JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
19595
View
477
Reply

"Ina Naim Tu Cuma Mak Cik Kantin Je. BI, Bahasa Arab Tak Pandai"-Suhaimi Saad Hina Isteri?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 31-1-2019 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Banyaknya rumah sohai
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Hai porumertubi2 thread sohai buat comeback.tercapai jgk hasrat nk pemes blik di porum mcm dlu2.sampai depress lps kena boikott ngn acik porum spruh gila dh sohai mcm2 buat nk tarik perhatian.smpai ckp nk bakalan kiok pun x viral mujurla taun babi ni bg sinar bru akhirnya mendunia balik
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
dinopower2 replied at 31-1-2019 06:24 PM
ade beza ke?

Dino dlu bukan ko kah yg sohai nak saman tuh
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh sombong
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia nih dah baper lama duk dlm gua ..pendidikan kat msia nih mmg dh lama percuma lah bingai! yuran sekolah dh lama dimansuhkan

Sibuk nk petik2 nma tok lip ... toklip yg milionaire tu pun antar anak pg sekolah ... blh jer dier homeschl .. tp ttp pilih pg sek jgk
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Stop la bukak benang byk2 pasai dia..happy dia sbb org dok bg orhatian kat dia. Jd ada la isu n point dia nk menjawab.

Sbb hidup dia nak mnjawab n justify ja.

Jd..biaq ja dia alone dgn famili.
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
yuliss replied at 31-1-2019 06:58 PM
Hai porumertubi2 thread sohai buat comeback.tercapai jgk hasrat nk pemes blik di porum mcm dlu2.samp ...

ye ye . iols pon salah sorang baru bangkit drp kubur ... last login tah bila masa tu mmg kekonon fenat dah bagi limelight kat sohaina

Tp tak effect pon kehidupan harian iolsss. Makin insofff ada laaa...... seremmm kita2 jadik sombong bongkak macam sohai & inaporenggek ..... hasrat dia dah termakbol nak mendoniaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
lampu_liplap replied at 31-1-2019 05:39 PM
Ini aku sokong....biar JKM angkut anak2 tu and bg formal education

Nak warning jangan hukum dia konon nanti siapa nak tanggung anak2. Bodoh. Sebab tu orang suruh sekolah.  Dia tak sekolah apa dia tahu pasal jkm
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 07:36 PM | Show all posts
pearl.silver replied at 31-1-2019 06:49 PM
Meluat aih
Wartawan cari ni kasih sangat kat sohai
Hari2 mesti kena buka tred sohai

wartawan cari just ikut trending "pasangan popular" dan buat liputan.
kalu dah dlm senarai suhaimi-ina yg paling jd perbualan hangat
dan paling dicemburui so, mmg kene byk buat liputan la.

tgk kat 1st page bod gossip pon da tau tred mana yg meletops
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 31-1-2019 05:19 PM
Mungkin maksud dia makcik kantin tu maksud tukang masak. ..tukang masak dia dan anak2. ...

Dia ni ...

Pd sohai,rezeki Allah itu luas..x blaja tggi2 pn still bleh mkn..tgk ler keadaan dia,x keje tp still dpt mkn lg..masih hidup lg d donia penuh kemaksiatan ini..

Ape laa sgt education ni,bknnye penting utk kelangsungn hidup keluarga sohai..hihi
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Astaga...menndonia sungguh kepam 2 ekor ni..mentang2 la mawi tgh promosi filem belum ada tajuk tu
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodo bangang la laksa ni.... nk ja p tampaq nuka tu.... ss sgt... hg mmg syok sndri
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
arm_band replied at 31-1-2019 05:10 PM
kasi chan la sis...

tahun ni kan tahun babi. seswaiiii la ngan dia ni

Babi pun tau sayang anak bagi pendidikan sepenuhnya utk jadi babi yang baik dewasa kelak..dia ni taktau laa
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
setiap kali aku baca karangan si sohai ni refer diri dia as ss...aku baca ss as syiok sendiri..ee pls la tt atau mana2 porumer kalau nk bukak tred si sohai ni jgn letak gambar pls..aku geli tgk muka sohai ni
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Silap hrbln bila anak2 dia dh dewasa..nak keje xdpt sbb xde upsr spm..apa la dia ckp pulak kan..
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Geramnya baca ....semua org dikondemnya..ehhh..nyah la dr bumi malaysia..org mcm ni sesuai duduk kt taliban pakistan afghanistan...baru dia tau tinggi rendahnya langit..dasar tak bersyukur duduk malaysia...
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
kenarikelabu replied at 31-1-2019 06:11 PM
Selamat Babi, Sohai.

Eh....silap. Selamat Tahun Babi, Sohai.

Tak salah pun sis..Selamat Sohai Babi pun ok
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
mdhelmi replied at 31-1-2019 05:35 PM
kalo ikut ustaz ebit lew xbg ckp isteri camtu
dia lagi la pesan suruh panggil bidadariku la permata ...

Dia mana laa nk dgr kata2 ustaz tu..dia kan ustaz,bodigad,pengetua,penipu,pembewak dan segala mcm laaa pangkat y dia ada..lagikan menteri2 dia persoalkn education dorg,inikan pulak sekadar istaz y tiba2 muncul slps memeluk islam..

Not his level laa..kekeke~
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
yuliss replied at 31-1-2019 07:03 PM
Dino dlu bukan ko kah yg sohai nak saman tuh

yup.., sbb ckp sore ina sbbkan pencemaran bunyi
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
zuriey replied at 31-1-2019 04:57 PM
Aku nk padan kan muka ina je
Selayaknya
TK de hati nk kesian lagi

Mmg teruk pun, mengeja bm pun salah, bina ayat pun tak betul, iye la tu apa yg sohai ckp
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
TravellingBear replied at 31-1-2019 07:14 PM
ye ye . iols pon salah sorang baru bangkit drp kubur ... last login tah bila masa tu mm ...

Bukan chuols pkai nick ni jgk dlu khen...
Berjujuran airmata iols mengingatkn kegigihan acik2 activist porum berjuang demi nasib anak2nya.punyala nk bdk2 tu sekolah mkn sdp2 hdp normal.
Sohai2...Lg nk berlagak konon pemes byk haters sbb retis.xsedar diri kutuk porumer mngumpat la kaki pitenah la.xtau ka porumer siang mlm brainstroming gitu pk nasib anak3 dia.cth acik beautipoliar ka sapa tu tu wlaupun salu post membebal2 nk hempuk salman tu sbnrnya bkn apa dio riso memikir suara mcm babi sembelit ada mcm ada hati apaknya xbg sekokah sbb nk suh jd retis hehe..
So utk usaha acik2 sekalian layakla dicalonkn nobel prize for peace peringkat forum utk acik2 yg gigih fighting for the kids dr terus kena exploited oleh bapaknye klo x smpai skrg merepot kena mngemis!!!
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Elok la sohai, ko tak ambil peluang education negara ni org indon, rohingya bangla yang guna. Teruskanlah kejahilan
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboii panjangnya esei heolls..mak scroll laju2 je.. Tak kuasa nak baca esei terpesong heolls. Tapi mak mmg setuju part budak2 keja belajar sampai SPM tu.
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
dinopower2 replied at 31-1-2019 08:15 PM
yup.., sbb ckp sore ina sbbkan pencemaran bunyi

Hahaha  dlm thread2 pastu ko duk up  dress anniberseri sohai spesel beli kat ina utk malam #isteripuas #2round
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekali sohai troll menganjing satu forum netizen panas.  Dengan sohai pun korang kalah.  Buat malu aje
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.054145s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list