JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
23865
View
500
Reply

"Ina Naim Tu Cuma Mak Cik Kantin Je. BI, Bahasa Arab Tak Pandai"-Suhaimi Saad Hina Isteri?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 31-1-2019 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahun ni kpi utk buka benang makhluk ni setiap satu status=satu thread ke? Makin happy la mangkuk hayun ni viral sana sini
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 05:56 PM | Show all posts
here just to read comments
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Ooo jenis manusia yg hadap semua benda free
Patutlaaa
Bangang ye org cmni
Hampeh
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 06:11 PM | Show all posts
Selamat Babi, Sohai.

Eh....silap. Selamat Tahun Babi, Sohai.
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
kenarikelabu replied at 31-1-2019 06:11 PM
Selamat Babi, Sohai.

Eh....silap. Selamat Tahun Babi, Sohai.

ade beza ke?
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Sistem bank x pecaya?
Selama ni maybank tu bank bapak dia punya ke
Diuruskan sendiri oleh adek  beradek?
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak aku ajar, kalau gaduh dengan orang bodoh, nanti kita pun jadi bodoh jugak.
{:run
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Spesis tak sayangkan masa depan anak. Nak anak tu busking minta sedekah seumur hidup ker? Sekarang ni nak keja kilang pun nak pakai spm tau. Selagi masih sihat, boleh la berlagak. Nanti dah sakit, baru la nak masuk melodi mintak derma.
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Semua org please la buat tak tau je ngan dia ni. Kalau nak nasihat n tegur dia pun tak guna coz dia ni mmg rasa dia punya pendapat je betul. The reason dia suka tulis panjang2 kat fb tu pun sbb dia ni nak attention je. Bukan betul2 nak minta nasihat org.
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Meluat aih
Wartawan cari ni kasih sangat kat sohai
Hari2 mesti kena buka tred sohai
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Banyaknya rumah sohai
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Hai porumertubi2 thread sohai buat comeback.tercapai jgk hasrat nk pemes blik di porum mcm dlu2.sampai depress lps kena boikott ngn acik porum spruh gila dh sohai mcm2 buat nk tarik perhatian.smpai ckp nk bakalan kiok pun x viral mujurla taun babi ni bg sinar bru akhirnya mendunia balik
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
dinopower2 replied at 31-1-2019 06:24 PM
ade beza ke?

Dino dlu bukan ko kah yg sohai nak saman tuh
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh sombong
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia nih dah baper lama duk dlm gua ..pendidikan kat msia nih mmg dh lama percuma lah bingai! yuran sekolah dh lama dimansuhkan

Sibuk nk petik2 nma tok lip ... toklip yg milionaire tu pun antar anak pg sekolah ... blh jer dier homeschl .. tp ttp pilih pg sek jgk
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Stop la bukak benang byk2 pasai dia..happy dia sbb org dok bg orhatian kat dia. Jd ada la isu n point dia nk menjawab.

Sbb hidup dia nak mnjawab n justify ja.

Jd..biaq ja dia alone dgn famili.
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
yuliss replied at 31-1-2019 06:58 PM
Hai porumertubi2 thread sohai buat comeback.tercapai jgk hasrat nk pemes blik di porum mcm dlu2.samp ...

ye ye . iols pon salah sorang baru bangkit drp kubur ... last login tah bila masa tu mmg kekonon fenat dah bagi limelight kat sohaina

Tp tak effect pon kehidupan harian iolsss. Makin insofff ada laaa...... seremmm kita2 jadik sombong bongkak macam sohai & inaporenggek ..... hasrat dia dah termakbol nak mendoniaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
lampu_liplap replied at 31-1-2019 05:39 PM
Ini aku sokong....biar JKM angkut anak2 tu and bg formal education

Nak warning jangan hukum dia konon nanti siapa nak tanggung anak2. Bodoh. Sebab tu orang suruh sekolah.  Dia tak sekolah apa dia tahu pasal jkm
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 07:36 PM | Show all posts
pearl.silver replied at 31-1-2019 06:49 PM
Meluat aih
Wartawan cari ni kasih sangat kat sohai
Hari2 mesti kena buka tred sohai

wartawan cari just ikut trending "pasangan popular" dan buat liputan.
kalu dah dlm senarai suhaimi-ina yg paling jd perbualan hangat
dan paling dicemburui so, mmg kene byk buat liputan la.

tgk kat 1st page bod gossip pon da tau tred mana yg meletops
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 31-1-2019 05:19 PM
Mungkin maksud dia makcik kantin tu maksud tukang masak. ..tukang masak dia dan anak2. ...

Dia ni ...

Pd sohai,rezeki Allah itu luas..x blaja tggi2 pn still bleh mkn..tgk ler keadaan dia,x keje tp still dpt mkn lg..masih hidup lg d donia penuh kemaksiatan ini..

Ape laa sgt education ni,bknnye penting utk kelangsungn hidup keluarga sohai..hihi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.054565s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list