JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
12Next
Return to list New
751
View
36
Reply

Feel 100

[Copy link]

Author: Victorioussss    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-2-2019 03:31 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Dlu iols pernah collect komik feel 100. Kisah dia 2 bestfren yang rate perempuan2 dorg jumpa dari skalai 0 smpai 100. Mostly markah y dorg bagi xsama, sebab salah lg sorg high taste

100 tu kire top mark wife material la
In the end dorg stumble dgn sorg girl y both of them bg mark 100

Komik ni pelukis dia dari china dan dh translate ke bahasa melayu. Kualiti paper dia mmg ohsem. Too bad iols dh hilang koleksi ni

Anyone tau mana nk carik balik atau nk share experience baca komik ni dialu2 kn
Antara komik y best iols bc

Manga-Lotto-Feel-100-N2-Jade-Edicomics.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2019 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
My fav collection. I simpan lg sampai skrg. I ada sampai volume 13 je. Lepas tu i tak jumpa malay version. Cari online takde. Last volume 15 kan? U dpt kumpul sampai volume berapa?
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2019 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Best ke komik

I xpenah baca komik pun
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-2-2019 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 2-2-2019 09:39 AM
My fav collection. I simpan lg sampai skrg. I ada sampai volume 13 je. Lepas tu i tak jumpa malay ve ...

Lupe smpai vol berapa tp smpai part jenny (gf jerry tu) try nk bunuh diri terjun laut kt
Iols pn igt xigt sama ada tu real atau flashback

Masatu jgk sean try nk baik2 dgn bff cherry si kiki ntuk carik jalan dptkn cherry, coz tgk cherry mcm bnyk mon hari je dgn jerry
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2019 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 2-2-2019 10:16 AM
Lupe smpai vol berapa tp smpai part jenny (gf jerry tu) try nk bunuh diri terjun laut kt
Iols pn  ...

Kiranya u pun tak dpt baca sampai habis kan. I search wiki takde details sgt and nk baca online baru upload sampai volume 3 je. Sampai skrg tak tau ending tp i curious
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2019 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni la komik paling aku benci dulu. Tengok tajuk pon loya.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-2-2019 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 2-2-2019 02:17 PM
Ni la komik paling aku benci dulu. Tengok tajuk pon loya.

Neber judge a book by its coverina kaka
Komik ni more to novel bergambar. Jalan cerita dia mcm novel

Waayyy better dari novel local y jadi drama ntahape2 tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-2-2019 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 2-2-2019 10:39 AM
Kiranya u pun tak dpt baca sampai habis kan. I search wiki takde details sgt and nk baca online ba ...

Kan! Ending dia tu y i nk tau sgt..either dia dgn sean atau jerry. Jerry too awesome sean xmmpu nk kalahkn dia dari semua segi
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2019 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 2-2-2019 02:23 PM
Neber judge a book by its coverina kaka
Komik ni more to novel bergambar. Jalan cerita dia mcm no ...

Novel cintun Alaf 21 pun ai tak baca masalahnya. Ai masa bebudak layan gak novel, but ai cuma layan novel DBP ngan Creative Enterprise. Masa sekolah menengah pula, haram tak layan lansung novel Melayu. Komik cintan2 pon ai tak layan kecuali Saliormoon (yang memula best, ujung2 cam taik jah jalan ceritanya siap hads watak lesbian biseks bagai. ). Ai dolu cenderung pada komik jantan.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-2-2019 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 2-2-2019 02:27 PM
Novel cintun Alaf 21 pun ai tak baca masalahnya. Ai masa bebudak layan gak novel, but ai cuma laya ...

Sailormoon first tu je best kaka. Sailormoon S ke, SS ke dh xbesh
Iols pn layan novel alaf21 dn creative

If nk layan manga atau komik, iols sajes try One Punch Man
Komik y starting dia sbg parodi untuk sume komik superhero, tp jd femes lak worldwide
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2019 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 2-2-2019 02:24 PM
Kan! Ending dia tu y i nk tau sgt..either dia dgn sean atau jerry. Jerry too awesome sean xmmpu nk ...

Itulah. At least tau ending dah cukup. Ni langsung takde. Dgr kata mcm cite ni famous sbb siap ada movie dgn drama tp komik mcm senyap cmtu je tiba2. Drama dia iols tgk dulu2 kt tv.
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2019 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 2-2-2019 04:16 PM
Itulah. At least tau ending dah cukup. Ni langsung takde. Dgr kata mcm cite ni famous sbb siap ada ...

