kat tv1, pukol 2ptg..

list yg paling ingat,
dan,din,don,.try gugel,tapi xda yang record..

pastu drama2 tayangan unggul.
best..

drama sekarang banyak fantasi ja.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2019 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Banyak jugak drama2 yg follow dulu. Ada satu drama bersiri tamil tengok kat tv3 dulu. Chinna papa periya papa tajuknya tak sure eja betul tak, komedi pasal mertua and menantu asyik gaduh je haha. Pastu drama thailand petang2 soda and ice tea kot, kat tv3 jugak. Tu pun bestt. Kalau drama omputeh, suka tengok 7th heaven, tayang kat tv2 rasanya.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2019 02:35 PM | Show all posts
Zaman sekolah rendah dulu drama Amerika latin yang popular

Drama Isaura-penyanyi latar Francisca Peter lagu Masih Belum Tamat. Drama ni popular dulu kat tv..

Drama La Usupadora lakonan Gabriela Spanic. Bawa 2 watak kembar sekaligus. Lakonannya memang baguslah.

Drama Rosalinda lakonan Thalia. Sampai cikgu2 sanggup tunda kelas nak tengok final drama ni.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2019 02:40 PM | Show all posts
gado-gado



my fair princess


the nanny


full house


moero attack


fruit basket


cave of the golden rose


and banyak lagi..
kalau rajin nanti sambung
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2019 02:58 PM | Show all posts
sambung sikit..

jericho


oshin - selalu terlepas kena perambat gi ngaji..


food of love


yang lain:

opah
rumah kedai (bulan puasa)
pi mai pi mai tang tu
baywatch
beverly hills 90210
charmed
desperate housewives
dexter
the OC
lost
ER


astagaaa... banyaknya tengok tv


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2019 03:21 PM | Show all posts
DRAMA MANUSIA..HAHAHA xdelh..suke drama cina yg puteri raja tu dlu apa ntah tajuk dia..;lupe plak.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2019 03:51 PM | Show all posts
Mr bean

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2019 03:55 PM | Show all posts
Fei Mao jangan lupa
Journey to the west juga
Drama Spektra pukul 7ptg, zaman kegemilangan Zamarul Hisham, Rashdan Baba, Eizlan Yusof

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.048669s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list