JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9432
View
188
Reply

[Tempatan] Pembunuhan kejam!

[Copy link]

Author: jahcomel    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-2-2019 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
haruslah replied at 10-2-2019 10:11 PM
Mayat dipercayai kanak-kanak berumur 11 tahun yang ditemui di padang ragut di Kampung Tanjung Medan  ...

Eh celako, gosip takda organ bagai tu temberang ropanya!

Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
highcastle replied at 10-2-2019 10:26 PM
Itu pun jadi persoalan.. Kalau dia culik budak pasal sebab lain kenapa mayat tu diletak kembali ka ...

Mahu bagitahu mak pak budak tu, dendam dah lunas?
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak boleh imagine perasaan mak ayah time tgk keadaan mayat anak mcm tu. Ya Allah. Al fatihah
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Husnaliana replied at 10-2-2019 09:53 PM
Xtahu sahih ke tak. Terjumpa tadi

Babe screenshot you tu terputus pulak cerita. Mana nak cari post asal ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 10-2-2019 03:35 PM
Kene tgk cara dia bedah

Kalu potong bentuk Y, dh tau tu keje org y reti masal medic dn konpom u ...

Kalau potong masa jasad dah mati hanya retina mata je kan yg boleh pakai.
Sbb nak organ mesti tengah hidup2 kan, takat ni tunggu laporan polis jela mmg organ di ambil org atau perbuatan binatang ke apa.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
yayangmama replied at 10-2-2019 04:20 PM
sedih bila kazen fwd berita ni tadi

apa punya zalim la...ni bukan manusia ni syaiton

Td baca kt fb pun terkedu dahla sebaya anak iols.

Takut sedih semua ada.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 11:49 PM | Show all posts
Al-Fatihah...smoga arwah adik Siti Masyitah tenang di sana....bru masuk thn 2019 dah kluar brita mcm ni....
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Husnaliana replied at 10-2-2019 09:53 PM
Xtahu sahih ke tak. Terjumpa tadi

Skrg mmg tkleh nk nmpk.sgt erk gmbr yg dipost.mcm.ni...kecik sgt...tkleh nak zoom.....i sorang or org lain or org lain pun sama...
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 12:24 AM From the mobile phone | Show all posts
joy_ah replied at 10-2-2019 11:03 PM
Katanya takde organ la, kepala terpisah la.
Skarang cite lain pula.
Apa ni?

itu saje saje tokok tambah bagi sedap cerita baru ramai yg nak baca. tektik murahan akbar metro
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 01:05 AM From the mobile phone | Show all posts
akusukaq replied at 11-2-2019 12:24 AM
itu saje saje tokok tambah bagi sedap cerita baru ramai yg nak baca. tektik murahan akbar metro

Melampau sangat tektik ni sampai bragging anak org kepala putus organ terburai.... Coiiiiii... Cuba cerita terus terang je kan senang
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 02:05 AM | Show all posts
إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعون

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 05:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Kejam sangat. Sedih nya.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 06:07 AM | Show all posts


dah nak reput .. ada kemungkinan haiwan liar yg makan organ budak ini.




Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 07:28 AM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 10-2-2019 11:21 PM
Babe screenshot you tu terputus pulak cerita. Mana nak cari post asal ni

Tulah xingat jumpa kat mana la malam td sebab ada kwn share dari link. Dapat dr link tu la ni. Xreti nak share sini.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 07:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Sori....testing

Screenshot_2019-02-10-20-44-34_1.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 07:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok boleh pun post gambar. Ni aku dapat masa scroll fb malam tadi. Ada kwn y share link dan dapat ni dari link tu. Xtahu kesahihan cerita ni dan siapa minah ni dan apa kaitan dia dengan keluarga mangsa.

Screenshot_2019-02-10-20-44-43_1.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 07:37 AM From the mobile phone | Show all posts
cahaya_almas replied at 10-2-2019 11:55 PM
Skrg mmg tkleh nk nmpk.sgt erk gmbr yg dipost.mcm.ni...kecik sgt...tkleh nak zoom.....i sorang or  ...

Sori sangat2. Saya tak reti upload gamba sebenarnya. Maaf ye. Cuba tengok ada saya upload yang terbaru.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 07:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Husnaliana replied at 11-2-2019 07:35 AM
Ok boleh pun post gambar. Ni aku dapat masa scroll fb malam tadi. Ada kwn y share link dan dapat ni  ...

India warga Malaysia? ....buat apa India tu ambil organ?...
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 07:47 AM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 11-2-2019 07:43 AM
India warga Malaysia? ....buat apa India tu ambil organ?...

Xtahu lah. Ni xpasti sahih ke x pun. Saya pun xtahu siapa si habsarah ni. Apa kaitan dia dengan mangsa xtahu. Terjumpa komen dia ni ada y ss.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 07:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Husnaliana replied at 11-2-2019 07:47 AM
Xtahu lah. Ni xpasti sahih ke x pun. Saya pun xtahu siapa si habsarah ni. Apa kaitan dia dengan ma ...

Ya akak faham ....bukan akak menyoal awak...tapi tentang kenyataan orang2 dlm SS tu lah. ..

Nak ambil organ bukan main2 belah ...pas tu ambil bungkus dlm plastik. ..kena orang yang pakar. ..kalau tak organ tu tak berfungsi pun..mati ..tak logik betul kes jual organ macam ni...

Harap penyiasatan polis berakhir cepat dan dapat jawapan nya. ...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.056503s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list