JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
123Next
Return to list New
917
View
53
Reply

Perempuan Sekali Dia Dah Sayang.......

[Copy link]

Author: OttoVonBismark    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-2-2019 03:24 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Perempuan, bila dia dah sayangkan ko, diasanggup lakukan apa sahaja untuk kebahagiaan ko....








Setuju ?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:26 AM From the mobile phone | Show all posts
ye betul bang otto.

The worst part is that we love too much and we forgot to love ourself.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Sebab tu iols lagi trust perempuan.
Lelaki sayang ada agenda.
Perempuan sayang ikhlas.
Iols lagi suke kawan dgn perempuan.
Opkos ade perempuan perangai busuk, pakej dgn rupe tikus bendang. Tp ramaiiiiiiiiii lg yg baik.

Errr u r talking about hubungan lelaki-perempuan as in suami isteri, kekasih eh?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dah sayang beranak sepuluh kali pun i sanggup
Tapi kalau dah benci melintas dalam mimpi pun xsudi
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 12-2-2019 09:02 AM
Sebab tu iols lagi trust perempuan.
Lelaki sayang ada agenda.
Perempuan sayang ikhlas.

Kesian wanita yg berwajah tikus bendang..hiks
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
spring_waltz replied at 12-2-2019 09:32 AM
Kesian wanita yg berwajah tikus bendang..hiks

Hiks hiks.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:20 AM | Show all posts
takde nk suka ke sayang org merata
semua sama rata
takde benci

dalam dunia takyah hadap nk berkawan sana sini
mereka pun tak mati tak berkawan ngan kita
so kita buat lek2 sudah
better pi kemas lemari baju bersepah
buang habok dalam keta
dari mencari kawan sementra
harini hai
esok dah lupa




Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:26 AM | Show all posts
btol....tu

sanggup apa saja walau kau tu nan hado

hujung2 mereput .....ke tanah jua....

hrp2 yg ni ke jannah....amin....
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:17 AM | Show all posts
betol. tp biarlah kena dgn keadaan.
syg hny pd yg halal je.
baru la wat ape je rs hepi & ikhlas.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:12 PM | Show all posts
onexox97 replied at 12-2-2019 09:17 AM
Kalau dah sayang beranak sepuluh kali pun i sanggup
Tapi kalau dah benci melintas dalam mimpi pun x ...

lepas pookeys kuarkan 3-4 org anak kendian cerai..itu tandanya silap menyayangi kewww?

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:14 PM | Show all posts
kiyudi replied at 12-2-2019 10:26 AM
btol....tu

sanggup apa saja walau kau tu nan hado

Yg dah kt dalam nak ke jannah macam mana?kalau baru melangkah kau dah tuntut Dia bukan suami yg baik mendidik isterinya waktu didunia?

Kheuun?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:15 PM | Show all posts
rospinki replied at 12-2-2019 10:20 AM
takde nk suka ke sayang org merata
semua sama rata
takde benci

Be sure to walk to your own grave when you die.....coz you don't need the community...


Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:18 PM | Show all posts
Bye now...till next time
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab sayang banyak benda bodoh dh buat

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:42 PM | Show all posts
stinger sebuk nk reply2 plak///kan dh kojol

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Yeahhh..i rather walk myself to the grave rather than walk with a bunch of idiots like u.

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:56 PM | Show all posts
Setuju sangat.. Kalau dah sayang tu, memang sayang gile.
Tapi tu la, bila dah hilang rasa sayang tu, sory to say.. memang jadi ape pun dah xde perasaan sayang macam dulu2..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:28 PM | Show all posts
sayang wanita tidak memilih..
kerana kasih mengasihi bukan utk dipilih..
hanya hati wanita yg memilih..
lirikan dan senyuman dari mata yg jernih..
janganlah buat hati wanita jadi jerih perih ..
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 01:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Betul.. bila dah hadir perasaan sayang, memang kita akan buat apa2 sahaja asalkan dia bahagia..Perempuan lelaki sama sahaja, naluri ingin membahagiakan pasangan masing2..Dan lebih bahagia bila semua itu dihargai
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-2-2019 03:24 AM From the mobile phone | Show all posts
hangat la thread aku. selalu banyak reply.....best best
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 07:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Tt kata

"Perempuan, bila dia dah sayangkan ko, diasanggup lakukan apa sahaja untuk kebahagiaan ko...."

Betul ape je?
**unzipped pants
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Perempuan.......
Lelaki yg nakal dia terima
Lelaki yg baik dia tolak
Bila hati dah disakiti

Mulalah dia ckp


Aaaaahhhhhh... Lelaki semuanya sama...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-2-2019 01:47 PM | Show all posts
Mrperfect2 replied at 13-2-2019 05:03 AM
Perempuan.......
Lelaki yg nakal dia terima
Lelaki yg baik dia tolak

cuslastttttt

setuju

Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 10:35 PM | Show all posts
Aku ingat lagi waktu aku sekolah menengah, ada budak prempuan satu kelas dgn aku. Dia suka gila dekat aku, by gila I mean she's trying so hard to get me dan smpai skrng aku "trauma" (part ni aku overexaggerate utk sound lebih dramatik). Sedikit latar blkang; Aku waktu tu takde la kasanova tapi aku suke bergurau dgn prempuan dan dia bgi aku comel lah juga cantik, putih, tinggi 166 something (almost tinggi aku waktu tu dimana aku ketika itu aku tingkatan 2) ada figure. Dalam kelas dia top 2-3 easily. E A S I L EEEEE Y. Tapi time tu aku suka dgn budak kelas lain. Hahaa.  

Yang effect aku smpai skrng adalah aku lebih berhati hati dgn prmpuan. Tak dpat dinafikan perempuan punya istiqomah lain mcm, setahun lebih juga perempuan tu try ngorat aku.
Mmg respek.

Yang ni kesah peribadi aku yg betul. Which is rarely aku akan post. Jadi sape sape nak buat koleksi Kesah Benar Veneer sila simpan siap siap. Mana tahu 5-10tahun lagi ada value.  

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Wanita memburu Wang Dan anak jah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.050629s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list