JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
12Next
Return to list New
837
View
40
Reply

Aku tak berapa setuju dgn keselekehan

[Copy link]

Author: Mrperfect2    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-2-2019 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Ada org berfalsampah berbunyi mcm ni
"Biar selekeh tapi bijak daripada macho gila tapi banggang........ Apa pendapat anda??

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:03 PM | Show all posts
no no....no selekeh

as long as kemas, bersih....terurus...

yg penting bersih

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Selekeh tak suka, macho giler pun tak suka.

Yang sedang sedang saja....yang penting.......dia setia..kihkihkih

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Selekeh tu bijak ke?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:49 PM | Show all posts
Konsep mudah, tidak kira lelaki atau perempuan suka kepada benda yang cantik.  Suami nak tengok isteri cantik, suami pun kenalah cantik sebab pandangan isteri sama penting dengan pandangan suami.

Cantik tu bukanlah sentiasa bermekap, berbaju baru, tapi lebih kepada bersih, kemas, bau yang sedap.....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:00 PM | Show all posts
ni ayat dari kartunis majalah ujang ni..

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-2-2019 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
kucingitam replied at 8-2-2019 04:00 PM
ni ayat dari kartunis majalah ujang ni..

Ye... Hidup dlm blues
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:46 PM | Show all posts
oh noooo... bagi i biasanya jejants selekeh ni otaknya kosong dan poketnya jua kosong
i suka lelaki yang know how to dress up
i tak suka lelaki pakai baju oversize, seluar oversize, pakai slipar, macam atok2.... nooooo
eh ayah i yang atok pun pandai dress up tau

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:51 PM | Show all posts
tak setuju
dulu i  bebel kat kawan suruh pakai elok2..dia anak dara muda 6 thn dari i ollss, ada master lagi.gaji pun bagus
i ckp dia lah "memanglah tak kesah sana tak kesah sini...umur bertambah takleh elak, tapi nak ke umur 25 mcm 35?? 35 mcm 40?? apa salahnya pakai elok2 , cantik2 , muda lagi "

i  memang tak leh terima orang selekeh bior le u ada cert pun

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:54 PM | Show all posts
taksetuju jugak: si macho bangang - ada gak effort nak jaga diri..abis tu ko yg bijak kenapa selekeh? nak test org lagi bijak dari ko kah ahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:58 PM | Show all posts
Edited by rolypoly at 8-2-2019 05:00 PM

iols nak komen topik viral pasal lelaki pergi kenduri pakai tshirt dgn selipar tu boleh? walaupun banyak orang hentam mamat yg tegur tu tp iols setuju je dgn pendapat dia. iols tak suka tgk lelaki selekeh yang dtg kenduri orang pakai mcm tu dgn selipar jamban some more.

iols tahu ramai je tak setuju dengan iols tapi boleh je nak pakai smart sikit kan. nak pakai tshirt pun at least pakai la yg ada collar.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Bapak i jenis mat smart sejak muda sampai tua. Even kalau nak gi pasar pun, rambut dia mesti kemas dan dia pakai selipar jepun cuma bila masuk toilet je.

Laki i pulak masa bercinta je smart, sekarang ni dah selebet. Kadang2 jambang penuh kat pipi. Stres gila i bila tengok laki serabut macam tu, especially bila keluar sama2. I punya la mekap n dress up, tapi laki pakai selipar dengan jeans koyak kat lutut

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-2-2019 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Iris. replied at 8-2-2019 04:46 PM
oh noooo... bagi i biasanya jejants selekeh ni otaknya kosong dan poketnya jua kosong
i suka lelaki ...

Sib baik i dressing ala2 kpop... Huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 05:15 PM | Show all posts
Mrperfect2 replied at 8-2-2019 09:10 AM
Sib baik i dressing ala2 kpop... Huhuhu

tak minat kpop...
thank u, next....
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
kdg cara berpakaian menentukn perwatakan dia camne. x perlu bling2 ke..yg shining ke apa. sometimes less is more better. say no to selekeh..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 02:03 PM | Show all posts
"Biar selekeh tapi bijak daripada macho gila tapi banggang."


Xsetuju, Dah kata bijak kan..? Perlu ke nak nampak selekeh..? Kalo kata la malas nak bersiap, pakai itu ini atleast nampak kemas, rapi, wangi..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoiii cemana ni i selekeh
Ex partner I pun selekeh
Adakah bakalan berjodohan dengan org selekeh
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
topik ni terus ingatkan aku pada scene di mcd kat satu mall ni..sorang lelaki ni dengan seluar pelekat & t-shirt pagoda duduk sembang 'kencang' dgn maybe family kawan dia.. lelaki, perempuan & baby... terdetik dlm hati aku kalau nak sempoi pun.. xyah lah selekeh sangat.. muka pun cam x mandi.. ntah apa2.. hurmm.. maybe dia stay kat residen atas mall tu dan turun jumpa kawan dia.. but still pakai la elok2 sikit.. aku yg tengok pun rasa janggal.. apatah lagi perempuan tu.. mcm x selesa je.. kalo ko duk kpg... member dtg bual depan tangga x pe la cenggitu..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Iris. replied at 8-2-2019 04:46 PM
oh noooo... bagi i biasanya jejants selekeh ni otaknya kosong dan poketnya jua kosong
i suka lelaki ...

Saya rasa betul awak kata ni

Tapi sy geli lah laki yg over metrosexual tu

Macam cikgu tonggek tu

Rasa cam ewuuuwww gitu
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Mrperfect2 replied at 8-2-2019 05:10 PM
Sib baik i dressing ala2 kpop... Huhuhu

Buh gambar di sini


Biaq kami nilaikan selekeh ke apa
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:18 AM | Show all posts
Org selekeh nmpk busuk..
Pd i biar nmpk sempoi, tapi kemas, bersih sedap mata memandang
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Say no to seluar katok!! Haha.
Benci sungguh dgn jantan pakai suar katok. Lebih senonoh pakai trek suite jer
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
spring_waltz replied at 12-2-2019 08:29 AM
Say no to seluar katok!! Haha.
Benci sungguh dgn jantan pakai suar katok. Lebih senonoh pakai trek  ...

Cemana seluar katok
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:31 AM From the mobile phone | Show all posts
onexox97 replied at 12-2-2019 09:21 AM
Cemana seluar katok

Ala suar yg sampai paras lutut tu..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
spring_waltz replied at 12-2-2019 09:31 AM
Ala suar yg sampai paras lutut tu..

Bermuda gitu ke
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.052270s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list