JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
24001
View
500
Reply

"Ina Naim Tu Cuma Mak Cik Kantin Je. BI, Bahasa Arab Tak Pandai"-Suhaimi Saad Hina Isteri?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 31-1-2019 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
semakin lama..semakin aku benci dgn mamat ni..dia ni xkerja ke eh.. hr hr live ja..xnak anto sek sudahlah..xyah kecam bagai..nafikan hak ank ank..sianlah ank ank dia.mau sdra mara ina menyampah meluat dgn dia ni..ina pun hbskan masa dia dgn ss yg syok sndiri ni.haihlahh..meluatt
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 11:20 PM | Show all posts
Aku kasihankan anak2 dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo setiap sejam ss niee create post.. Harus bertimbun2 thread kt cari nieee yg didedikasikan tuk dia..
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2019 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 31-1-2019 08:41 PM
Muahhhhh

hahha..mengongggg.muntah weyy
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2019 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
hek eleh
hidup kalau semua nak free jadi binatang je la
apa pon takyah bayar
orang kesian org bagi makan
orang tak kesian orang bagi kaki
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2019 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
babyleo68 replied at 31-1-2019 05:00 PM
Mane yang Kate ade video anak2 die gagap baca BM tuh? Cari tak jumpa. Sian anak2 die dapat Mak pak ...

kalau sesapa ada mohon share untuk tatapan bersama ummah forum thread bewak kuping
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2019 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Byk kali dah dia mcm rendah2 kan iza zaim tu kat fb dia, tp tulah...
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2019 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
mdhelmi replied at 31-1-2019 05:35 PM
kalo ikut ustaz ebit lew xbg ckp isteri camtu
dia lagi la pesan suruh panggil bidadariku la permata ...


Ustaz ebit tu level lain
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2019 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
RooneyMara replied at 31-1-2019 06:46 PM
Semua org please la buat tak tau je ngan dia ni. Kalau nak nasihat n tegur dia pun tak guna coz dia  ...

Sapa yg berani nasihat dia? Sapa yg bg nasihat tak sependapat ngan dia abih dia stalk pastu upload gamba2 org tu kat fb dia. Lg satu, dia block je
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2019 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Makin busy la netizen mesia {:nose
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2019 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Sat2, ustaz meollss ajar kalau takat tawakal je tak usaha mana mungkin menjemput rezeki... Sohai Sohai...
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2019 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
wehhh wpon loya2 I baca sb mbygkan muka sohai tsengih2 dgn gg jrg tp gigih I hbskan baca status sohai tu.
sohai ni up status gitu gaya bapok+makcik bwg nyah pth tgn sgt bsembang tepi pagar smbil sinsing lengan tunjuk gelang zhulian. sian sb dunia dia cuma ada anak4 n ina lembam yg xleh sgt dibw bsembang so sohai bebel kat wall fb.
I xtaula kalo sohai penah berangan tv jemput dia utk show mcm motif viral or meletop sb nama dia seolah viral dgn mcm2 isu seperti:
-vaksin
-xde peti ais
-anak xskolah
-poyo ckp kenal abby
-xstuju dgn artikel psl denda ibubapa tak skolahkan anak

Tak sesuai kot rancangan gitu tp kalau Bersamamu call ckp nk dia masuk slot tb tah2 sohai bangga xkisahla jnji kluar tv even tunjuk kete usang, umah bsepah xde tv mesin basuh perabot segala n anak4 tgaru2. yihhhhh



Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2019 01:03 AM From the mobile phone | Show all posts
imanda replied at 1-2-2019 12:58 AM
wehhh wpon loya2 I baca sb mbygkan muka sohai tsengih2 dgn gg jrg tp gigih I hbskan baca status soha ...

org kat kelantan yg pernah berkerjasama dgn die ckp die ni kategori scammer
byk tipu duit org... semoga ko mereput sohai... takyah acah2 dpt pahala free

Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2019 01:13 AM From the mobile phone | Show all posts
dinopower2 replied at 1-2-2019 01:03 AM
org kat kelantan yg pernah berkerjasama dgn die ckp die ni kategori scammer
byk tipu duit org...  ...

scam tipu duit org? so itulah pekerjaan sohai sbnrnya sb tu niaga laksa xsungguh2 pastu life xsmenggah sb asik kena caci n sumpah dek org je. berani btol sohai ni ekk tipu2 duit org.
pdhal kalo dok kelantan nun kje kait kelapa pon blh je hdp mcm org lain asalkan jujur ikhlas.
ni btopengkan agama so double yiiihhhhh!
dpt duit dgn cara tipu org tu xberkat kasi mkn anak or penuhkan tembolok sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2019 06:57 AM From the mobile phone | Show all posts
hanjirrrr loe ...!
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2019 07:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Jadi perempuan kena berani dik. Kena guna akal yang Allah beri, jangan sebab dia suami kita kena ikut membuta tuli. Fikir anak-anak. Orang lelaki ni dia bukan kisah anak tu pandai ke, makan ke, sekolah ke tak. Kalau kena cari kerja, carilah. Jangan hanya kerana perkataan taat terus kita tutup akal dan redha sahaja.
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2019 07:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Ina sekolah takat mana.. takat spm je ke

Sohai dah ngaku syllabus dia alquran dan sunnah je..
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2019 07:48 AM | Show all posts
Edited by Kambeng_Gurun at 1-2-2019 07:49 AM
Iris. replied at 31-1-2019 04:51 PM
banyaknya thread sohaiiii
confuse nak maki yang mana

hahaha...bertingkat-tingkat banglo sohaiiii
beliau mmg suka dihencap oleh ummah netizen
sohai pon memang suka bagi statement mengundang...
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2019 07:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Sohai anjing kurap ni dah start femes kt twitterjaya. Sakit hati gile bila anjing ni degrading si lembam iza zaim tu. Pasni klu ank2 diorang besar cmne? Menuntut ilmu tu punyalah penting dalam Islam, xnak ikut plak. Bapak anjing kurap cmni mmg x balik jumpa family yg lain ke apa?
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2019 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmg layaknlah homeschool jer
Nak free jadah nye....
Xkan makan pakai anak branak pon gomen nak tanggung...

Btw, skrg ni mmg ko jenis hidup kat malaysia ni xde sumbang ape2 la kan...harap gomen je sumbang kat ko.... Ooo lupe lak, ngundi ke? Patut org camni jd pelarian jer...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.052520s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list