JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
1969
View
37
Reply

Queen ELI and Prince PHIL tunduk hormat kat siapa???

[Copy link]

Author: mandear11    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-2-2019 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Menarik info
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
New knowledge, tq tt
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-2-2019 12:06 AM | Show all posts
Hi All.. i got this from a Fb page...menarik gak page tu...ilmu akhir zaman... but ada gak yg merapu..mcm bumi nie leper bukan bulat..hehehe...
benda elok kita share..sebab i pun baru tau juga..betul atau tidak....only god knows...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-2-2019 12:08 AM | Show all posts
Cookingholic replied at 12-2-2019 08:31 PM
Wow. New facts for me. Do you mind telling where to read further?

well u might have to google it...i saw this from FB page of ilmu akhir zaman... nice page...but amik yg elok2 je la...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-2-2019 12:09 AM | Show all posts
noraidil_06 replied at 12-2-2019 06:34 AM
Wow. First time tau bende ni

sama la kiter...  

Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 02:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Wakanda forever!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-2-2019 04:47 AM | Show all posts

lol... too much tv movies i guess... hehehehe....
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Pernah terbaca ada satu kingdom kat negara Africa yg tak pernah dijajah oleh British, disebabkan rajanya dianggap sbgai wakil tuhan/ Jah- YAHweh.. emayar british pun tunduk hormat.
Rakyat2 yg respect melampau kpd raja ni kemudiannya membentuk ajaran Rastafari - berkembang biak hingga ke Jamaica..

Boleh baca kat-
http://www.bbc.co.uk/religion/religions/rastafari/beliefs/haileselassie.shtml
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 11:08 AM | Show all posts
tengkuhaadi replied at 12-2-2019 02:15 PM
Ada 2 versi kenapa Queen Elizabeth tunduk hormat. Pertama sebab status Maharaja Ethiopia sebagai ket ...

aku setuju dengan sebab kedua

mungkin gambar ini  diambil sebelum baginda jadi Queen
sewaktu siri lawatan baginda ke benua Afrika

semasa ayahandanya mangkat, QE  di Kenya bukan?


Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 11:17 AM | Show all posts
Cookingholic replied at 12-2-2019 08:31 PM
Wow. New facts for me. Do you mind telling where to read further?

taip Kitab Henokh di google search

ada banyak tajuk kecil di situ
cari tajuk illuminati
cari Rhesus Negatif

p/s -tapi macam dah tak ada website tu


Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
unoryah replied at 12-2-2019 05:01 PM
Queen E sendiri adalah keturunan menantu Nuh yang berdarah RH negatif
keturunan Nimrod dan ketua il ...

Whut...my friend dulu ada sorang rhesus dia negative.adakah dia berketurunan malaikat.lewls..tapi yg penting darah dia rare.cuma boleh terima rh negative jugak..and kalau preggy pon kena makan ubat2 tambahan,mengikut cerita sheolls la..i dengar je
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 01:04 PM | Show all posts
nishikido replied at 13-2-2019 12:51 PM
Whut...my friend dulu ada sorang rhesus dia negative.adakah dia berketurunan malaikat.lewls..tapi  ...

kawan u tu orang mana?

iyalah tu keturunan fallen angel (kalau menurut website tu)
dan menurut website tu juga, orang yang darah rhesus negatif ni dalam pantauan gov

p/s- baca boleh, percaya tak digalakkan


Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by system_failure at 13-2-2019 04:32 PM

Yang ni takde sapa nak komen ker..
Maharaja jepun tunduk kat pemimpin bekas negara jajahannya.

Dlm asia cuma 3 org je yg dpt anugerah tertinggi jepun ni tau..

Indon @Malaysia.doom mesti jeles sambil nangis hentak2 kaki...
DrUFipgUUAE4te9.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
unoryah replied at 13-2-2019 01:04 PM
kawan u tu orang mana?

iyalah tu keturunan fallen angel (kalau menurut website tu)

Kawan sekelas i time belajar dulu..sahih dia punya rhesus negative sebab before sambung belajar she pernah buat health screening,and dalam dokumen tu bagitau rhesus negative..pernah tanya misi2 yg buat derma darah ni theyolls cuma senyum2 kambing je.just gtaw don't worry xde apa pon cuma kalau rhesus negative ni kena darah negative jugak and theyolls cuma gtaw darah my friend ni special..dalam dunia xramai.tu jelah
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 01:22 PM | Show all posts
nishikido replied at 13-2-2019 06:12 PM
Kawan sekelas i time belajar dulu..sahih dia punya rhesus negative sebab before sambung belajar sh ...

kawan u tu melayu ke?
kebanyakan pemilik darah rhesus negatif ni yg mata biru je

dakwaan kononnya mereka yang berdarah rhesus negatif adalah dari keturunan fallen angel memang bukan fakta
itu sebabnya para misi tu tak cakap apa2 sama ada mereka betul tak tau ataupun mereka disuruh tutup mulut
website (atau blog) itu pun ada sebut, mereka yang berdarah rh negatif ni memang dalam pemerhatian gov


kalau website tu tipu, i pun tipu juga



Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2019 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts

Takde special apa pun orang darah rhesus negative ni. Konsep dia sama je macam orang beza darah A, B & O.
Cuma rhesus negative ni banyaknya orang yg asal dari Afrika & India. Afrika yg macam dari Egypt, Morocco, Yemen.
Sape2 yg rhesus negative, boleh cari group fb rhesus negative Malaysia. Dalam tu ada orang mintak tolong derma darah. Or let say kita accident dan tak cukup darah, boleh mintak orang derma darah dalam group tu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2019 04:50 PM | Show all posts
unoryah replied at 12-2-2019 05:01 PM
Queen E sendiri adalah keturunan menantu Nuh yang berdarah RH negatif
keturunan Nimrod dan ketua il ...

India kat opis I hampir 90% rh negative...
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2019 06:58 PM | Show all posts
nazurah replied at 16-2-2019 04:50 PM
India kat opis I hampir 90% rh negative...


ramainya keturunan fallen angel kat office u..

jangan marah ya, gurau je


Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.046967s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list