JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
24000
View
500
Reply

"Ina Naim Tu Cuma Mak Cik Kantin Je. BI, Bahasa Arab Tak Pandai"-Suhaimi Saad Hina Isteri?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 31-1-2019 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 31-1-2019 08:43 PM
Kalah apa? Cuba explain maksud u

Malas aih nak explain.  Kalau paham tu pahamlah
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup: Ni thread ke 5 Aimy. Suka la kau banyak thread!!!!!!

sabar dik sup,sabar...
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
TravellingBear replied at 31-1-2019 07:14 PM
ye ye . iols pon salah sorang baru bangkit drp kubur ... last login tah bila masa tu mm ...


Inaporenggek??? Hhhahahahhaahampooonnn sisssss. Pecah dinding usus meols!
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
annadonna replied at 31-1-2019 08:52 PM
Malas aih nak explain.  Kalau paham tu pahamlah

kalah apanya
haters tak rugi apa2 pun... kekonon menang psl cite die viral? die masih syok berlive fb? haha

Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Cilaka hanat sangat... klau aku jadi ina aku berambus je..
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 09:32 PM | Show all posts
cmf_jeangrey replied at 31-1-2019 08:38 PM
Dia claim dia golongan asnaf tp tak tau le penerima brim atau zakat..ada terbaca kt benang lama di ...

die je kategorikan diri sendiri asnaf padahal zakat pon die tak layak terima...ada kereta, handphone with data plan, apa yg miskin nya pon tak tau la...pemalas ada la
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
didinfriends replied at 31-1-2019 05:01 PM
Aku xtau la mangkuk ni nak percuma tara mana lagi. Xkan baju dgn kasut anak pun nak percuma.aku anta ...

Dia nk tambang gi sekolah pun free la tu. Kos minyak katanya kn. Mkn kt sekolah lg. Punyala kedekut
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 10:03 PM | Show all posts
sohaibewak mmg ada banya masa terluang ye .
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni kenapa. Able to get off bila ada orang maki2 dan sumpah seranah bini dan anak dia ke.
Gigih beno buat kenyataan bodoh.
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam kecewa kawen dgn lembam.

Tu bagi gelaran mcm2 Kat bini; pe layan lah , Mak cik kantin la.

Anak2 plk tak belajar normal mcm budak2 lain. Lg la byk mewarisi kelembaman se dia ada. Jadi lah lembam kuasa 4.
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
annadonna replied at 31-1-2019 08:52 PM
Malas aih nak explain.  Kalau paham tu pahamlah

iols paham dia buat stetmen nak menganjing netizen. Tp tak kena gaya. Makin menunjukkan kebebalan ader laaa
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Kekonon nak perli gomen sommore pasal ptptn. Hehhhh blajaq pon tak abes....
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
mandak20 replied at 31-1-2019 06:41 PM
Spesis tak sayangkan masa depan anak. Nak anak tu busking minta sedekah seumur hidup ker? Sekarang n ...

Yang i pelik anak2 dia yg tak vaksin ni takde pulak kena demam campak ke apa. Kalau kena sekali ni mau insaf terus
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 10:17 PM | Show all posts
well  a childs intelligence comes fromyou guessed itmother dearest.
so bising bagitau dunia bini tak cerdik, kemudian anak tak pergi sekolah..
well

Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
dinopower2 replied at 31-1-2019 08:15 PM
yup.., sbb ckp sore ina sbbkan pencemaran bunyi

Hahahahaha ni lawak
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekufu..sama padan
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni mcm pemalas nk keje cari duit sara anak bini,sekolahkn anak2..sume berserah,redha je..cuma pelik kenapa dia ni bawak n naik kereta ikut zaman sekarang,naik je la kereta lembu..
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Patutla ramai yg kecam dia ye...jgn nnti bila anak tu da besar da blh fikir sendiri,dorg konfius dgn tindakn bapaknye..
Moga ina dan anak2 dirahmati..
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 11:07 PM | Show all posts
bini pun redha
bukan tak boleh fikir, bukan tak boleh baca apa orang nasihat
usahlah korang pulak yang sakit ati
apatah lagi nak kesian
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
semakin lama..semakin aku benci dgn mamat ni..dia ni xkerja ke eh.. hr hr live ja..xnak anto sek sudahlah..xyah kecam bagai..nafikan hak ank ank..sianlah ank ank dia.mau sdra mara ina menyampah meluat dgn dia ni..ina pun hbskan masa dia dgn ss yg syok sndiri ni.haihlahh..meluatt
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.050308s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list