JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
4321
View
76
Reply

Buruk Jahat Semua Datang Dari Kami, Neraka Tempat Kami

[Copy link]

Author: top5complete    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-2-2019 10:57 AM | Show all posts
Deadsoul replied at 12-2-2019 09:13 AM
dah durhaka kat bapak ...harusla neraka

hahaha tu la pasal


Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:01 AM | Show all posts
aku muskil cpt betul sheol kurus dlm masa 25hari katanya
turun dr 68kg ke  56kg hanya x mkn nasi
x npk pun sheol pg gym hanya dok shooting je

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah agak citer ni masuk porom..

lumrah la kot retis kena kecam.. dah namanya public figure apalagi klu retis tu sendiri saja nak mengundang kecaman..

Netizenpun macam2 perangai.. ada je tak kena.. retis mmg kena hadap la..

Lately sheols kuat meroyan.. especially bila dah ramai puji sheols tak hipokrit.. ada beza hipokrit dgn being honest..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:27 AM | Show all posts
pavlovachoc replied at 12-2-2019 10:55 AM
ngn laki bru ni mengada2 lak dia ... laki dia pun same naik .. anak pun same ..

sbb byk org puji kot
dia lawa yada yada yada

confident tinggi

anak dia serious aku meluat jua
mcm over and spoiled
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 12-2-2019 09:41 AM
LOL...maksud yang abil cuba sampaikan tu adalah supaya acik2 kepam netizen semua ni reti2 la fahamka ...

Nah munge untuk chuols
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:43 AM | Show all posts
Setuju dengan Abil!
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Eliadaisy83 replied at 12-2-2019 09:15 AM
Bongkak..hari tu dia buat kontroversi dgn pelanggan warung dia..nak juga menegakkan benang yg basah. ...

Bukan sebelum kahwin baru nabila ni mmg dah berperangai sundal ke   
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 12-2-2019 11:01 AM
aku muskil cpt betul sheol kurus dlm masa 25hari katanya
turun dr 68kg ke  56kg hanya x mkn nasi
...

Kurus tak mkn or kurang mkn kaw2 diet sampai mkn nasi sesudu ni tak kemana pun mmg la turun berat dah tak mkn tp tak kekal lama.
Brp lama mampu tak mkn weh takkn seumur hidup mampu mkn secoit.
Berat ko ringan pun sbb kurang mkn wat pe baik mkn kenyang tp badan menten kurus dan sihat.
Bila kurang mkn nasi mula badmood nk marah royan jaa.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:41 PM | Show all posts
Suchi replied at 12-2-2019 01:31 PM
Kurus tak mkn or kurang mkn kaw2 diet sampai mkn nasi sesudu ni tak kemana pun mmg la turun berat  ...

sheol kan penah ckp klu x dpt mkn nasi
sheol jd pemarah meroyan
tu yg skg ni asyik meroyan jah keja nya
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
pipigebu replied at 12-2-2019 10:03 AM
dh buat perangai tak semenggah selayaknya lah dikecam
tak kan nk hadap pujian plak


Semua org pun ada perangai burok masing2. Dah nama pun manusia..mmg ada aib. Tapi guna lah akal tu nak tutup apa yg patut. Tak pyh nak cerita segala benda. So kalau kena hencap, takde la meroyan tulis karangan panjang nak suruh org paham diri engkau tu.

Lain la mcm spesis retis yg hadap publisiti murah.. They can just live with it... Asalkan dpt attention, dpt increase followers, dpt perhatian makcik puaka..

Dulu aku takat nyampah je kat abil, tp skrg ni graf naik nak masuk fasa haters dah ni.


Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:37 PM | Show all posts
hyie replied at 12-2-2019 01:41 AM
LOL...maksud yang abil cuba sampaikan tu adalah supaya acik2 kepam netizen semua ni reti2 la fahamka ...

sokong u 100%
netizen ni gigih nak teropong life artis
padahal diri sendiri pun lagi teruk agaknya

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:42 PM | Show all posts
Eliadaisy83 replied at 12-2-2019 01:15 AM
Bongkak..hari tu dia buat kontroversi dgn pelanggan warung dia..nak juga menegakkan benang yg basah. ...

hmm..tulah, sheols outspoken sgt plak lately. ke dulu jer iols x perasan? tp kwn meols ckp laki dia soft spoken jer weh. masak sdp kat warung tu. and friendly
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:43 PM | Show all posts
willow12 replied at 12-2-2019 06:26 AM
Semua org pun ada perangai burok masing2. Dah nama pun manusia..mmg ada aib. Tapi guna lah akal tu ...

sejak bila sheols jd mcm ni sgt? dulu rasa dia mcm buat hal sendiri jer, lately iols perasan suka sgt outspoken tak kena tmpt
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:45 PM | Show all posts
tak nak kena kecam, jangan jadi artis .. simple je..

