JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
38740
View
1321
Reply

Bulan Dan Matahari Sama Besar? Makin Pelik, Suhaimi Saad Buat Orang Geleng Kepala Lagi

  [Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 8-2-2019 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols dh malas nk koserr pasal family sohai ni. Org nasihat pon bukan dia peduli. Makin dia nganjingkan plak.. kalo melingkup pon deols punya hal lah..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols dh malas nk koserr pasal family sohai ni. Org nasihat pon bukan dia peduli. Makin dia nganjingkan plak.. kalo melingkup pon deols punya hal lah..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:09 PM | Show all posts
lagi seko si langau ni

udah2 la bg perhatian kat dia

dia mmg suka nak mengrohingya kan family dia
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
berilah keperluan atau hak anak yang sepatutnya diberikan semampu mungkin.kesihatan, pelajaran dll.. krna anak adalah amanah di dunia ini..peringatan untuk diri ini juga hendaknya..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:13 PM | Show all posts
gais...stop bagi attention kat this guy n wife lembam ni..come on..jom report je,ni yg dia nak sgt kannnn ..nak org viral,fefeling glamour..lps ni jgn ambik peduli,bagi dia meracau sorg2 last2 masuk tanjung rambutan
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku laki bini yg ada kelulusan ni pun malas ajar anak lagipun byk yg aku xtau..otak pun karat..tu bab akademik..kang part ugama lagi haru..dgn jawinya plak..ngaji lagi satu hal..lagi senang hantar anak ke sekolah aje..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:23 PM | Show all posts
korang ni tak habis2 mem'babi'kan si sohai ni..
ntah2 babi2 sedunia sakit hati sbb disamatarafkan dgn sohai
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:27 PM | Show all posts
tengah tunggu jer ambulan dtg ambik dia hantar tanjung rambutan.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:30 PM | Show all posts
Edited by MadameOnion at 8-2-2019 03:34 PM

dan akhirnya sekali lagi si sohai kepam bau taik ni berjaya mengalahkan baby pian dan keembong dari segi populariti minggu ini
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:31 PM | Show all posts
dh mcm kanak2 rohingya budak2 tu.. kesian. lahir sbg rakyat msia tp mak bapak sdiri treat diorg mcm kanak2 rohingya, x vaksin x sekolah
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:31 PM | Show all posts
kesian anak2 tu
takde pilihan dapat bapak bangang melampau2 & emak pak turut je
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku boleh tutup mata kalau kau nak didik anak cara free range, no vaksin whatsoever tapi direct translate dari Al Quran? Lepas tu main hembus je cakap macam tu. Tanya ihsan kau SS.Apa la guna ada ilmuan Al Khawarizmi, Ibnu Sina etc.

Kalau tak nak pergi sekolah kebangsaan yang di claim corrupted, pi la pondok agama atau berguru dengan Guru Mursyid. Pasti kau akan faham apa yang engkau lakukan dan katakan SS, kau takkan ada account FB pun.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:36 PM | Show all posts
sohai...sohai.. mentang2 bodoh tu percuma bukan main lagi dia grab semua tak tinggal anak bini
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:37 PM | Show all posts
dan mentang2 tahun ni tahun babi.. menjadi2 kebabian si sohai ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku syak mosus ni kedekut bab keluar duit sekolah.. baju.yuran.buku... xda duit
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Tadi aku tbaca kat fb ade sorg doc ke ape tah post pasal suami x tau isteri preggy/period dll....(coz isteri keguguran)... Doc ni petik nampak status si sohai ni...pasal ape ek?
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:42 PM | Show all posts
friedfishsoup replied at 8-2-2019 02:31 PM
Aimy mmg pelik. Org yg sokong dia lagi pelik.
Kesimpulannya Dorang pelik2 belaka. Akhir kata, SUDAH ...

setuju sangat.. lagi laa dia suka kalau page2 kat fb share pulak pasal status2 bodoh dia..
dia ni gila glamer.. sengaja buat status mengundang maki.. bad publicity is still publicity for this loser...
esok2 orang dah abis maki.. dia up plak status bangang abadi lagi... org kecam lagi.. dia glamer lagi..
gitu laa sampai abg jamil mampos...

tolong laa tangkap makhluk durjana ni...
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:44 PM | Show all posts
haruslah replied at 8-2-2019 03:41 PM
Tadi aku tbaca kat fb ade sorg doc ke ape tah post pasal suami x tau isteri preggy/period dll....(co ...

yang bila banyak bergembira dengan isteri tu kan...
meols pun tak dpt pikir.. ape kes dia petik nama sohai jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:45 PM | Show all posts
bantuinnnn aku dari mencarut
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
AshkieLa replied at 8-2-2019 03:44 PM
yang bila banyak bergembira dengan isteri tu kan...
meols pun tak dpt pikir.. ape kes dia petik n ...

Haah "tuit" dan bergembira dgn isteri
Ade petik nama sohai
Aku bace kat komen xde lak sape2 xplain
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
iolss tak tahu nak gelak ke nangis ke baca post2 dia. tapi kesian sangat kat anak2 dia
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodohhhnyaaa la si sohaiii ni... Dah bodoh tu bodohla sorg2.... Jgn nk angkut anak2 skali... Si ina tu dh sah2 la lembamm... X boleh adjust dah....
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:53 PM | Show all posts
leylapple replied at 8-2-2019 03:01 PM
adik beradik ina nie tak de usaha nak sedarkan kakak diorang ker?

kesian tgk anak2 diorang...dah  ...

iols ada baca kat mana tah... ada orang PM adik Ina ni kat FB.. tapi dia kata orang tu dengki
sebab kaka dia artis popular kan

waddehekkkk
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
SS ni berguru dengan setan ke?
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
iolss ada baca jugak komen kat lagu Jutawan Pemurah kat Youtube.. ada yang kata lyrics dia menyindir2 orang kaya ni kena banyak menderma la.. aduh, memang la Islam encourage kita untuk selalu bersederhana tapi BUKAN meminta-minta.. btw lagu tu tak best.. dengar macam lagu tadika je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.050522s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list