JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
4199
View
76
Reply

Buruk Jahat Semua Datang Dari Kami, Neraka Tempat Kami

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Post time 12-2-2019 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
"Korang dengan falsafah korang boleh pergi mampos la"....

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Betui ler abil ckp. Byk mulut puaka celaka dari bbnu.. Org soh baca buku ko main ig. Nanti kau besar dah kerja baru kau tau perjalanan hidup. Tau nak kecam je.. Lagi satu lobai dan ustazah jadian
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:06 PM | Show all posts
Kahla replied at 12-2-2019 09:55 AM
Buat je mcm Izara Aishah atau Dayang Nurfaizah yg update social media pasal kerja dorang je. Kurang  ...

Izara tu da lama tak muncul pon sbb follower instagram dia tak ramai. TV3 takmo ambik die. Sian dia. lagi TV3 suka ambik bestfriend dia si Faranabila yang sendu dan x le cantik cam die. tapi sbb die tak ramai follower. So nk kate apa. Kene ada viewer than you are a star!. so sabarkan je la fame tu...

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:35 PM | Show all posts
agak agak la si nabila ni nak meroyan org complaint tunggu 2 jam kot. tak kisah la ramai org ke apa tapi kalau dua jam memang melampau la dik! nak justify kot mana lagi
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Nabila turut meluahkan rasa bengang apabila netizen sekarang hanya ingin tahu tentang cerita sampah mereka dan tidak peduli tentang perkembangan dalam karier mereka sebagai anak seni.

Sbb korang paparkn kisah sampah berlebih2 dr kisah seni.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Kahla replied at 12-2-2019 09:55 AM
Buat je mcm Izara Aishah atau Dayang Nurfaizah yg update social media pasal kerja dorang je. Kurang  ...

Ini yg sebaiknya
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 12-2-2019 09:58 AM
Betui ler abil ckp. Byk mulut puaka celaka dari bbnu.. Org soh baca buku ko main ig. Nanti kau besar ...

Hahaha.. betul sangat you. Komen kalah makcik bawang. Sekali tgk ig, baru umur 13 tahun.

Komen ala2 setajah jadian tu i pun ada buat kat forum ni. Almaklum, sharing is caring gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
guesswho09 replied at 12-2-2019 02:52 PM
We dont own them
buat apa perlu mintak maaf kat public
bukak tudung kena mintak maaf kat publi ...

Did u just call me bodoh???yg sis panas knp ek???ko retis ke?or ada sedara mara retis?agak2 la nk reply komen org nk ckp2 org bodoh...retis, kt malaysia ni especially bbnu selalu ikut apa yg drg buat...so byk contoh yg x baik drg bwk..klu da buat silap kena la mtk maaf..
Ini forum cari ,org bebas nk bg opinion sis...so jgn nk bodoh2 kan org ye...bye felicia...xyah reply lg...semak la dgn batak retis cm ko ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah ko bodoh sis..manusia bodoh haruslah dicerca sehingga lumat.

Kalau xnk kena cerca sila jd mayat..aman2 jah berkuntum dlm kuwbor.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
cik.panda replied at 12-2-2019 04:28 PM
Kenapa dia ni lately macam dok merempan ja
Stress ke kena beli kuali extra untuk goreng ikan
Acik2 ...

lolll.. ni lawak hahahahahahaah
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
AmandaRollins replied at 12-2-2019 11:23 PM
Did u just call me bodoh???yg sis panas knp ek???ko retis ke?or ada sedara mara retis?agak2 la nk  ...

i maksudkan netizen yg suka
berkampung kat ig/fb retis tu
bknnya you!
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah lumrah hidup retis ada fans & haters. Hadap jela kupu2 oi.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
AmandaRollins replied at 12-2-2019 11:23 PM
Did u just call me bodoh???yg sis panas knp ek???ko retis ke?or ada sedara mara retis?agak2 la nk  ...

I bknnya batak retis
foliow depa pun tak ye
but some celebrities do follow me
as for nabila i tak minat pun dia
most of the time mmg menyampah pun
but on this issue i setuju dgn dia
coz i mmg menyampah org suka
control hidup org lain
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 03:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Meroyan lah kau sorang2 nabila oiii
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 08:21 AM | Show all posts
Eliadaisy83 replied at 12-2-2019 09:15 AM
Bongkak..hari tu dia buat kontroversi dgn pelanggan warung dia..nak juga menegakkan benang yg basah. ...

dari zaman datang period lagi dia mmg dah perangai sundel sis..
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 08:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Kerja kau ssh berjam2 kan Nabila, tapi ade je.kami netizen ni letak pistol kat kepala suruh ko jd retis? Nnt kluar produk baru pandai pulak nak suruh netizen tgk, support.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 08:35 AM From the mobile phone | Show all posts
guesswho09 replied at 12-2-2019 02:52 PM
We dont own them
buat apa perlu mintak maaf kat public
bukak tudung kena mintak maaf kat publi ...

Yg ni ak setuju.. Knp nk mintak maaf ngn public klu bukak tudung... Ko mintak la maaf ngn tuhan... Kecuali ko menipu yg tu acceptable la nk mintak maaf... Kadang2 artis ni pun satu, dgr Sgt ckp netizen.. Klu da nama artis ko buat ape pun mesti org bercakap... Nk jd public figure hati kenal a kering Dr kencaman...
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Mak setuju part, kenapa ko nak kena minta ampun pelbagai kat public utk kesalahan kau yg buka aurat? Tak perlu dik.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 08:47 AM | Show all posts
jgnkan artis, org biasa pun klu buat salah mmg kena kecam.
bezanya masuk berita atau tidak je..
dah kau tu artis, mmg sentiasa masuk berita, so hadap je lah!
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Monopos awal ke nabila oii....dulu bila dia cerca mak tiri dia aku euwwwwkan aje minah ni....perangai hudoh gila kot minah ni.rempits  
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
You will continue to suffer if you have an emotional reaction to everything that is said to you. True power is observing things with logic. True power is restraint. If words control you that means everyone else can control you. Breathe and allow things to pass...
Warren Buffett

Oops..ntah2 nabila ni kenal pon x Warrent Buffett
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Sikit lagi sendu ler tu dah meroyan x tentu pasal..klu takut kena onion duduk diam2 potong getah.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 06:45 AM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 12-2-2019 02:42 PM
hmm..tulah, sheols outspoken sgt plak lately. ke dulu jer iols x perasan? tp kwn meols ckp laki di ...


Iols kagum sbnarnya dgn bert tu. Sabar sgt dok melayan drama abil sgn kiesha. Kkdg dibuli melampau2 punn ada. Iols mcm nk bgtau jek, korang jgn buat cam tu lah. Kesian tau. Takut esok2 dia tak tahan, dia lari baru tauu. Tp iols mmg tak pernah pun komen ig retis
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Selayaknya kalau perangai macam ko !! Kalau behave macam Aliff Satar, Najwa Latiff takde siapa nak kecam pun
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 08:44 AM | Show all posts
de_ikea replied at 13-2-2019 10:45 PM
Iols kagum sbnarnya dgn bert tu. Sabar sgt dok melayan drama abil sgn kiesha. Kkdg dibuli melamp ...

dia dah mcm lelaki kiriman Tuhan plak gayanya gitu. sbb baik naw. lembut jer ckp. at least ni based on socmed lah iols tgk.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.042442s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list