JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
19598
View
477
Reply

"Ina Naim Tu Cuma Mak Cik Kantin Je. BI, Bahasa Arab Tak Pandai"-Suhaimi Saad Hina Isteri?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 1-2-2019 09:06 AM | Show all posts
tensic~ replied at 1-2-2019 07:33 AM
Ina sekolah takat mana.. takat spm je ke

Sohai dah ngaku syllabus dia alquran dan sunnah je..

sembang bewok.. babi pon boleh terbang

kalau dia ikut betul Al Quran dan Sunnah first and foremost keluarga dia bersih ok
sebab tu yang dianjurkan dalam Quran - kebersihan
ni anak2 berlumuih macam dia juga

iols ada tengok aritu yang keluarga daif duk kat mana tu
walaupun dalam kedaifan rumahnya bersih dan kemas
ni bewok laki bini hidup pon tak serupa orang

so anak2 dia dah hafal berapa juzuk Quran dan hadis

(korek hidung)
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2019 09:30 AM | Show all posts
omaigad! im so super annoyed with his latest update in facebook.

what is in his head?????

bodoh sombong.

setiap ayat dia macam bangang. ambil mudah semua perkara.

lepas tu, ambil contoh yang tak baik utk justify benda bodoh yang dia buat utk diri dia and family.

pergi mati la weh.
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2019 09:30 AM From the mobile phone | Show all posts
dinopower2 replied at 1-2-2019 01:03 AM
org kat kelantan yg pernah berkerjasama dgn die ckp die ni kategori scammer
byk tipu duit org...  ...

Sila beri ulasan dengan lebih lanjut bam dino.
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2019 09:33 AM | Show all posts

nanti sohai bewok tanya.. siap ustaz ebit lew tu... ss tak kenal pun
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2019 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Apekehal banyak sangat pasal mamat ni..femes sgt ke dia
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2019 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
leylapple replied at 1-2-2019 08:57 AM
dia ada minta zakat...alasan sebab dia asnaf

Patutnya X  layak sebab dia masih muda dan kuat. .bukan cacat pun...
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2019 09:46 AM | Show all posts
noor2 replied at 1-2-2019 09:44 AM
Patutnya X  layak sebab dia masih muda dan kuat. .bukan cacat pun...

kebanyakan melayu mcm nie la... takder cacat cela tapi pemalas....

dia nie scammer jugak kalau baca dari thread2 yg dulu.. pnh ambik dan bukak akaun atas tabung amal sabah tp duit tu masuk poket
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2019 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
leylapple replied at 1-2-2019 09:46 AM
kebanyakan melayu mcm nie la... takder cacat cela tapi pemalas....

dia nie scammer jugak kalau  ...

Banyak dosa dia. ..kalau betul scammer. .mkn duit orang. ...
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2019 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
leylapple replied at 1-2-2019 09:46 AM
kebanyakan melayu mcm nie la... takder cacat cela tapi pemalas....

dia nie scammer jugak kalau  ...

Kan leyla. ..bila Tun kata Melayu malas ..kita marah. ..tapi tengoklah bidang construction. ..siapa yg sanggup kerja bancuh simen. ..kerja tengah panas. ..malu kot kerja cabuk  (pandangan melayu) macam tu....bila orang asing banyak duit kita dengki. ..
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2019 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Zuhud punye zuhud, ikut cara nabi tapi nape pakai kereta? Naiklah unta bodoh... Hahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2019 09:56 AM | Show all posts
Nak demand lebih2,hujung2 mintak sekolah free
Ko pergi lah amik tender kantin kat sekolah
Anak2 ko boleh makan free
Takkan semua nak free.. agak2 lah, dah buku sume dibagi,ko tinggal beli buku tulis je
Susah lah orang mentaliti macam nie
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2019 10:03 AM | Show all posts
Takut lah tu kalau kena tangkap
Wal2 dah cakap kalau kena denda tak mampu nak bayar
Lepas tu kena penjara
Mmg elok ko kena penjara
Ko ada pun bukan ada fungsi pun
Ada pun macam takde puikkkk
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2019 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Tah, aku baca mcm he's a funny guy je.. dia percaya dan bertakwa pada Allah saja, minimum hal duniawi. Duniawi mmg basic survival je dunia hanya persinggahan. Pasal dia kata wifenya makcik kantin, betullah tu sbb dia bg gambaran dia cikgu smpailah warden smpailah pak guard. Wifenya memasak utk keperluan family. Happy family
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2019 10:13 AM | Show all posts
awex^returns replied at 1-2-2019 09:04 AM
asnaf lah sangat

tulang 4 kerat tu ada bukannya OKU

puiiii (kahak hijau), sohai x layak dapat bantuan zakat.. meouls lagi rela duit zakat diberikan kepada budak2 u yang makan megi saban hari. at least budak2 tu menuntut ilmu berbanding sohai menuntut 2 round.

