JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
12
Return to list New
986
View
32
Reply

Friendzone?

[Copy link]

Author: B33p       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 8-2-2019 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok nnt saya try confess depan2...wish me luck T.T
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-2-2019 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi mslhnye kalo dia pernah kata...she's not interested for a relationship dulo??
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
B33p replied at 8-2-2019 03:13 PM
Tapi mslhnye kalo dia pernah kata...she's not interested for a relationship dulo??

Dia cuma nk test kesungguhan u je kut..samada terus mngalah or keep pursuing her..
I think you go for it..ckp terus terang yg u btul2 nk kt dia n ready nk jumpa family dia

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 09:29 PM | Show all posts
nah, pandangan ringkas buat tt.


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
komen aku

1-kalau kau btl2 serius dah timbang baik buruk dalam2..blh terima semua kekurangan dia, so go for it..trus jmpa parents dia, minang + kawin..

2-kalau kau masih baru fasa nak bercinta nk kenal2 + nk merasa seronok2 couple2 xyah la, just kawan2 mcm skrg je, mcm korang couple tp x declare, (cuma ckp kt dia klu dia rs tiba2 nk end up hub secara serius atau ada org lain ke sila bgtau kau)..smpai lah tiba masanya kau dh btl2 confirm, kau trus ckp kt dia aku nk kawin dgn kau...

aku tkut klu kau msih di fasa no.2 n couple dgn dia tup2 satu hr nnti kau rs oh dia tak sesuai utk kau, so kau nk ptuskan hub...hati dia akan rosak sepenuhnya beb..kesian dia..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Buat lamaran Gini takkan si dia tolak

https://bm.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1146038&mobile=2
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Pinang aje ler apa susah..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:31 PM | Show all posts
Sampai habis aku baca thread ni

Mcm main tarik tali pulak gegirl tu kan.. hmmphh!
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.038828s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list