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
AmandaRollins replied at 12-2-2019 10:05 AM
Dah buat salah kena la mntk maaf...its normal human nature..ada org akn mntk maaf dlm hati,tp ko tu  ...

We dont own them
buat apa perlu mintak maaf kat public
bukak tudung kena mintak maaf kat public
bodoh! Punya la busy body sekor2
mcm retis tu adik bradik anak korang pulak
jaga kaum keluarga sendiri sudah
as for retis pandai la mak bapak, laki bini
nasihatkan depa
tak payah kita sibuk2 nak jadi moral police pulak. Silap haribulan bknnya dpt pahala
dpt dosa lagi
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Iris. replied at 12-2-2019 02:37 PM
sokong u 100%
netizen ni gigih nak teropong life artis
padahal diri sendiri pun lagi teruk agakn ...

I tau sorang ni bkn main lagi
kecam emma bukak tudung
terkejut betul baca komen2 dia kat fb
padahal her real life mungkin
lagi teruk dari emma
or mcm emma haha
sedap dia mengata sebab ingatkan
org tak tau rahsia dia
bertudung tapi....
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:06 PM | Show all posts
artis kat korea elok ja humble
ada kontrovesi skit memg terus bow deep down minta maaf
ada project terus cancel terus xde keluar tv sampai bertahun2 baru muncul balik
buat comeback

artis malaysia?
jgn harap
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila time nak promote drama ke apa suruh fans support. Bila time sakit suruh fans doakan. Tiba-tiba nak meroyan tak tentu pasal. Dah kau yg tunjuk hal privacy kau kat social media mmg la akan ada org hentam. Alangkan budak main tiktok tu pun ramai je org hentam.

Dia ni makin lama makin berlagak aku tengok. Tak boleh kene tegur. Kalau kau tak post benda yg mendatangkan kecaman takdenya org membabi buta nak kecam kau la kepam.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:12 PM | Show all posts
halah halah... baru sekarang ke kupu-kupu ni ada akal tak payah exposed personal life kat socmed?

dah ko pon sibuk melahar og kat socmed, tempat luah emosi tak tentu hala ko kat fans, kat family termasuk mak tiri dia kan (spt yg aku baca komen org kat IG)

ada hati nak ajar netizen jgn ckp byk pasal diri ko yg tak betul tu?

walk the talk ... walk the talk pleasseeeeeeee

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:12 PM | Show all posts
hyie replied at 12-2-2019 09:41 AM
LOL...maksud yang abil cuba sampaikan tu adalah supaya acik2 kepam netizen semua ni reti2 la fahamka ...

Ini aku setuju sgt!
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:13 PM | Show all posts
mixed replied at 12-2-2019 11:01 AM
aku muskil cpt betul sheol kurus dlm masa 25hari katanya
turun dr 68kg ke  56kg hanya x mkn nasi
...

dia diet dan shooting. ada menari2 bagai. mmg cepat turun
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:15 PM | Show all posts
Iris. replied at 12-2-2019 02:37 PM
sokong u 100%
netizen ni gigih nak teropong life artis
padahal diri sendiri pun lagi teruk agakn ...

betul. kadang2 netizen ni over sangat lah
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa dia ni lately macam dok merempan ja
Stress ke kena beli kuali extra untuk goreng ikan
Acik2 forum dulu kan dok memuja abil ni konon talented la be herself la
Last2 camni jua
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:32 PM | Show all posts
hyie replied at 12-2-2019 09:41 AM
LOL...maksud yang abil cuba sampaikan tu adalah supaya acik2 kepam netizen semua ni reti2 la fahamka ...

khuenssss......................
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana semua acik porum pemuja si kepam ni. Kepam sgt minah ni.. geli tgk.. perangai pun mcm bagus je ek.. tak penah la minat sgt over.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.042331s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list