JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
23997
View
500
Reply

"Ina Naim Tu Cuma Mak Cik Kantin Je. BI, Bahasa Arab Tak Pandai"-Suhaimi Saad Hina Isteri?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 2-2-2019 09:14 PM | Show all posts
genUmi replied at 2-2-2019 07:19 PM
aku pelik la

kenapa mod tak merge aje thread si suhaimi ni dah humban kan ke board peminat dan ha ...

Dah takde 'merge' button. Lagi2 wartawan Cari buka thread.
Lagi la tak boleh buat apa2.

Nak tak nak korang hadap je lah thread Suhaimi Saad yg berlambak2 ni.
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2019 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
nonymous replied at 2-2-2019 03:33 PM
bebudak x kenal sis, depa menguap ngantuk skala 4, panggil terlajaklaris sure budak melompat dr ke ...

Panggil terlajak laris tu pun ada gak pekdahnya walau spm ke laut. At least dia berjaya x mcm sohai yg konon berilmu tapi berlemoih je
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2019 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
mdhelmi replied at 31-1-2019 05:35 PM
kalo ikut ustaz ebit lew xbg ckp isteri camtu
dia lagi la pesan suruh panggil bidadariku la permata ...

Dari dlu lg acik porumer ckp sohai babi ni mmg penunggang agama. Dia ni mmg pndang hina taraf perempuan. Klau sbut chef xboleh ke?? Nmpk beza dia dgn ustaz ebit lew. Sb tu aku was2 dia ni smayang 5 waktu ke x. Xkn org smayang 5 waktu prangai mcm babi?
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2019 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
dinopower2 replied at 2-2-2019 02:50 PM
org klau btul pkir akhirat... tentu pikir nak kaya... klau kaya buat masjid sampai bila2 dpt pahal ...

Betul uols. Bkn nk kata miskij xboleh derma. Boleh je malah lebih bagus. Tp sohai ni xpernah share positiviti supaya derma. I mean dia songlap derma ada. Tp xpernah tgk dia pegi solat jumaat lps tu didik ank2 supaya derma.

I terkesan sgt ada 1 posting tu ayah dia kaya tp hidup sederhana. Rupanya ayh dia byk beli van utk sedekah jd van mayat, beli tanah utk tnah wakaf kubur, beli rumah 2 bijik utk org ngaji quran free. I doa sgt2 i dpt rezeki supaya dpt menyumbang mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2019 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
dinopower2 replied at 2-2-2019 02:50 PM
org klau btul pkir akhirat... tentu pikir nak kaya... klau kaya buat masjid sampai bila2 dpt pahal ...

Btw, sohai ni belum tentu masuk syurga lg. Kesiannya la. Hidup atas dunia pon mcm dekat neraka . Dah la miskin dunia, tiba2 akhirat pon miskin, masuk neraka plak tu. kan ke xberbaloi? Baik la usaha kejar dua2. Cuba la niat tu nk penuhkan ilmu ank2 supaya esok ank2 besar berbakti utk agama
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2019 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
damian_lee replied at 2-2-2019 08:12 PM
Konon semedang fikir pasal akhirat
Dikkk Allah letak ko kat dunia ni untuk jalani dunia sebaik mung ...

Ank heol pandai baca quran ke x?
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2019 10:58 PM | Show all posts
Aku da sampai tahap nak lantakkan je la mamat ni dgn hidup die.. kalau umur aku pjg.. aku nak tgk sampai tahap mane anak2 die boleh pegi..
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2019 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 2-2-2019 09:28 PM
Btw, sohai ni belum tentu masuk syurga lg. Kesiannya la. Hidup atas dunia pon mcm dekat neraka . D ...

Betol jugak ckp ngko. Dh keje nya hari2 provoke ajak org gaduh entah2 betul masuk neraka. Rugi la plak dkt dunia pun hidup hauss dan kepam. Ape salahnya berjaya both world kan.
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2019 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
toxicated replied at 2-2-2019 11:59 PM
Betol jugak ckp ngko. Dh keje nya hari2 provoke ajak org gaduh entah2 betul masuk neraka. Rugi la  ...

