JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1856
View
42
Reply

Friendzone?

[Copy link]

Author: B33p    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 6-2-2019 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 6-2-2019 12:40 PM
Action speaks louder than words la

Kalau dlm cite koboi dlu2, clint eastwood akan tarik mana2 per ...

Extreme btul cth tu...Jgn ler bg tt cth rogol tu..kang tt buat,mati ler sis..hahaha~

Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Tt betul2 dah buat official confession ke?or sekadar gurau2 gtu?sy rasa gegel tu takut kot,yelaa,sblm ni tt kang salu nak suh dia kapel ngn org tu,org ni pstu tibe2 tt lak suke dia,maybe dia rse unbelievable kot,tkt tt nak main2 kan dia..

cuba tnjukkan kesungguhan tt..betul2 pegi jmoe parents dia..who knows,ur jodoh betul2 kan..gudlak tt!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 01:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Confess je..kalau dia kata suruh bagi masa, haa bagi jela masa tu..tunjukkan kesungguhan kat dia, biar dia nampak tt betul2 serius..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 11:37 AM | Show all posts
bawa dia pergi dinner lepas tu sungguh2 cakap ko syok dengan dia
settle!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 07:43 PM | Show all posts
dari cerita ko akak yakin dia suka kat ko. akak tahu la sebab akak pompuan.
dan pompuan takkan buat benda2 yang F tu buat  kalau dia tak suka lelaki tu.
kalau ko betul2 nak dia sila serious dan jangan cakap dolak dalik dengan dia.
perempuan mahu tahu where she stands in a relationship. they want confirmation that the guy really wants her. clues n hints doesnt work.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 12:58 PM | Show all posts
fail nye akak karangan pjg2 gini....

kakak lapar nti akak baca & reply...

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-2-2019 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok nnt saya try confess depan2...wish me luck T.T
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-2-2019 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi mslhnye kalo dia pernah kata...she's not interested for a relationship dulo??
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
B33p replied at 8-2-2019 03:13 PM
Tapi mslhnye kalo dia pernah kata...she's not interested for a relationship dulo??

Dia cuma nk test kesungguhan u je kut..samada terus mngalah or keep pursuing her..
I think you go for it..ckp terus terang yg u btul2 nk kt dia n ready nk jumpa family dia

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 09:29 PM | Show all posts
nah, pandangan ringkas buat tt.


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
komen aku

1-kalau kau btl2 serius dah timbang baik buruk dalam2..blh terima semua kekurangan dia, so go for it..trus jmpa parents dia, minang + kawin..

2-kalau kau masih baru fasa nak bercinta nk kenal2 + nk merasa seronok2 couple2 xyah la, just kawan2 mcm skrg je, mcm korang couple tp x declare, (cuma ckp kt dia klu dia rs tiba2 nk end up hub secara serius atau ada org lain ke sila bgtau kau)..smpai lah tiba masanya kau dh btl2 confirm, kau trus ckp kt dia aku nk kawin dgn kau...

aku tkut klu kau msih di fasa no.2 n couple dgn dia tup2 satu hr nnti kau rs oh dia tak sesuai utk kau, so kau nk ptuskan hub...hati dia akan rosak sepenuhnya beb..kesian dia..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Buat lamaran Gini takkan si dia tolak

https://bm.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1146038&mobile=2
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Pinang aje ler apa susah..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:31 PM | Show all posts
Sampai habis aku baca thread ni

Mcm main tarik tali pulak gegirl tu kan.. hmmphh!
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2019 08:09 AM | Show all posts
so TT apa kesudahannya...

kau on ke tak on ni????
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-3-2019 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
b_n_c replied at 27-2-2019 08:09 AM
so TT apa kesudahannya...

kau on ke tak on ni????

Belum lagi confess...nak wat dia selesa dulo balik ngan kita...nnt sy report sni if there's any good or bad news...
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2019 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
B33p replied at 6-3-2019 03:12 PM
Belum lagi confess...nak wat dia selesa dulo balik ngan kita...nnt sy report sni if there's any go ...

wokeyyyhhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2019 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Adui tt. Any news? Kalau nak, bersungguhlah.. pinang cepat, ikat dia seblom melepas. Beli cincin!
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2019 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
pendapat me,, tt kena betul batul sure dulu perasaan yg ada dlm hati sendiri.. ko betul nak ke die ke.. or just nak happy bercouple and ade partner. kalau sungguh mmg cinta habis, baru fikir next step. dia ade bad experience dalam hidup dia, and mungkin ape yg dh tt buat setakat ni sama je dgn apa yg ex2 die buat, so die tak nampak lagi point ape yg ada kat tt untuk benda yg jadi sebelum ni tak berulang lagi. tt pun kena la 'bersungguh sungguh' .. bahasa kias kias tu buat die lagi sangsi okey. gudluck
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2019 02:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Pd pndagan sye si f tu mcm Ada simpan perasaan dkt awk.tp dia x yakin dgn perasaan awk ke dia tu bnr3 on x. Klau betul u sayang dia just prove it to her that you love her.perempuan ni kdng2 z boleh nk bce ape yg Ada dlm fikiran seseorang llki tu. Klau betul u syng dia but something to show that love. Tp klau dia tolak juga means you kena moveon lah ...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.045837s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list