JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
19593
View
477
Reply

"Ina Naim Tu Cuma Mak Cik Kantin Je. BI, Bahasa Arab Tak Pandai"-Suhaimi Saad Hina Isteri?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 12-2-2019 10:22 AM | Show all posts
friedfishsoup replied at 2-2-2019 10:55 AM
Dia pergi motivasi sekolah mmg pakai selipar. Dah banyak kali pakai selipar

Orang...panggil....dia...pergi...motivasi......apa....kat....situ........
Bukan........dia.........tak........percaya......sistem.........sekolah ke?
Ke itu semua "murid HOMESCHOOL" dia?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:27 AM | Show all posts
armin replied at 31-1-2019 10:00 PM
Dia nk tambang gi sekolah pun free la tu. Kos minyak katanya kn. Mkn kt sekolah lg. Punyala kedeku ...

Tulah. Buat anak rajin. Habis tu, si Ina ni beranak kat rumah je ke dia sambut? Kedekut kan kata. Eh ZUHUDDDDDDDD
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:29 AM | Show all posts
Fettybombom replied at 31-1-2019 11:02 PM
Patutla ramai yg kecam dia ye...jgn nnti bila anak tu da besar da blh fikir sendiri,dorg konfius dgn ...

I lebih risau anak-anak dendam/marah parents diorang lagi sebab apa yang parents diorang buat
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:07 PM | Show all posts
anony-mous replied at 2-2-2019 09:26 PM
Betul uols. Bkn nk kata miskij xboleh derma. Boleh je malah lebih bagus. Tp sohai ni xpernah share ...

Dia ni tak ada ciri-ciri positif itu. Betullah orang kata, iman tak boleh diwarisi. Ia terpulang pada individu tu sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 7-2-2019 02:01 PM
Kenapa i rasa dia bkn flat earth community? Dia just create something supaya org duk bercakap psal d ...

Setuju.

Bkn last yr kita dh buat ke..

Tetbe ada org bukak..tgk kokping..mne de org bukak dh tred die
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
pichee replied at 12-2-2019 12:11 PM
Setuju.

Bkn last yr kita dh buat ke..

Masih ada. Latest thread, last month or last 2 months kot org buka pasal kokping.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:29 PM | Show all posts
mrsbob replied at 5-2-2019 05:54 PM
Jijik lah tgk dia ni....

aku pun jijik dengan dia
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:48 PM | Show all posts
aku dh letak komen pasal sohai ni kat ig dr maszlee hari ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
jeligoreng replied at 12-2-2019 11:27 AM
Tulah. Buat anak rajin. Habis tu, si Ina ni beranak kat rumah je ke dia sambut? Kedekut kan kata.  ...

Ina sakit reti pulak dia bawak pergi hospital
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Kt fb dia ada beberapa kali tulis ina makcik kantin
Adakh ina betul2 jd helper kt kantin sekolah?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
pearl.silver replied at 12-2-2019 08:22 PM
Kt fb dia ada beberapa kali tulis ina makcik kantin
Adakh ina betul2 jd helper kt kantin sekolah?

Kalau ina keja kantin alang2 baik sekolahkan anak.
So i rasa tak. Ina jaga 5 budak kat rumah. 4 budak kecik 1 budak sewel besar
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
smeetasmitten replied at 12-2-2019 09:26 PM
Kalau ina keja kantin alang2 baik sekolahkan anak.
So i rasa tak. Ina jaga 5 budak kat rumah. 4 b ...

Haha... Ank2 dia x disekolahkn sbb dia xnk ank2 dia pandai.. Senang dia nk tanam falsampah2 bodoh dia dlm otak bdk2 tu.. Klu bdk2 tu sekolah, berilmu, nanti jd pembangkang mcm haters dia kt fb gituh..
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 31-1-2019 04:24 PM
Ni thread ke 5 Aimy. Suka la kau banyak thread!!!!!!

Majulh Sotaik utk negara! Ptuikkkk!
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 07:58 AM From the mobile phone | Show all posts
pia250110 replied at 31-1-2019 04:35 PM
penting sgt ke insan 2 ketul ni kat forum cari nih

Pnting sis, dialh plopor laksa trbuih dlm dunia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 07:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Nana_Man replied at 31-1-2019 04:46 PM
Haha... memang patut dihamun pun jantan ni..

Yg ni klakar, dh pnat dh nak kutuk c sangkak ni, hjung2 ba alif ba ya je.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 08:00 AM From the mobile phone | Show all posts
leylapple replied at 31-1-2019 05:03 PM
apa2 jer lah sohai woi...

yg aku heran makpak sohai pegi mana?

Ayah dan mak Sotaik dh lma mninggal dunia.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 08:03 AM From the mobile phone | Show all posts
AshkieLa replied at 31-1-2019 05:16 PM
indon pun ramai je anta anak2 diorg yg lahir sini ke sekolah kebangsaan...
kawan meols anak darja ...

"Prjumpaan bibik". Hahahahaha, penat ktawa sorg2 pgi ni psl bca komen ni.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 31-1-2019 05:18 PM
Tak yah banyak cakap. Lokapkan aja. Share lokasi dia. Anak2 jabatan kebajikan boleh ambil. Ina ko pa ...

Ina haruslh mraung tnpa khadiran Sotaik d cc.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
renko replied at 31-1-2019 05:23 PM
si bodoh ni popular sebab tonjolkan bodoh je
da la cm tenuk

Tenuk pun xmcm Sotaik.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts
CupuCupu replied at 31-1-2019 05:31 PM
Klu aku jd abg si ina,aku tempelengkan saja si sohai ni..ina pun aku bg gak sikit pasal bengap sgt.

Ina tu kna pkaikn deodorant & cologne.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts
namr replied at 31-1-2019 05:38 PM
Hoih, letih aku nak maki hamun punya byk benang..tt nak kena maki ke

Haters pun dh naik penat nak maki hamun.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
shara154 replied at 31-1-2019 05:44 PM
Ala sebelum ni pun assass ckp ina ni kan pelayan skrg makcik kantin bengap pulak.
Anak2 pun jadi k ...

Mmg hina pun.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
kaklong32 replied at 31-1-2019 05:51 PM
g mams la dia ni nyampah plak aku

Yg ni lawak. Hahahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
dinopower2 replied at 31-1-2019 06:24 PM
ade beza ke?

Korg dah buat aku ktawa trbahak2 sorg2 pgi ni. Hahahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 08:20 AM | Show all posts
pearl.silver replied at 12-2-2019 08:22 PM
Kt fb dia ada beberapa kali tulis ina makcik kantin
Adakh ina betul2 jd helper kt kantin sekolah?

ina tu kejer gentel telor bewok je
jadi hamba seks #2round
mana adanya kejer makcik kantin

laki dia yang bengap tu yang gelar dia makcik kantin
sebab katanya dia kan homeschooling.. dia cikgu dia pengetua
so bininya ibarat makcik kantin

masalahnya makcik kantin di alam nyata memang mengerah tulang 4 kerat kerja
si ina dan laki dia ni acah2 buat katering.. walhal COD mi kari ngan laksa buih 5 bungkus pon tak sampai seminggu

jijiksss
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.050791s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list