JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
19315
View
233
Reply

"Remy Ishak Bukan Behave Mana Pun. Minum Arak, Dadah, Ajak Ehem-Ehem"

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 12-2-2019 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
pearl.silver replied at 12-2-2019 11:38 AM
Selagi xde gambo baring2 atas dada, i wait u at home, gambo flight tiket utk 2 org, jgn buat fitnah  ...

Hahahaha kejammmm
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
apa maksud she deserve better for me
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
MadameOnion replied at 12-2-2019 11:40 AM
entahlah..kalau penumpah teh ni tak tumpah teh pun i tak rasa terkejut langsung..dunia retis ni..hmm ...

Honestly, memang dunia artis ni tak payah la ada yang berharap nak jumpa yang sesuci embun pagi.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:27 PM | Show all posts
makton replied at 12-2-2019 11:45 AM
hmmmm teringat kes konon2nya dia pukul umi tu..

yang tu bukan konon makton
memang benar lagi sebenarnya (ni orang dalam industri juga yang cerita)
even tiz tu pon pernah kena siku ngan abam wemy ni

cuma sejahat2 abam wemy takderlah penunggang agama macam artis fofuler yang nikah stewardess tu
yang tu lagi propah
siap nangis2 berlinangan air mata masa issue dengan LO dulu
hakikatnya kaki pukul jua yachhhh


Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:30 PM | Show all posts
awex^returns replied at 12-2-2019 12:27 PM
yang tu bukan konon makton
memang benar lagi sebenarnya (ni orang dalam industri juga yang cerita ...

sape artis fofular yg nikat stewardes tu? iols tak tahuuuu huhuu
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:32 PM | Show all posts
x tkejut pun. kalau dh nama retis, ape je nk diharapkan sisi baik burukd deols? meols bukan kata deols ahli nuraka mcm abil kata tu ok.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
makton replied at 12-2-2019 12:30 PM
sape artis fofular yg nikat stewardes tu? iols tak tahuuuu huhuu

ex LO, Mama Melara Jiwa.. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
mengtahinya wakaka takde proofread ke
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
apa pun kalau benda tu dah berlalu biarle ia berlalu.yag sibuk gali citer lama semata2 nak aibkan orang tu tak takut dosa ke?ko pikir dosa remy je dosa kau tak pikir?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau retis2 biasa' iols tak la terkejut sangat. Minum mabuk2, mendadih, clubbing, mengesex tu normal je pada diorg. Lain la kalau retis mcm heliza ke, rabbani ke, hijjaz ke buat perkara2 terkutuk gitu harus la terkejut kan.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:35 PM | Show all posts
fadz84 replied at 12-2-2019 12:33 PM
ex LO, Mama Melara Jiwa.. hehe

ooooo okay tau2.. thanksss
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:36 PM | Show all posts
sekadar orang dm camtu, sape2 je boleh. tnjuk bahan bukti sket boleh x? ini zaman fitnah ye. iols tak minat pn remy tu, tp stakat  dm camtu uolls percaya, ishh.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:38 PM | Show all posts
lah baru tau ke pun
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:39 PM | Show all posts
brani mati btul statement spill the tea for artist kat msia skrg ni dik non...
jaga2 laa perangai b4, semasa, of afta jd artis ni. semua cite org boleh create atau tau behind the scene. scarrryyyyyy jahhhh!
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:40 PM | Show all posts
jingga007 replied at 12-2-2019 12:19 PM
Masih ada lagi ke netizen yang mudah percaya retis-retis ni sesuci bak kain putih?

Tanya ...

ada la haha, tu kan ramai yg terkejut terkejut tuuu...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:41 PM | Show all posts
pearl.silver replied at 12-2-2019 11:38 AM
Selagi xde gambo baring2 atas dada, i wait u at home, gambo flight tiket utk 2 org, jgn buat fitnah  ...

yg ada bukti pun peminat boleh maafkan baby pian..
baby pian indirectly mengaku pun, peminat takde hal la..

ni kan setakat twitter sampah camtu...
kalau berani bagi bukti la kan....
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku caya je.. retis, apa kau expect? Dia solat, dia tunaikan tanggungjawab. dia minum arak, dapek la dosa.. ramai je tengok perempuan yg hari hari pakai baju tak cukup kain, elok je bersolat tak tinggal. Aku tak heran pun.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:47 PM | Show all posts
yg becerita tu pon dgr dr mulut kwn...kwn tu plk ntah2 pon dgr dr mulut kwn. so xde ke citer dr tuan badan yg dah kena dgn remy, yg minum dengan remy?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:51 PM | Show all posts
tetiba tingat citer sorg porumer dulu psl ni.. tapi katanya wemy tak reti sangat ML..
lupo plk ID porumer tu.. klu betul pun ..retis pun manusia jgk..bukan maksum..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:59 PM | Show all posts
Penumpah teh nak caras Makcik Puaka kot~
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
myakayina replied at 12-2-2019 12:51 PM
tetiba tingat citer sorg porumer dulu psl ni.. tapi katanya wemy tak reti sangat ML..
lupo  ...

ML tu apo sisturr?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Now kan jaman remy sahak tengah hot balikk... Harus la kena ado citer panasss.. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Kita lebih risau dengan tuduhan dadah tu. Itu kesalahan yang boleh disabit di bawah undang-undang. Berani ke penumpahteh nak keluarkan bukti kalau polis ketuk rumah? Maslaahnya ada ke bukti sampai berani nak menyebarkan dakwaan begini
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:06 PM | Show all posts
pearl.silver replied at 12-2-2019 11:38 AM
Selagi xde gambo baring2 atas dada, i wait u at home, gambo flight tiket utk 2 org, jgn buat fitnah  ...

tu pun org still x caya khen kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:08 PM | Show all posts
Meletop ovari masing-masing...

amboi ade yg sangkak tasty dgn remy ishak bang..la ni?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.051457s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list