JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
23998
View
500
Reply

"Ina Naim Tu Cuma Mak Cik Kantin Je. BI, Bahasa Arab Tak Pandai"-Suhaimi Saad Hina Isteri?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 31-1-2019 05:16 PM | Show all posts
onexox97 replied at 31-1-2019 04:27 PM
Mendonia dan membongakla sohai

elehh... jeles letew
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak yah banyak cakap. Lokapkan aja. Share lokasi dia. Anak2 jabatan kebajikan boleh ambil. Ina ko pandai pandailah balik kampung ke cari kerja.

Kimmug tol jantan ni.
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin maksud dia makcik kantin tu maksud tukang masak. ..tukang masak dia dan anak2. ...

Dia ni ada minta bantuan zakat atau apa2 ka untuk tanggung anak bini. ..

Kiranya dia ni spesis lelaki pemalas. ..tak nak.kerja untuk tanggung anak isteri. ..tanggungjawab sebagai seorang ketua keluarga fail. ..X sekolahkan anak. .

Esok anak hang dah besar mesti ada hati nak bermakwe nak.kawin. . .hang tak. Kesian anak hang ka SS. ..tiada pekerjaan yang baik dan income yang tinggi untuk mereka sara diri mereka sendiri bila besar nanti . .dan sekarang.hang bayangkan kalau tuhan ambil nyawa hang tiba2. ..kesian isteri dan anak2 nak hidup. ...
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 05:19 PM | Show all posts

patutlah cita2 nak viral tahun ni...tahun dia kan,,ba alif ba ya

Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 05:21 PM | Show all posts
arm_band replied at 31-1-2019 05:10 PM
kasi chan la sis...

tahun ni kan tahun babi. seswaiiii la ngan dia ni

setujuk dgn pendapat saudara.....
Selamat Tahun Babi, Sohai....
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 05:23 PM | Show all posts
si bodoh ni popular sebab tonjolkan bodoh je
da la cm tenuk
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
arm_band replied at 31-1-2019 05:10 PM
kasi chan la sis...

tahun ni kan tahun babi. seswaiiii la ngan dia ni

Siot
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Kebodohan tanpa batasan~~~
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia enjoy limelight yg dia dpt skang ni...
Akn trus up status nganjing bodohkn diri nnt bleh ckp dpt pahala free dr kecaman masyarakat.. 1 status fb 1 tred kt porum kot target dia..

So Cari-saiful oi, klu nk kejar kpi buka tred pn cari lah subjek lain plak okeh...
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu aku jd abg si ina,aku tempelengkan saja si sohai ni..ina pun aku bg gak sikit pasal bengap sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 05:35 PM | Show all posts
kalo ikut ustaz ebit lew xbg ckp isteri camtu
dia lagi la pesan suruh panggil bidadariku la permata hatiku la
aku sendiri xberani gelarkan isteri aku mcm2
xterbalas rasanya kerja2 yg dia buat kat rumah tu
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada bau bau nak menang abph ka,bukanmain lagi mendonia
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Hoih, letih aku nak maki hamun punya byk benang..tt nak kena maki ke
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 05:39 PM | Show all posts
munchkin replied at 31-1-2019 05:18 PM
Tak yah banyak cakap. Lokapkan aja. Share lokasi dia. Anak2 jabatan kebajikan boleh ambil. Ina ko pa ...

Ini aku sokong....biar JKM angkut anak2 tu and bg formal education
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Ala sebelum ni pun assass ckp ina ni kan pelayan skrg makcik kantin bengap pulak.
Anak2 pun jadi kuli dia.
Hina betul assass ni
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 31-1-2019 04:24 PM
Ni thread ke 5 Aimy. Suka la kau banyak thread!!!!!!

Dodulu time meols start brforum tahun 2006, topik artis yg sama terus kne merged.. skrg zmn wartawan cari bukak thread semedang byk gosip yg sama. Benang emma tudung terbang pun ade dua..so miserable lah.
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 31-1-2019 05:18 PM
Tak yah banyak cakap. Lokapkan aja. Share lokasi dia. Anak2 jabatan kebajikan boleh ambil. Ina ko pa ...

Setuju 200%. Sbb dia ni byk bunyi sgt. Memekak jer. Makin bikin malu keluarga
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
bangcak replied at 31-1-2019 05:16 PM
elehh... jeles letew

Huhhhuhu pls LA

Tak layak nak jeles

Lain la Mawi
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Adakah mawi terkesan dgn berita ini???
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 05:51 PM | Show all posts
Edited by kaklong32 at 31-1-2019 05:52 PM

g mams la dia ni nyampah plak aku
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.050448s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list