JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
24028
View
500
Reply

"Ina Naim Tu Cuma Mak Cik Kantin Je. BI, Bahasa Arab Tak Pandai"-Suhaimi Saad Hina Isteri?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 31-1-2019 04:18 PM | Show all posts |Read mode
Foto: IG


Belum reda nampaknya kontroversi yang melibatkan Suhaimi Saad, isterinya Ina Naim dan anak-anak.


Kebelakangan ini makin glamour pula sebab ada sahaja statusnya di Facebook yang berjaya meraih perhatian ramai.


Baca: Suhaimi Saad 'Haramkan' Isteri Dan Anak-Anak Gemuk


Terbaharu, ramai pihak yang tak puas hati bila Suhaimi dikatakan dengan sengaja merendahkan martabat isterinya.


  



Melalui satu status, penyanyi ini menulis,


"Ina tu cuma mak cik kantin je, mana la dia reti nak ajar Bahasa Inggeris dengan Bahasa Arab.aduuh."




Kredit foto: FB Mosus




Ayat ini telah menimbulkan reaksi yang pelbagai di kalangan netizen yang mengecam Suhaimi seolah-olah tidak menghormati isterinya dan hanya dia sahaja yang pandai.


Alahai tak habis-habis. Semoga yang baik-baik sahaja untuk semuanya. -CARI


Baca: "Ramai Perempuan Mesej Kacau-Kacau, Tapi Suhaimi Saad Kuat Iman,"-Ina Naim

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni thread ke 5 Aimy. Suka la kau banyak thread!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Mendonia dan membongakla sohai
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 04:32 PM | Show all posts
satukan je lah tread dia ni..
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 04:35 PM | Show all posts
penting sgt ke insan 2 ketul ni kat forum cari nih
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Ba alif ba ya untuk mu
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 04:45 PM | Show all posts
Berapa byk nk bukak thread si sangai ni oiii??? Bukan popular mana pun. Popular ngn norma2 kehidupan yg negatif jer.
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Lolalala replied at 31-1-2019 04:37 PM
Ba alif ba ya untuk mu

Haha... memang patut dihamun pun jantan ni..
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 04:51 PM | Show all posts
banyaknya thread sohaiiii
confuse nak maki yang mana
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 04:55 PM | Show all posts
sian ina.. last2 dikatakan makcik kantin je oleh suami tercinta dia tu. udahlah dihina makcik kantin dikatakan bengap pulak sampai nk ngajor anak pun tak reti. hina betul hidup ko ina.. kalau ai dihina mcm ni, mau ai cepuk jah jantan bodoh ni smp mampus.
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Korg jugak yg byk komen tanpa henti pasal si suhaimi ni pastu sentap bila byk benang laki bini kluar...klau dah x suka tu biar le die mereput sendu sorg2 jgn dilayan smpai wartawan cari rasa dia ni lagi hot dari neelopa isunya
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku nk padan kan muka ina je
Selayaknya
TK de hati nk kesian lagi
Lembam lah ko selamanya di celah kangkang sohai


Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 31-1-2019 04:24 PM
Ni thread ke 5 Aimy. Suka la kau banyak thread!!!!!!

Mane yang Kate ade video anak2 die gagap baca BM tuh? Cari tak jumpa. Sian anak2 die dapat Mak pak 2-2 bodoh sombong abadi
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku xtau la mangkuk ni nak percuma tara mana lagi. Xkan baju dgn kasut anak pun nak percuma.aku antar anak aku darjah 1 tahun ni x kena bayar ape2 pun. Takat yuran pibg je.
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 05:03 PM | Show all posts
apa2 jer lah sohai woi...

yg aku heran makpak sohai pegi mana?

kesian, dulu2 makpak sohai nie hantar sohai pegi sekolah sampai dapat masuk U dgn harapan anak akan memperbaiki nasib.

tp sekrg anak pulak taknak hantar cucu ke sekolah....sohai nie ingat anak2 dia blh bersaing dgn rohingya/indon nanti?
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 05:10 PM | Show all posts
friedfishsoup replied at 31-1-2019 04:24 PM
Ni thread ke 5 Aimy. Suka la kau banyak thread!!!!!!

kasi chan la sis...

tahun ni kan tahun babi. seswaiiii la ngan dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 05:13 PM | Show all posts
bluebellvine replied at 31-1-2019 04:55 PM
sian ina.. last2 dikatakan makcik kantin je oleh suami tercinta dia tu. udahlah dihina makcik kantin ...

.. padahal sama sama laki bini level SPM je pun pendidikan tertinggi..
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
didinfriends replied at 31-1-2019 05:01 PM
Aku xtau la mangkuk ni nak percuma tara mana lagi. Xkan baju dgn kasut anak pun nak percuma.aku anta ...

Dia malas nak hantar anak pi balik. Nak bg duit makan kat sekolah lagi. Kat runah makan satu pack nasik kongsi 5 orang.

Dia boleh pikir bab masik penjara makan free. Bodoh betul sohai. Aku nak maki banyak lagi sbnrnya tapi sabarrr sabarrrr sabarrr.
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
leylapple replied at 31-1-2019 05:03 PM
apa2 jer lah sohai woi...

yg aku heran makpak sohai pegi mana?

Makpak dia kat dalam kubur uolsss
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 05:16 PM | Show all posts
leylapple replied at 31-1-2019 05:03 PM
apa2 jer lah sohai woi...

yg aku heran makpak sohai pegi mana?

indon pun ramai je anta anak2 diorg yg lahir sini ke sekolah kebangsaan...
kawan meols anak darjah 1.. dia kata dah mcm perjumpaan bibik2 masa minggu orientasi anak2..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.099908s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list