JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
26714
View
395
Reply

Lepas Anjur Majlis Di Masjid, Neelofa Sambut Hari Jadi Dengan Hans Isaac. Sweetnya!

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-2-2019 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Redhead at 11-2-2019 08:23 PM

Dah 2019 lobenak masih lg bodoh smpai kiamat.. kahkahkah.. masih belum move on dan syg betul dgn seteru hbis disebut2 nya serata alam.. Tahniah la sbb masih tak stop jd bodoh harap dpt la diwariskan kebodohan tu ke anak cucu nnt..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa nak heran. She is neelofa kot. Nothing is impossible.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Iyo2 ooo je nak bertunang. Tgk IGs nabila xde ckp pun Lofa nak bertunang.

Tah2 majlis akikah si Jebat (dah akikah ke blom Jebat tu? Aku main petik nama je).

Knowing Lofa nyer M.O. - xkan buat majlis tunang senyap2. Dia mesti bagitau 1 dunia.

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo berjodoh apa salahnya. Suka tgk org happy2 bercouple. Skrg umur pun dah semakin matang
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Celah mana tunang nyer..bufday celebration lagiiiiii.. Screenshot_20190211-202301.png Screenshot_20190211-202247.png Screenshot_20190211-202243.png

Btw tema baju tdo ker hapo
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:29 PM | Show all posts
alexandria_iz replied at 11-2-2019 08:20 PM
Iyo2 ooo je nak bertunang. Tgk IGs nabila xde ckp pun Lofa nak bertunang.

Tah2 majlis akikah si J ...

kannnnnnnnnnn...takkanla setakat canopy depan umah jahlop kot..apa curlasssssssssssssss ..benda tak confirm pun dok pung pang pung pang..apa lagi la kalo confirm..harussss di pukul canang serata alam
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
superwhy replied at 11-2-2019 08:29 PM
kannnnnnnnnnn...takkanla setakat canopy depan umah jahlop kot..apa curlasssssssssssssss ..b ...

Besar harapan fans beliau nk tgk mjlis tunang...speku sndri ke apa?l
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
meteorspeed replied at 11-2-2019 08:27 PM
Celah mana tunang nyer..bufday celebration lagiiiiii..

Btw tema baju tdo ker hapo

dengarnya celebrate dgn sponsor2 malam ni.. tema pyjamas
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:36 PM | Show all posts
meteorspeed replied at 11-2-2019 08:27 PM
Celah mana tunang nyer..bufday celebration lagiiiiii..

Btw tema baju tdo ker hapo

Cantiknya kek itu. Tiap kali birthday brp bijik la kek lopa dpt kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
aechae replied at 11-2-2019 08:32 PM
Besar harapan fans beliau nk tgk mjlis tunang...speku sndri ke apa?l

Kahkahkah.. kesian sedihh speku sendiri pun jd la..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Wah 30 dah.tahniah
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
semua kna prank..ternyata smua stalker hajjah..hahahhahaha
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:56 PM | Show all posts
doubleA replied at 11-2-2019 06:49 PM
Sorry tapi iols skeptikal sikit dengan retis sejak kes bebipian dan gf tindik hidungnya. Umpama  ...

aku skeptikal lepas kes emma maembong tu..part gambar separa bog dengan syed tu..serius tak sangka weh..pakai tudung punya la proper..tutup dada..baju labuh longgar..skali kat luar pakai hot pants dgn tank top je..gila hipokrit nya
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Selebar2 bidang selendang/tudung tu, akhirnya  jd sekecik2nya bila dh berada di atas kepala sheols.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Turban ni kalau sondol nanas, mau icu seminggu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
sweetcoklat replied at 11-2-2019 08:51 PM
semua kna prank..ternyata smua stalker hajjah..hahahhahaha

U ingat kelakar ke pe prank
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Netizen boleh tak takyah nak harap retis ni jadi alim2 lindungan kaabah? Either yg Bertudung atau pun tidak. Kalau dah namanya retis ofcourse la lifestyle cenggitu. Bukan sama noks cam life marhein ni... apa la yg nK diherankan.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 11-2-2019 07:20 PM
Dont make fun hokeyyy.... turban itu lah yg membawa Hajah ke merata dunia dan hingga di lamar ol ...

Sat lg ko bukak tudung orang marah..ko cakap bende yg sama ka????? Ape erkkkk tujuan ko ulang alik mekahh???banyak kali kot ko dpt bg salam kat Rasul...tp sunnah die ko tak.amik pon...
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Nanas ada tak?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
drivethru replied at 11-2-2019 09:03 PM
Turban ni kalau sondol nanas, mau icu seminggu.

Hahahahahha ni lawak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053332s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list