Ko pergi ke mangago. Situ ada org bgtau ending kat comment section
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2019 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
penah beli komik ni dulu.. tp x kumpul sume koleksi
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2019 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku ada koleksi komik ni fullset.. ending sampai no 16 .. endingnya sah2 la org yg hensem menang kan walau perangai jahaman .. hahaha .. kalau x silap ada dorang kuarkn Feel ni versi novel kot .. tp mmg potong stim nk baca sbb cover dia mmg muka org .. x hensem pulak tu .. I btw, gi join la group kt fb mcm Lock Comic atau group jual beli bida komik .. ramai yg jual beli dlm tu komik2 esp drpd penerbit2 yg dh tutup mcm Comic House ngn Tora Aman .. ada yg buat reprint gak .. ada yg continue cetak mcm utk komik Conan ..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-2-2019 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
zetty1978 replied at 2-2-2019 07:59 PM
Aku ada koleksi komik ni fullset.. ending sampai no 16 .. endingnya sah2 la org yg hensem menang kan ...

Thanks sis. Comic hpuse n tora aman well known publisher..mmg berlambak stok dari kilang dorg

Tp komik ni iols pn xtau sape, kedai kt man y print dan edarkn
Chuols nak jual ke? Hahahaha. Kalu mint condition beli slaluh!
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2019 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
schmashion11 replied at 2-2-2019 07:11 PM
Ko pergi ke mangago. Situ ada org bgtau ending kat comment section

Thank you baru baca ending dia. Umm apakah ending sebegitu tak bestnya. Apa yg best jenny tu sampai jerry obses sgt dgn adik sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2019 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
zetty1978 replied at 2-2-2019 07:59 PM
Aku ada koleksi komik ni fullset.. ending sampai no 16 .. endingnya sah2 la org yg hensem menang kan ...

Ada yg reprint ke feel 100% ke dlm group tu? Kalau ada nak beli.. 2 comic yg iols curious sampai sekarang tak dpt closure.

Feel 100% dgn Perawan sungai nil / ouke no monshou. Dua ni komik purba yg tak tau ending sampai sekarang :(
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2019 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by zetty1978 at 2-2-2019 06:08 PM
Victorioussss replied at 2-2-2019 03:35 PM
Thanks sis. Comic hpuse n tora aman well known publisher..mmg berlambak stok dari kilang dorg

T ...


Now dh x berlambak sgt komik2 yg ada sbb byk loose book je .. yg fullset xde dh .. sapa nk fullset pun now org jual ratus2 .. aku beli feel ni thn lps kot fullset dkt rm400 gak .. no 16 dpt yg versi reprint sbb no 16 tu mmg x jumpa yg ori kt mana2 dh .. skang ni mmg simpan je dulu, nk jual mmg blm terbuka hati lg ..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-2-2019 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok kalau rajin sila scan dn haplod sini episod 16 miahahaha

Kalau xrajin, xpela..
Sobs sobs x4
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2019 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 2-2-2019 06:08 PM
Ok kalau rajin sila scan dn haplod sini episod 16 miahahaha

Kalau xrajin, xpela..

Huhuhu .. x dapek nk nolong .. buku2 semua kt Msia .. aku x ddk kt Msia ..
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2019 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 2-2-2019 04:55 PM
Ada yg reprint ke feel 100% ke dlm group tu? Kalau ada nak beli.. 2 comic yg iols curious sampai s ...

No 16 mmg dpt yg reprint je .. nk jumpa yg ori susah ... yg lain2 mmg ori je yg ada ..  blh try tanya dlm group as mention above kalau nk cari kot ada yg nk jual ..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-2-2019 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Xpelah xkn nk meredah salji balik malaysia plak khens

Tunggu ending y kite ikut dari start, sgt xbest. Baca spoiler alert pn xbest. Kene baca komik dn hayati sndiri jgk
Thanks sharing. Iols glad ade jgk y sama taste komik feel 100 ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2019 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
zetty1978 replied at 2-2-2019 11:11 PM
No 16 mmg dpt yg reprint je .. nk jumpa yg ori susah ... yg lain2 mmg ori je yg ada ..  blh try ta ...

Thanks nanti i  check group tu. Tak dpt yg ori pun takpe asalkan dpt baca sampai habis. Mcm skrg mostly baca online je dah tak beli sbb manga mahal sgt tak mcm dulu2
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2019 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 2-2-2019 11:16 PM
Xpelah xkn nk meredah salji balik malaysia plak khens

Tunggu ending y kite ikut dari start, sgt x ...

Kalau jumpa n rajin scan share2 la uols. Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2019 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
zetty1978 replied at 2-2-2019 07:59 PM
Aku ada koleksi komik ni fullset.. ending sampai no 16 .. endingnya sah2 la org yg hensem menang kan ...

Ak nk wt blik koleksi conan..siyes weyh byak jilid ak lompong sbb dulu time skola nk bli komik pkir byk kli sbb komik xleh bwak g asrama..sdih!!
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.052288s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list