adik meouls OKU pon elok meniaga barang borong dari china. sohai cukup anggota masih kufur nikmat. iouls perasan tadi ada sorang kat FB komen "dia besarkann anak2 ikut al-quran dan sunnah". koser. nabi yang x boleh membaca pon belajar meniaga ye, sahabat2 nabi pon bukan duduk rumah goyang kaki. macam u cakap part kebersihan pon x ikut ajaran navi. yang dia sibuk part 18XX je. mmg babizz betul
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2019 10:15 AM | Show all posts
Ferr_Remy replied at 1-2-2019 09:54 AM
Zuhud punye zuhud, ikut cara nabi tapi nape pakai kereta? Naiklah unta bodoh... Hahahaha.

kalau uolss perasan.. post2 dia semua jenis nak menganjing netizen
dia ni bukan cakap je kosong.. otak pon kosong

tak yah lah claim pernah belajar sampai u
kalau belajar pon tak habis
bukan mak bapak tak mampu
tapi dia yang nak sangat jadi artis
dia kata bapak dia suh jadi artis lagi baik dari jadi cikgu
sebab dah ramai yang jadi cikgu
(take note tu ayat halunisasi dia saja.. bukan ayat bapak dia)
dia kan sanggup menghalalkan apa2 yang berkenaan ngan dia

saman polis bertingkek2
hutang orang bertingkek2 pon tak bayar
dasar oink oink dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2019 10:18 AM | Show all posts
Oomie replied at 1-2-2019 10:13 AM
Tah, aku baca mcm he's a funny guy je.. dia percaya dan bertakwa pada Allah saja, minimum hal duniaw ...

minimum hal duniawi ke
yang hp berjahit kat tangan tu

iols nak tanya satu je... dia kata dia nak didik anak2 dia bab quran dan sunnah
iols nak tahu apa yang dia praktik
dah sampai mana pencapaian anak2 dia

kalau tengok anak2 dia rupa anak2 terbiar tader mak bapak
tak yah tipu la... mata saksi pertama
tengok fizikal pon iols tak mampu nak husnuzon dengan cara hidup dia

sembang kencang oink oink pon boleh terbang
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2019 10:31 AM | Show all posts
bila pusat zakat terlalu strict, lambat bagi bantuan, ramai yg kecam kata pusat zakat takmo tolong la, minta kat gereja lagi senanglah..sbb xnak kes mcm sohai ni lah..kata asnaf, nak bantuan zakat, tapi mampu je guna hp..miskin kejadahnya..
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2019 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Ya ampunnnnn... letihnya ngan laki/bapak camni... bodoh sombongnya...
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2019 10:38 AM | Show all posts
zeetot replied at 1-2-2019 09:30 AM
omaigad! im so super annoyed with his latest update in facebook.

what is in his head?????

mmg super duper annoyed
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2019 10:40 AM | Show all posts
kucingitam replied at 1-2-2019 10:31 AM
bila pusat zakat terlalu strict, lambat bagi bantuan, ramai yg kecam kata pusat zakat takmo tolong l ...

kalau jumpa tepi jalan.. boleh tak iols nak langgar dia...
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2019 10:43 AM | Show all posts
dewi_rina replied at 1-2-2019 10:03 AM
Takut lah tu kalau kena tangkap
Wal2 dah cakap kalau kena denda tak mampu nak bayar
Lepas tu kena  ...

hahaha ada fungsi la sis..fungsi bagi #isteripuas dan #2round setiap malam..
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2019 10:48 AM | Show all posts
awex^returns replied at 1-2-2019 10:40 AM
kalau jumpa tepi jalan.. boleh tak iols nak langgar dia...

hahaha...benci sgt tu gayanya...hahah

Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2019 10:50 AM | Show all posts
awex^returns replied at 1-2-2019 10:18 AM
minimum hal duniawi ke
yang hp berjahit kat tangan tu

kat thread yang lepas2 tak silap anak2 dia merangkak membaca.. bukan bawah 6 thn tau... yang umo 9-10 thn tu
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2019 10:57 AM | Show all posts
nak tanya. mcm mana dia mampu bayar data internet bulan2 eh..
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2019 10:57 AM | Show all posts
leylapple replied at 1-2-2019 10:50 AM
kat thread yang lepas2 tak silap anak2 dia merangkak membaca.. bukan bawah 6 thn tau... yang umo 9 ...

yup... iols ada tengok video tu... dalam keterdia beli buku yang nipis tu je buku aktiviti
anak dia baca merangkak2



Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.050851s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list