JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
19319
View
233
Reply

"Remy Ishak Bukan Behave Mana Pun. Minum Arak, Dadah, Ajak Ehem-Ehem"

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-2-2019 04:26 PM | Show all posts
awex^returns replied at 12-2-2019 03:26 PM
kalau dah namanya pelakon.. hidup sebenar pon penuh lakonan

Sudahpun dikatakan bahawa dunia ini pentas hidup yg bersandiwara dn manusia2 itu adalah pelakon2nya. Samada kita berlakon pada satu watak atau bermacam2 watak, kita saje yg tau.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
electricopop replied at 12-2-2019 11:42 AM
Hmmm pernah terdengar juga. Patut diam-diam sudah.

Hmmm same.. Tpnya myb heols dah insaf kot
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sinalegna at 12-2-2019 04:36 PM

Penumpahteh ni forummer ke..? Bukak ar thread sal tok rizalman sat, heolls rilek2 je post kt IG tgh dine in org sblh mkn babi

Untuk tak OT.. toksah dok jakun sgt, tok arab selamba je pkai jubah gi masjid tp nightlife kemain ligat gi club minum men judi men pompuan apedehal
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan Remy je. Ramai lagi yg x behave. Tp netizen in denial. Kalu la fan tahu..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:42 PM | Show all posts
BoongaKertas replied at 12-2-2019 02:40 PM
dah ada dah ugutan nak reveal identiti sbnr sheols. iols makan popcorn jer tepi sbb kdg2 mcm xtau  ...

betul.. kadang nak caya pon sukar..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
pavlovachoc replied at 12-2-2019 04:20 PM
kang marah nabila huda .. asyik hentam artis je 'neraka buat kami 'katenya

haha untung la dah tempah neraka siap2
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:48 PM | Show all posts
MadameOnion replied at 12-2-2019 03:26 PM
tak lama lagi berangkut pc jugak mak teh ni..btw i rasa mak teh ni mekap artist kot

mekap artis atau bekas p.a yg tidak berpuas hati dengan doniaaaa artis mungkin...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
rosevelvet replied at 12-2-2019 03:34 PM
Yg skang ni jual bodiskrab kan. Harga tel aviv ya ampun


kalau tuan badan pun kepam berlemuih.. laku ke scrub tu?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel replied at 12-2-2019 04:34 PM
Bukan Remy je. Ramai lagi yg x behave. Tp netizen in denial. Kalu la fan tahu..

Cuba lah bilang kat fans2 yg gilakn kanda ni, smpi mampus pun tak kn terima kenyataan...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by miracle_forever at 12-2-2019 04:55 PM
atiqah_bea replied at 12-2-2019 04:11 PM
Iols pun nak ckp benda sama. Boring sgt gosip kat forum cari sekarang ni. Semua cedok dari twitter ...


kan.. peh tu dgn wartawan cari yg recycle citer basi lagi.. berderet2 thread yg sama dgn alasan forummer x paham cara keje kami. cara keje palehotakdia asyik tulis citer recycle.mana ada thread hot dah kat gosip ni.. thread kat gosip personaliti media lagi byk yg berkunci.. thread sini semua public jah..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
rosevelvet replied at 12-2-2019 03:34 PM
Yg skang ni jual bodiskrab kan. Harga tel aviv ya ampun

Maner2 artis bila jual product mesti mahal2 nak mampus.. tapi peminat2 tetap lakukan jgk..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:05 PM | Show all posts
Retis cuba try line ni biasa lah.. yg bodohnya awek2 yang sanggup mengikut tu.. I'm sure Remi ni pun mesti ada naughty2 jugak. Iols speku remi ni taste dgn chicks yg berduit compared to awek2 biasa ni.

Kalau mamat yang bini baru lepas bersalin tu memang aku leh konfirm yg dia pun ada hanky panky sebelum kawen dgn almy sebab dia sendiri penah brag depan geng aku dulu. Dengan bangga dia citer awek berebutkan dia dalam club.

Well, if u used to be in the club scene.. leh jer tengok perangai sekor2. Baik dalam tv tak semestinya baik dalam real life. But that doesn't mean they can't change kan.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:14 PM | Show all posts
makton replied at 12-2-2019 12:30 PM
sape artis fofular yg nikat stewardes tu? iols tak tahuuuu huhuu

abam FA ekkk
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:16 PM | Show all posts
miracle_forever replied at 12-2-2019 04:50 PM
kalau tuan badan pun kepam berlemuih.. laku ke scrub tu?

aku tunggu laki dia putih melepak flawless kalah k-pop band
baru aku caya nak beli whitening body scrub aloe vera tu


Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
sinalegna replied at 12-2-2019 04:34 PM
Penumpahteh ni forummer ke..? Bukak ar thread sal tok rizalman sat, heolls rilek2 je post kt IG tgh  ...

orang sebelah makan babi, bkn dia yg makan babi, ada apa masalah?
.
samalah yg buddhism n hindu yg xmakan daging lembu, okay je mereka makan kat mcd yg jual beef or makan2 kat restaurants ngan orang duduk sebelah yg makan steaks.
.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok yg penumpah teh ni punya cite? Bile herlaku mgu lepas ke semalam ke?kalau cite tok kadok dh xpyh laa nk heboh lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 12-2-2019 04:22 PM
10 dekad ni aku harap remy berubahlah..katenye die buat buku sebab nak share pengalaman dlm industri ...

Iols rasa dia yg skg ni maybe dh ada sisi berubah seiring dgn umur laa..malam2 pn gigih dok buat sangkar kucing2 dia tu.smpi terhantuk2 kepalanya
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
esteryen replied at 12-2-2019 05:23 PM
orang sebelah makan babi, bkn dia yg makan babi, ada apa masalah?
.
samalah yg buddhism n hindu  ...

iols pun xpaham apa masalah kalau org sblh yg mkn pork., bkn dia yg makan pun.. ke ada citer lain lagi. xsempat nk tgk ig tok rizalman
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 12-2-2019 05:40 PM
iols pun xpaham apa masalah kalau org sblh yg mkn pork., bkn dia yg makan pun.. ke ada citer lain  ...

itulah kan, takkan la takat duduk sebelah orang yg makan babi je pun kena buka thread? kebabian apa tu? hahahas.
.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:46 PM | Show all posts
Kenapa la masih ada innocent sangat ingat retis ni sochi??
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Ade orang kate penumpahteh ni call girl...

entah la... ntah btul ntah tidak
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Solat tu solat dia... Tp nmpknya solat dia pon x bjaya halang dia dr jd jantan loser. Kesian tunang dia dpt kotey yg dh expired
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
org yg ingat Allah X de nye nk show off dpn khalayak diam2 sudah xde nya ayat2 propa smpi nmpk berlakon watak warak kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
matbad replied at 12-2-2019 02:29 PM
Sapa dok langkawi tau la mamat ni mcm mana..bkn dia ni ja ramai retis skali nora danisha dgn laki di ...

Yang kat langkawi tu baru2 ni ke berlaku ke dah lama? Sebab remy ade shooting ngan mira filzah kat langkawi aritu hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 12-2-2019 02:41 PM
bini obesiti? omg. kenapa klu chuols susah yach

Bini pizz kot
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.051698s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list