JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
505
View
12
Reply

[Politik] terimakasih Kerajaan. rakyat Semenyih dapat sekolah baru. sudah pecah tanah semalam.

[Copy link]

Author: harizs       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-2-2019 03:29 PM | Show all posts |Read mode
terimakasih Kerajaan. Kami berdoa agar lebih banyak lagi PRK diadakan.


Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 03:32 PM | Show all posts
wow!  Tiba2 je Semenyih lulus. Nanti masa kempen bolehlah letak batu asas. Ada surat lawyer tak?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 03:51 PM | Show all posts
wow tiba2 pulak........................bagus le
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-2-2019 03:57 PM | Show all posts
nisako replied at 11-2-2019 03:51 PM
wow tiba2 pulak........................bagus le

tibe tibe teringat papan tanda kt CH..mlam naik tghari turunkn balik..  
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 03:58 PM | Show all posts
terimakasih Kerajaan. Kami berdoa agar lebih banyak lagi PRK diadakan.
tak baik la ekau ni bro...macam momintak pulo urang mampuih....wakakakakakakakkakaa
eloklah korajaan monggunokan duik untuk bantuan skulah posondirian cino digunokan untuk mombuek banyak laie skulah tomasuk di Sarawak...eden tau la ado skulah2 di Sarawak yang banjir bilo musim hujan....eden kosian pado sodaro2 eden di Sarawak sano...ado yo urang2 Melayu di Sarawak....dan bukannyo somuo eh bowdow dan pongganeh gorejo macam bodolgomok...wakakakakakakakkaka

tibo2 korajaan ado duik...sotolah ahcai2 nyo di sini mongatokan bahawa korajaan tak ado duik sobab korajaan tordahuluuuuuuuu....mungkin bonar bahawo kutipan SST adolah momborangsangkan....syabas limguanjeng..somogo bajet 2020 adolah bajet surplus bukan laie bajet defisit untuk molunehkan hutang2 nogaro yang botrilion.....wakakakakakakakakakak
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
zaman bn pun buat menda sama kan...? so apa mslhnya - mahacai
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:01 PM | Show all posts
tobby replied at 11-2-2019 03:32 PM
wow!  Tiba2 je Semenyih lulus. Nanti masa kempen bolehlah letak batu asas. Ada surat lawyer tak?

kadar kolahiran di somonyih ameklah tinggi..jadi banyak la anak yang produced...jadi anak2 porlukan skulah yang baru untuk monampung kapasiti anak2 yang bogitu ramai....pondidikan adolah untuk somuo......wakakakaakkakakakaka

korajaan pakatan haramjada dah boranak dah kan? dape anak jantan ko botino? jangan tolombut lombik akibek ajaran seksual mordeka sudah...wakakakakakakkakakaka
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-2-2019 04:07 PM | Show all posts
dinopower2 replied at 11-2-2019 03:59 PM
zaman bn pun buat menda sama kan...? so apa mslhnya - mahacai

ph yg buat = pembangunan/bantuan

bn yg buat = rasuah/dedak


Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:08 PM | Show all posts
Dulu Dok kata kt BN bila nak ada pilihanraya baru nak lulus mcm2 permintaan rakyat ....rupanya PH pun sama...ada makna la tu...
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu time BN buat Kit siang kata sogokan pada pengundi, sekarang laeeen?

Malu lah @totokreturn


Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:17 PM | Show all posts
semenyih , tmn plangi area mana ni?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:34 PM | Show all posts
bende elok kita sokong.. mana2 bagus utk bumiputra kita sokong.. perluaskan lagi ke daerah2 lain... bantu SK yg lain .. bagi peruntukan lebih ..jangan 1 SK dibuat .. tu pon time ada PRK..

tapi DAp tak tunggu PRK pon depa tolong dah bangsa depa.. bagi duit kat sekolah private cina rm juta2.. pecah Tanah sjkc.. depa tak tunggu PRK dah tolong sungguh2 cina..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-2-2019 04:43 PM | Show all posts
relaxjek replied at 11-2-2019 04:34 PM
bende elok kita sokong.. mana2 bagus utk bumiputra kita sokong.. perluaskan lagi ke daerah2 lain...  ...

tu la... time mazlee sibuk dgn stokin, timbalan dia sibuk pecah tanah sjkc, agih peruntukan juta2 ke sekolah sjkc tmasuk sekolah2 private yg kaya raya tu

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.046393s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list