JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
3505
View
68
Reply

Kisah leftenan muda RAMD terjumpa langsuir di hutan ketika operasi

[Copy link]

Author: wnwa05    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-2-2019 04:35 PM | Show all posts
tricomonas replied at 7-2-2019 07:48 AM
Setan ni kalau kita berani,dia pun takut dengan kita..Aku pun ada kisah sergah jin setan ni,sekali   ...

ye ke mummy? meols pernah juaa, buat-buat berani, pergi jerkah benda yang cuit-cuit tingkap kaca bilik meols pukul 3 pagi.. lepas meols jerkah, nampak bayang-bayang dari luar dengan kuku panjang datang mencakar tingkap kaca..

sudahnya, meols yang lari keluar dari bilik terjerit-jerit..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
melayu malas membaca.
panjang sangat. malas aku nak membaca. lainkalilah aku baca.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:06 AM | Show all posts
OttoVonBismark replied at 10-2-2019 11:10 PM
melayu malas membaca.
panjang sangat. malas aku nak membaca. lainkalilah aku baca.

yg ironinya... ko rajin mengreply!
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 01:08 PM | Show all posts
hajimex replied at 11-2-2019 10:06 AM
yg ironinya... ko rajin mengreply!

aku pun baru nak cakap benda sama.
baca pun malas katanya, pastu tetibe komen.
patut malas baca tu dok diam2 je la.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 03:02 PM | Show all posts
fuhhh ak plk rse meremang bila baca ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:36 PM | Show all posts
Noyen replied at 11-2-2019 01:08 PM
aku pun baru nak cakap benda sama.
baca pun malas katanya, pastu tetibe komen.
patut malas baca  ...

eh! nick noyen ni macam seseorang yg kukenal dolu2... dia dipanggil noyen juga... adakah anda pernah belajar di UIAM? hmm...
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:51 PM | Show all posts
Noyen replied at 11-2-2019 05:08 AM
aku pun baru nak cakap benda sama.
baca pun malas katanya, pastu tetibe komen.
patut malas baca  ...

alaa metafora je tu... aku baca sampai habis je.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:11 PM | Show all posts
hajimex replied at 11-2-2019 04:36 PM
eh! nick noyen ni macam seseorang yg kukenal dolu2... dia dipanggil noyen juga... adakah anda pern ...

lain org tu.
aku tak pernah belajar kat uia.
tak ku sangka ada noyen lain kat sana
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:12 PM | Show all posts
OttoVonBismark replied at 11-2-2019 04:51 PM
alaa metafora je tu... aku baca sampai habis je.

metafora ko tu macam betul je.tak macam metafora.
kan tak pasal2 aku dah berburuk sangka
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
dia baru up kisah dia kena santau, tp ada sambungan daaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Gambar real langsuir ke tu.. Baju dia berjahit elok kat ketiak.. Selalu bygkn baju dia mcm kain cadar je xde jahit2
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 05:24 PM | Show all posts
Menarik pengalaman Tn Fitri..folo jgk fb dia..banyak nasihat dan pengajaran untuk kita semua. Aku bab mistik ni ofcoz la plg suka. Bagus dia kongsikan tips dengan semua org utk jadi pemberani.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
acikhan replied at 7-2-2019 02:07 PM
Umah makcik Aku Kat kulim blkg umah die Ade kebun sawit n kul 3@4 pg da bangun tuk standby masak coz ...

Berani giler tu smpi cik ponti pun give up..xde nmpk ke?
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
tricomonas replied at 7-2-2019 03:48 PM
Setan ni kalau kita berani,dia pun takut dengan kita..Aku pun ada kisah sergah jin setan ni,sekali   ...

Silverpark tu ada cik ponti ke? Ada gek stay situ..tp biasa stay banglo company.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
brego replied at 7-2-2019 04:26 PM
Saya pandang ke atas lihat keadaan pokok dikeliling situ sambil dengar suasana yg sunyi... oh, ru ...

Xtau la petuanya..
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
jahcomel replied at 10-2-2019 12:04 PM
somi aku komando...dia ckp nk masuk utan nih kena ade pndinding gak jgn tau nk redah je...dia pening ...

Pak sedara i komando pencen lama dah now pun dah 60s tp sekali pun dia xde citer pasal hantu ke pasal operasi dia ke..ilmu2 ni lagi ler xtau dia ada ke tak..yg tau dia brutal, keras hati, kepala batu..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
hajimex replied at 7-2-2019 01:56 PM
Baiklah, atas permintaan ramai, saya letak semula beberapa cerita pengalaman saya dengan binatang2 b ...

Oklah ni ada ilmu tp x haraplah kena guna..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
tricomonas replied at 7-2-2019 04:58 PM
https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1141319&extra=page%3D1

dah boss..

Dah baca, menarik citer tu mmg mengundang demam.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Tq momod bg hadiah..
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
jahcomel replied at 10-2-2019 12:04 PM
somi aku komando...dia ckp nk masuk utan nih kena ade pndinding gak jgn tau nk redah je...dia pening ...

Pakcik haku yg haku up Kat page depan tu yg duk kulim tu pun bekas komando gak...n makcik haku ckp pakcik haku nie Ade Mata ke 6 coz bleh nampak mcm2...

Time balik kg dorg sefamily tido Kat umah pusaka arwah atok nenek n umah tu makcik haku sekuarga yg duk Sana n makcik haku yg duk kulim nie tido la Sana n bangun pg paklang haku yg bekas komando nie tido it tmpat lain kene angkat Kat dlm bilik air... Rasa nyer da 2@3 Kali kot kene alih tido n last2 kalo balik kg tido Kat umah makcik haku yg lain pulak x mau tido kt umah pusaka tu...
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
None68 replied at 13-2-2019 06:24 PM
Berani giler tu smpi cik ponti pun give up..xde nmpk ke?

Haku x tanye plak die pnh nampak ke x? Tp yg haku pasti mmg manjang dgr ngilai nyer... Lgpun laki die pakcik haku tu bekas komando Ade la tu bacaan yg die bg Kat bini die
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
acikhan replied at 13-2-2019 06:57 PM
Haku x tanye plak die pnh nampak ke x? Tp yg haku pasti mmg manjang dgr ngilai nyer... Lgpun laki  ...

Ooo ada dengar ek tau plak tu bunyi cik pon..klu kita haram x kenal..dn harap xde dengar smpi bila2..
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 11:30 AM | Show all posts
terpaksa follow fb dia. penceritaan dia best.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 01:33 PM | Show all posts
None68 replied at 13-2-2019 06:25 PM
Silverpark tu ada cik ponti ke? Ada gek stay situ..tp biasa stay banglo company.

bukan cik ponti...tp encik pocong.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
tricomonas replied at 14-2-2019 01:33 PM
bukan cik ponti...tp encik pocong.

Kategori hantu la juga tu ek..eee klu i terkencing dah dibuatnya..hahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.046940s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list