JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
23999
View
500
Reply

"Ina Naim Tu Cuma Mak Cik Kantin Je. BI, Bahasa Arab Tak Pandai"-Suhaimi Saad Hina Isteri?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 31-1-2019 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Astaga...menndonia sungguh kepam 2 ekor ni..mentang2 la mawi tgh promosi filem belum ada tajuk tu
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodo bangang la laksa ni.... nk ja p tampaq nuka tu.... ss sgt... hg mmg syok sndri
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
arm_band replied at 31-1-2019 05:10 PM
kasi chan la sis...

tahun ni kan tahun babi. seswaiiii la ngan dia ni

Babi pun tau sayang anak bagi pendidikan sepenuhnya utk jadi babi yang baik dewasa kelak..dia ni taktau laa
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
setiap kali aku baca karangan si sohai ni refer diri dia as ss...aku baca ss as syiok sendiri..ee pls la tt atau mana2 porumer kalau nk bukak tred si sohai ni jgn letak gambar pls..aku geli tgk muka sohai ni
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Silap hrbln bila anak2 dia dh dewasa..nak keje xdpt sbb xde upsr spm..apa la dia ckp pulak kan..
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Geramnya baca ....semua org dikondemnya..ehhh..nyah la dr bumi malaysia..org mcm ni sesuai duduk kt taliban pakistan afghanistan...baru dia tau tinggi rendahnya langit..dasar tak bersyukur duduk malaysia...
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
kenarikelabu replied at 31-1-2019 06:11 PM
Selamat Babi, Sohai.

Eh....silap. Selamat Tahun Babi, Sohai.

Tak salah pun sis..Selamat Sohai Babi pun ok
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
mdhelmi replied at 31-1-2019 05:35 PM
kalo ikut ustaz ebit lew xbg ckp isteri camtu
dia lagi la pesan suruh panggil bidadariku la permata ...

Dia mana laa nk dgr kata2 ustaz tu..dia kan ustaz,bodigad,pengetua,penipu,pembewak dan segala mcm laaa pangkat y dia ada..lagikan menteri2 dia persoalkn education dorg,inikan pulak sekadar istaz y tiba2 muncul slps memeluk islam..

Not his level laa..kekeke~
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
yuliss replied at 31-1-2019 07:03 PM
Dino dlu bukan ko kah yg sohai nak saman tuh

yup.., sbb ckp sore ina sbbkan pencemaran bunyi
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
zuriey replied at 31-1-2019 04:57 PM
Aku nk padan kan muka ina je
Selayaknya
TK de hati nk kesian lagi

Mmg teruk pun, mengeja bm pun salah, bina ayat pun tak betul, iye la tu apa yg sohai ckp
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
TravellingBear replied at 31-1-2019 07:14 PM
ye ye . iols pon salah sorang baru bangkit drp kubur ... last login tah bila masa tu mm ...

Bukan chuols pkai nick ni jgk dlu khen...
Berjujuran airmata iols mengingatkn kegigihan acik2 activist porum berjuang demi nasib anak2nya.punyala nk bdk2 tu sekolah mkn sdp2 hdp normal.
Sohai2...Lg nk berlagak konon pemes byk haters sbb retis.xsedar diri kutuk porumer mngumpat la kaki pitenah la.xtau ka porumer siang mlm brainstroming gitu pk nasib anak3 dia.cth acik beautipoliar ka sapa tu tu wlaupun salu post membebal2 nk hempuk salman tu sbnrnya bkn apa dio riso memikir suara mcm babi sembelit ada mcm ada hati apaknya xbg sekokah sbb nk suh jd retis hehe..
So utk usaha acik2 sekalian layakla dicalonkn nobel prize for peace peringkat forum utk acik2 yg gigih fighting for the kids dr terus kena exploited oleh bapaknye klo x smpai skrg merepot kena mngemis!!!
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Elok la sohai, ko tak ambil peluang education negara ni org indon, rohingya bangla yang guna. Teruskanlah kejahilan
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboii panjangnya esei heolls..mak scroll laju2 je.. Tak kuasa nak baca esei terpesong heolls. Tapi mak mmg setuju part budak2 keja belajar sampai SPM tu.
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
dinopower2 replied at 31-1-2019 08:15 PM
yup.., sbb ckp sore ina sbbkan pencemaran bunyi

Hahaha  dlm thread2 pastu ko duk up  dress anniberseri sohai spesel beli kat ina utk malam #isteripuas #2round
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekali sohai troll menganjing satu forum netizen panas.  Dengan sohai pun korang kalah.  Buat malu aje
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 31-1-2019 05:19 PM
Mungkin maksud dia makcik kantin tu maksud tukang masak. ..tukang masak dia dan anak2. ...

Dia ni ...

Dia claim dia golongan asnaf tp tak tau le penerima brim atau zakat..ada terbaca kt benang lama dia..then kerjanya cerca org kaya yg x membelanjakan duit utk org miskin..nmpk kan motif dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 31-1-2019 07:59 PM
setiap kali aku baca karangan si sohai ni refer diri dia as ss...aku baca ss as syiok sendiri..ee pl ...

Muahhhhh

Screenshot_2019-01-31-20-39-19-267_com.android.chrome.png
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
annadonna replied at 31-1-2019 08:36 PM
Sekali sohai troll menganjing satu forum netizen panas.  Dengan sohai pun korang kalah.  Buat malu a ...

mana ade kalah...
mslhnya die block org.. cuba tak block pitam die tuh haha
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
yuliss replied at 31-1-2019 08:35 PM
Hahaha  dlm thread2 pastu ko duk up  dress anniberseri sohai spesel beli kat ina utk malam #isteri ...

laki gile seks... beli coli pun share... dasar bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
annadonna replied at 31-1-2019 08:36 PM
Sekali sohai troll menganjing satu forum netizen panas.  Dengan sohai pun korang kalah.  Buat malu a ...

Kalah apa? Cuba explain maksud u
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053234s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list