Kata2 dia tu xlayak rasa masuk syurga. I pon rasa xlayak tp i mengharap utk masuk syurga, i think all of us do. Thats why kita ni usaha sehabis baik hidup dgn betul atas dunia. Allah hidupkan kita, cipta kita sbgai manusia supaya beribadah & berjaya dunia akhirat. Byg kan semua islam mcm sohai, betapa hina nya islam di mata dunia. Xboleh ke dia ambik ibnu sina as idol? Klau ank dia genius lain cerita. Dah nak masuk sekolah menengah tp bodoh jgk. Mmbaca pon merangkak2. I yakin english sure ank dia xboleh baca walau 1 ayat pon. Quran pon i dont think ank dia lancar. Klau x dah lama dia rakam hari2
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2019 07:14 AM From the mobile phone | Show all posts
nonymous replied at 2-2-2019 08:16 AM
unprofesional pakai selipar busukk yg amat
sambil pakai kot yg mcm dah x muat tu
ulang2 kot  ...

Panas kt mesia ni nk pakai kot bagai heheh.
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2019 07:28 AM From the mobile phone | Show all posts
LiveYourLife replied at 3-2-2019 07:14 AM
Panas kt mesia ni nk pakai kot bagai heheh.

lawak bila ada mak cik defend sang sohai x nganto anak4 ke school, sekali kena check amboi si mak cik siap belajar kat school dr kecik sampai masuk u berkerjaya bagai ...
IMG_20190202_082429.jpg

see sohaina? xda manusia yg x normal unschool anak mcm korang, homeschool my ass
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2019 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
nonymous replied at 3-2-2019 07:28 AM
lawak bila ada mak cik defend sang sohai x nganto anak4 ke school, sekali kena check amboi si mak  ...

Syafiq tu dh kena block aku rasa sbb aku ada gak ngomen dkt threaded komen si syafiq tu ngn aku skali kena block dkt sohai lahanat ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2019 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Block followers tu biasa
Block followers kepada blocked followers tu satu kegigihan

Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2019 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by nonymous at 3-2-2019 04:34 PM
toxicated replied at 3-2-2019 11:58 AM
Syafiq tu dh kena block aku rasa sbb aku ada gak ngomen dkt threaded komen si syafiq tu ngn aku sk ...


gigihnya dia block monitor komen sorang2, byk naww masa terluang, job outstation x masuk ke di tahun baru cina
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2019 04:45 PM | Show all posts
yang die cakap pasal sistem bank tu aku boleh percaya.
penghisap darah pukimak sial semua bank dalam malaysia ni.
sape sape keje kat bank tu.tak kesian ke korang menindas rakyat miskin.. makan riba je..

lepas tu bajet hot hot pakai lanyard maybank.jalan jalan kat klcc konon konon aku keje kat maybank lagi hebat dari kau.
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 11:46 AM | Show all posts
apa nak jadi la dia ni..xsuka sistem jgn salahkan sistem, buat sistem sendiri diam2 dah la..
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 12:08 PM | Show all posts
anony-mous replied at 3-2-2019 12:26 AM
Kata2 dia tu xlayak rasa masuk syurga. I pon rasa xlayak tp i mengharap utk masuk syurga, i think  ...

sebab tu iolss cakap... bewok ni sembang kencang... oink oink pon boleh terbang
dia duk justify reason tak anto anak sekolah tu semua karangan dia je
for the sake of likes and fame

dia memang teringin sangat nak jadi popular
the sad part is tak mampu
sebab dia memang tak berkualiti dan takde value

so dah tua kepam ni terpaksa guna issue bodohkan diri sendiri
bad publicity is still publicity katanya
walaupun terpaksa jaja maruah diri dan anak bini

anak2 dia bahasa melayu pon merangkak2 sis... quran pon just fews yang derang hafal je
bagi lah ayat dari quran suh baca... confirm terkial2 nak kenal huruf


Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Jantan gini yang terbaik untuk dia ialah sila meninggal saja...
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 12:38 PM | Show all posts
Dengan sepenuh keyakinan aku nak cakap dia ni ada mental problem.

Sedara mara ina ke seiapa yg terdekat yg ada dalam forum ni, pi habaq kat ina tu ya.
Bagi celik. jangan kebodohan selamanya.

Takut tak lama lagi makin parah. macam delusional pun ada
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
zuriey replied at 31-1-2019 04:57 PM
Aku nk padan kan muka ina je
Selayaknya
TK de hati nk kesian lagi

Ni bukan lembam dah ni... Lembam boleh diajar lagi... Lagipun x baik kutuk orang lembam.... Ni dah tahap lembu.... Ikut mengkhinzirbuta
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053711s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list