JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
38739
View
1321
Reply

Bulan Dan Matahari Sama Besar? Makin Pelik, Suhaimi Saad Buat Orang Geleng Kepala Lagi

  [Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-2-2019 02:46 PM | Show all posts
awex^returns replied at 12-2-2019 02:03 PM
ya betul RM10 sebijik siap ada postage

harga Yahudi betul

padahal modal rm1 je kot.. aku penah beli kat Padang Besar sabun beras tu rm1 je sebijik
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:48 PM | Show all posts
"Ada 3 golongan (manusia) yang Allah tak akan berbicara kepada mereka pada hari kiamat & tak mensucikan mereka  -Abu Muawiyah berkata, dan tak melihat kepada mereka-, & bagi mereka siksa yang sangat pedih, iaitu :
i   - Orang tua yang berzina
ii  - Raja yang pendusta (pembohong)
iii - Orang miskin yang sombong

(Hadis sahih riwayat Muslim 1/72).

- Sohai, kau baca nih. Rasa2 kau tergolong tak dalam yg nombor 3 tuh?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:59 PM | Show all posts
kenarikelabu replied at 12-2-2019 02:48 PM
"Ada 3 golongan (manusia) yang Allah tak akan berbicara kepada mereka pada hari kiamat & tak mensuci ...

kalau sohai dia takkan mengaku..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
dinopower2 replied at 12-2-2019 02:42 PM
die bodoh sains bygkan anak2 die haha

Entah hape laaaa dia goreng kat budak berempat tuuu... aku rasa mmg hidup huru hara anak4 dia tu nanti.. harapnya tak jadi pembunuh atau perompak.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:40 PM | Show all posts
Cookingholic replied at 12-2-2019 02:35 PM
Selain dari bulan matahari sama saiz, sohai jugak pertikai kewujudan daya graviti. Dia punya hujah k ...

hadap nak kena maki je dia ni hari2 kan..dah kalau takde gravity,  dia tu tak terbang kenapa?

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
emera replied at 12-2-2019 03:14 PM
Entah hape laaaa dia goreng kat budak berempat tuuu... aku rasa mmg hidup huru hara anak4 dia tu n ...

kesian anak2 n followers dia kena kencing hidup2 dgn si gigi ni.Maklumlah kt fb boleh block n delete so maklumat sahih x sampai pd anak n followers.
Pastu si gigi kuat nganjing netizen, bila ajak berdebat masuk tv kn byr dia..muka mcm longkang ada hati mintak bayaran.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
awex^returns replied at 12-2-2019 12:01 PM
anak2 dia tu kalau dapat kat aku.. aku rendam 7 hari 7 malam
berus pakai berus sabut.. eh salah.. ...

hihihi nah cuci mata
FB_IMG_1549957629272.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Cookingholic replied at 12-2-2019 02:35 PM
Selain dari bulan matahari sama saiz, sohai jugak pertikai kewujudan daya graviti. Dia punya hujah k ...

Tu la dulu makpak hantar sekolah dia main kt belakang kelas
Dah jd bodo
Pastu wariskn kebodohan dia pada ank2 dan tololwers
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
MadameOnion replied at 12-2-2019 03:53 PM
hihihi nah cuci mata

My eyes! My eyes!
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
smeetasmitten replied at 12-2-2019 04:00 PM
My eyes! My eyes!

Kene titik dgn air zam zam sis
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:21 PM | Show all posts
pearl.silver replied at 12-2-2019 03:54 PM
Tu la dulu makpak hantar sekolah dia main kt belakang kelas
Dah jd bodo
Pastu wariskn kebodohan  ...

Mana aci dia sorg je bodoh. Kena lah ajak Sohailovers sekali serta anak2 dia.

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
kenarikelabu replied at 12-2-2019 05:21 PM
Mana aci dia sorg je bodoh. Kena lah ajak Sohailovers sekali serta anak2 dia.

Ya.. Boleh bayangkn dah nape dia taknk sekolahkn anak2 dia
Dia takut anak2 jadi penentang pemikiran bodo dia
Klu ank dia xda ilmu, senang la nk didik jd pengikut falsampah2 dia
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
pearl.silver replied at 12-2-2019 05:53 PM
Ya.. Boleh bayangkn dah nape dia taknk sekolahkn anak2 dia
Dia takut anak2 jadi penentang pemikir ...

Bini pun dibodohkan
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Cookingholic replied at 12-2-2019 11:06 AM
Fuhh kira sohai ni all rounder. Semua ilmu dlm dunia ni dia pandai. Astronomi, muzik, biologi, busin ...

Catering lah sgt... See sedangkn simple term mcmtu pun tak tahu.. Asal bnyk org order catering katanya
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Miming2 replied at 12-2-2019 06:11 PM
Catering lah sgt... See sedangkn simple term mcmtu pun tak tahu.. Asal bnyk org order catering kat ...

Sohai memang letak syarat minima 5 bekas untuk order. Tu yang sohai raser dia ader business katering
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
emera replied at 12-2-2019 06:04 PM
Bini pun dibodohkan

Yang tu mmg bahalol sejak azali
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
sohai2... sudah2 la nak menipu tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg aku heran ramai pulak yg menyokong dia ni. Wat happen la korang ni haa
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
kenarikelabu replied at 12-2-2019 02:48 PM
"Ada 3 golongan (manusia) yang Allah tak akan berbicara kepada mereka pada hari kiamat & tak mensuci ...

Dia x semekin...zuhud
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
selipar_hijau replied at 12-2-2019 07:38 PM
Yg aku heran ramai pulak yg menyokong dia ni. Wat happen la korang ni haa

i tgk komen2 kt fb dia ada yg cikgu dok sokong dia tak sekolahkan ank..masalah nya dirong ni bkn tau cara mcm mana sohai ajar ank..ank sohai baca gagap2 pun diorng tak tau..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
selipar_hijau replied at 12-2-2019 07:38 PM
Yg aku heran ramai pulak yg menyokong dia ni. Wat happen la korang ni haa

Mcm ayah pin la
Org cerdik pandai pun ada jd tololwers nyA
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
kenarikelabu replied at 12-2-2019 05:21 PM
Mana aci dia sorg je bodoh. Kena lah ajak Sohailovers sekali serta anak2 dia.

Eiiiii.. Sohailoversssss... Geli la..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
zuriey replied at 12-2-2019 07:52 PM
i tgk komen2 kt fb dia ada yg cikgu dok sokong dia tak sekolahkan ank..masalah nya dirong ni bkn t ...

Ada yg terbaru ni ..dia x ajar pon anak dia penduduk dkt rumah dia semua tahu cuma mls nk campur.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
mizzmaz replied at 12-2-2019 08:03 PM
Ada yg terbaru ni ..dia x ajar pon anak dia penduduk dkt rumah dia semua tahu cuma mls nk campur.

celah mana lah yang dia nak ajar kalau sepanjang masa main fb. taktau la homeschool dia berapa jam sehari huhu
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Lama2 tgk muka OKH ni kesian pun ada.

OKH = org kena hencap
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053949s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list