JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
19286
View
233
Reply

"Remy Ishak Bukan Behave Mana Pun. Minum Arak, Dadah, Ajak Ehem-Ehem"

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-2-2019 11:31 AM | Show all posts |Read mode
Bila seorang artis solat, terus jadi cerita muka depan di blog-blog hiburan.


Macam Remy Ishak, dia dipuji-puji disebabkan tidak mengabaikan ibadah wajib itu walaupun sibuk menjalani penggambaran.


Kredit foto: Twitter


Sejuk hati peminat-peminat, maklumlah kacak dan beriman. Pasti nak meletup 'ovari' masing-masing.


Tapi tak semua setuju bila ada sebahagian yang mendakwa Remy bukanlah sebaik yang disangka.


  
  



Baru-baru ini di Twitter, seorang pengguna yang menggunakan akaun @penumpahteh memuat naik paparan skrin.


Menurut apa yang dipaparkan, memang agak terkejut juga bila mengetahi perangainya.


Kredit foto: IG


Baca sendiri:



Kredit foto: Twitter



Senang cerita, apa yang dapat disimpulkan adalah kenyataan tersebut mendakwa Remy Ishak minum arak dan melakukan hubungan seks sebelum berkahwin.


Tak tahulah betul atau tidak atau sekadar gosip yang disebarkan oleh pihak tidak bertanggungjawab yang mahu menjatuhkan Remy.


Berat tuduhan tersebut, jatuh fitnah kalau tiada bukti! -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni cerita zaman dengan Tiz ke {:question
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:36 AM | Show all posts
Heols ni memang cucuk langit .. dari zaman dengan tizzy, ke umi nazerah ingat kan dah tua dah slow down tapi .. kur kur
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Penumpangteh ni takyah lah nk buka aib satu persatu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Selagi xde gambo baring2 atas dada, i wait u at home, gambo flight tiket utk 2 org, jgn buat fitnah yek.. {:hooray
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:40 AM | Show all posts
entahlah..kalau penumpah teh ni tak tumpah teh pun i tak rasa terkejut langsung..dunia retis ni..hmmm..takat main sana sini one nite stand tu biasa jah..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:42 AM | Show all posts
Hmmm pernah terdengar juga. Patut diam-diam sudah.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:44 AM | Show all posts
alahai mane kilang gosip cari mcm dulu2x.. now banyak cedok dari twitter jah...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:45 AM | Show all posts
hmmmm teringat kes konon2nya dia pukul umi tu..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 12-2-2019 11:36 AM
Penumpangteh ni takyah lah nk buka aib satu persatu.

Tahnya si penumpah teh ni xmemasal sebar benda xbetul. Stakat tweet cmtu pun nk trigger. Lain la kalau ada attach gamba bru la sedap ckit nk mmbawang
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:48 AM | Show all posts
ala..tak jadi la minit kat remi isak ni...

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:52 AM | Show all posts
kalau tiada angin masakan pokok bergoyang-goyang
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:53 AM | Show all posts
seram je jadi artis..habis semua aib dikorek dishare kt public..siapa la si penumpahteh tu..kerja asyik sebar aib orang je..tak kisah la betul ke tak betul ke..tp benda mcm ni boleh jd fitnah besar kot..sama la mcm makcik puaka kt ig tu juga..dr org tak tahu,kejap je viral pdhl cerita ntah bila dan bukti tak ada pun...dunia dunia..semua berlumba lumba mencari slh org demi viral/nama..hmm
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Ala dah lama tau peel x senonoh dia ni..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:02 PM | Show all posts
papa iqy dah insaf laaa ..... dah 2 tahun x main pempuan mabuk2
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
CikguZara replied at 12-2-2019 11:48 AM
ala..tak jadi la minit kat remi isak ni...

Tak payah laa minat remy tuu.. baik minat kat jaapar onn tuu tak pun malek nor ke..abon ke.. badul kee..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak buat2 terkejut boleh?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Selamba ja sebut my friend my friend. Siap ckp Remy nak masukkn dadah dlm minuman friend dia. Ko sebut "dadah", tu dah jadi kes lain dah tu babe. Kang kena angkut g balai baru taw.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
So...apa motip nye..sekadar nk bgth umum je la
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:08 PM | Show all posts
penumpah teh ni menjadi2 lak, buka aib orang sana sini, gilooooooooooooooooooooooo
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:10 PM | Show all posts
abes ingat orang solat tak buat dosa lain2 ke...
semua ada dark side la apatah lagi retis...
baru2 ni iols jalan2 kat publika terserempak sorg pelakon gred b bkepit jalan dgn sorg pompuan siap cium2 lg depan public... disebalik public lagila
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:10 PM | Show all posts
i tak kisah cerita ni... bukan benda baru untuk artis mahupun masyarakat kita
i kisah dgn dm yang dm penumpahteh ni

helloooo...cakap melayu sepenuhnya sudeyyyyy
terganggu mata i baca english beliau
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:15 PM | Show all posts
x yah la nak aib2 kan dia wpon sejahat syaiton
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:19 PM | Show all posts
Masih ada lagi ke netizen yang mudah percaya retis-retis ni sesuci bak kain putih?

Tanyaaa jeee
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
vasepecah replied at 12-2-2019 12:02 PM
papa iqy dah insaf laaa ..... dah 2 tahun x main pempuan mabuk2

Hehehe...aah dia pun dah ngaku. Dah inssoooooofff
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.059942s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list