JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
18816
View
339
Reply

Lepas Anjur Majlis Di Masjid, Neelofa Sambut Hari Jadi Dengan Hans Isaac. Sweetnya!

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 11-2-2019 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
drivethru replied at 11-2-2019 09:03 PM
Turban ni kalau sondol nanas, mau icu seminggu.

Hahahahahha ni lawak
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Haha celah mane tunang tu.die wat birthday party la 10 hari 9 mlm.ap da..kalau nk tunang ke kawin ke ofcoz wat pc okes..mn bole sorok2 beshe beshe ni..pastikn end up ngn orka okey.walaupun pangai hauk.lopa x layak end up ngn org beshe2 haha
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by doubleA at 11-2-2019 09:42 PM
asyura_85 replied at 11-2-2019 08:56 PM
aku skeptikal lepas kes emma maembong tu..part gambar separa bog dengan syed tu..serius tak sangka ...


Hehe emma kembong tu iols tak heran sangat sebab dia sediakala sosial dari bawah umo lagi siap berpeluk sakan dengan jantan. Lepas sorang, sorang jantan sampai skg nikoh nya belum walau rupa comel. Iols memang serik lepas kes si supian sejak tu konsep iols no husnozon pada semua retis (kecuali dah berhijrah). Kaw2 play victim dengan rupa nerd ada master bagai modalnya. Rupanya main tendang2 bebird dengan pompuan cehhhh.

So utk retis2 ni pada iols semua fake
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigih sambut bezday tiap tahunnnn...  
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi lantak deme la nak fake ke berlakon di pentas dunia ke, nak hipokrit hippopotamus bagai. Jangan la menunggang2 agama tu utk kepentingan peribadi, sedih tengok. Orang lain tak merasa nikmat beragama pun ada, ni dah lahir Islam sedap pulak dibuat main
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 09:46 PM | Show all posts

yg pasti si rosix ada.....3 malam berturut turut selebrate hajjah nya besday. Korang mampu ???


  





Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 09:56 PM | Show all posts
Pusing2 orang itu juga.....cousin dia. Sib baik ada rosix  

cari bday 27.jpg

kesian pulok tengok si hajjah.....trying so hard to be happy.




Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Tuanya Hans..dah tak handsome pon...takde orang lain Ker Neelofa?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 11-2-2019 09:56 PM
Pusing2 orang itu juga.....cousin dia. Sib baik ada rosix  



Igtkan celebration birthday berkali-kali ngn org lain2. Rosix tu siapa? X nmpk pun abu stylist terulung lofa tu..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:09 PM | Show all posts
sweetcoklat replied at 11-2-2019 08:51 PM
semua kna prank..ternyata smua stalker hajjah..hahahhahaha

Alamak...tipatetipu!!
Ingat doa power mama tini .... se tinggi arash langit dah di makbulkan.... rupa nya belum.
takpe bg mat sabar menanti .....


















Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah macam anak ular sawa sesat atas kepala...hahahh
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Orang kaya mmg sambut birthday banyak kali khennn....? stp celebration ada utk kwn2 baik, geng bisnes, family terdekat dan banyak lagilah {:good
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
kaklong32 replied at 11-2-2019 05:47 PM
donat apa kat dahi tu

Donat apoo mcm Taik lembu
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 11-2-2019 06:43 PM
Tp rasanya yg tu x acah2 muslimah.. yg ini muslimah sejati katanya..

hahahahahahahahaha ni lawak
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh, dah 30  sheols?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
amal12bh replied at 11-2-2019 05:53 PM
teringat dulu kaka faz pun pernah gak kan. buat doa selamat dengan peminat. waktu lain sambut kt kel ...

Jahfake senantiasa mengidolatkan fazura kan?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 11-2-2019 07:53 PM
Iols mlas nk komen split personality. Cliche.

Tp iols nk tnya, bila lofa masuk ke ruang lingkup  ...

maybe la tajaan tok hans. sebab umur memang jauh beza. and diorang ni elitis dunia hiburan
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam taik atas pala
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah 30t dah hajjah lofa..xde ke sape2 nak kahwen dengan die...
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh x peminat hard fan lofs ckp kat lofa yg dia tampak lebih manis berselendang dr turban... I tenang tgk gmbr dia dlm msjd.. Dan rasa hazab tgk gmbr dia kat party busdsy tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:23 PM | Show all posts
fadz84 replied at 11-2-2019 10:05 PM
Igtkan celebration birthday berkali-kali ngn org lain2. Rosix tu siapa? X nmpk pun abu stylist ter ...

Abuuuuuu ada..... kawan sampai Jannah.
Jangan main main .... Birthday of the year.

cari bday 28.jpg

Malam pertama....

cari bday 29.jpg

malam kedua ....

  


malam ketiga....


Bayangkan kalau Hajjah kawin.....bukan setakat wedding of the year...Its Wedding Of the Century hokeyyyy







Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
aku tak boleh move on lagi..lofa dan fattah...
tak boleh lupa..betapa happynya muka lofa disamping fattah
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:24 PM | Show all posts
kahkahkah berparty bagai x mau share di ig sndrik..takot tercemar ker...kihkihkih
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
meteorspeed replied at 11-2-2019 08:27 PM
Celah mana tunang nyer..bufday celebration lagiiiiii..

Btw tema baju tdo ker hapo

Bala2 tentera yg bo... doh tahap lembooooooo tu hajakkk ke??? @Cicisweets buat apa kat sini? X celebu.rit bday jahfake ka??
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
noqiz replied at 11-2-2019 10:23 PM
aku tak boleh move on lagi..lofa dan fattah...
tak boleh lupa..betapa happynya muka lofa disamping  ...

Skrng knp? Tak happy ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053476s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list