JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
54786
View
1495
Reply

Bulan Dan Matahari Sama Besar? Makin Pelik, Suhaimi Saad Buat Orang Geleng Kepala Lagi

  [Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Post time 8-2-2019 07:13 PM | Show all posts
BTW, argument tu pun x betul. Bile pulak org cakap matahari tu 4 kali lg besar dr bumi?
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 07:41 PM | Show all posts
lampu_liplap replied at 8-2-2019 05:02 PM
Kali ni jgn kasi bolos...mintak kerjasama jiran2 sibewak kt klate.....perhatikan movement dia utk  ...

kena usha alamat cepat... aku try tanya staff aku ni kot dia ada kenal sesapa kat area rumah mangkak ni...
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 07:43 PM | Show all posts
MadameOnion replied at 8-2-2019 04:10 PM
rasa macam beberapa bulan lepas si lembam bodo tu masuk hospital kan? entah2 masa tu lembam ngandu ...

make sense jugak speku u. pelik jugak tetiba doktor tu petik nama sohai. masa masuk hospital,org speku keracunan makanan. dia pun x ckp apa sakit ina. lepas keluar hospital,pucat betul muka ina.

Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagi org amik tahu pasal dia.. Makin menjadi2 la dia tu.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagi org amik tahu pasal dia.. Makin menjadi2 la dia tu.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Teruk sgt sohai laksa ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Aci tak iols harap sohai mati cepat, supaya anak2 dijaga oleh orang lain yang tak kuno pemikiran macam sohai ina ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 08:05 PM | Show all posts
att seeker... mcm ada gangguan mental ss tu. stop viralkan pasal dia.tu yg dia nak sangat tu.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian lah sohaimi oii kt anak2.. masa depan depa ang kena titik berat jgk .. jgn duk fkir ego ang je huii
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Knp dia jadi mcm ni tau berani buat tafsiran sendiri
Sbb dia ada pengikut yg angung2 kan dia
So dia rasa apa dia tulis pengikut2 dia akan percaya
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
tikusmontok replied at 8-2-2019 03:27 PM
tengah tunggu jer ambulan dtg ambik dia hantar tanjung rambutan.

Tak layak di ambik dgn van ambulans tu. Suruh sohai dtg jalan kaki je pergi tg rambutan
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
zuriey replied at 8-2-2019 08:47 PM
Knp dia jadi mcm ni tau berani buat tafsiran sendiri
Sbb dia ada pengikut yg angung2 kan dia
So d ...

pada pendapat ko kenapa pengikut2 ni boleh ikut dia? apa wow factor yg dia ade? sgt ajaib dia boleh ade pengikut koh3
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Niat sohai nak viral 2019
Hati2 sohai... Allah akan membalas segala dosa2 ko juga
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
zennaya replied at 8-2-2019 07:43 PM
make sense jugak speku u. pelik jugak tetiba doktor tu petik nama sohai. masa masuk hospital,org s ...

Doc mana sis i nk skodeng fb nya..ada hati ke ina tu nk tambah ank lg..yg ada pun ishhhh tak sampai hati nk ckp..  
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
prizadane replied at 8-2-2019 04:50 PM
Ada je rakan beliau yang aku kenal. Lawyer lagi. Masalahnya kawan dia dok back up SS ni. Dia kata  ...

kawan dia mls nk amik pot pasal sohai la tu
buat pening kepala dia je
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Mabuk ketum ke apa dia ni?
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh xdpt diajar makhluk sorg ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
zennaya replied at 8-2-2019 07:43 PM
make sense jugak speku u. pelik jugak tetiba doktor tu petik nama sohai. masa masuk hospital,org s ...

Boleh x bg link pasal yang doktor petik nama sohai tu.I nk baca
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
prizadane replied at 8-2-2019 04:50 PM
Ada je rakan beliau yang aku kenal. Lawyer lagi. Masalahnya kawan dia dok back up SS ni. Dia kata  ...

Sejenis bapak kuat selfir..kejadahnye know better tuk anak2 die..motiff bapak kuat selfie...tp anak2 ko ketepikan hak...ape kata sama zuhud..ko tenggelamkan aje diri ko dn keluarga..jgn muncul langsong dlm dunia socmed...boleh??? Sebab kuat betol berangan...
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 10:07 PM | Show all posts
Edited by gekkou at 8-2-2019 10:11 PM
leylapple replied at 8-2-2019 03:01 PM
adik beradik ina nie tak de usaha nak sedarkan kakak diorang ker?

kesian tgk anak2 diorang...dah  ...

ada terbaca kat umah sebelah
ada forumer komen katanya pernahpm adik beradik ina ni kat fb
tapi diorg tak percaya katanya semua itu kabar angin, fitnahorg dengki sbb ss n ina ni famous... katanyaa..


kalau cerita pasal ss ni x hantr anak sekolah, tak vaksin sampai viral
tak kan lah family diorg x tahu
mungkin ss ni dah warning awal2 supaya jgn masuk campur urusan ruma tangga nya
dengan ina pun memilih jaln hidup mcm tu


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.051404s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list