JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
19320
View
233
Reply

"Remy Ishak Bukan Behave Mana Pun. Minum Arak, Dadah, Ajak Ehem-Ehem"

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-2-2019 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahsia0493 replied at 12-2-2019 07:45 PM
Yang kat langkawi tu baru2 ni ke berlaku ke dah lama? Sebab remy ade shooting ngan mira filzah kat ...

Yg dulu2 kot
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Remy ni skrg nampak matang dan nampak baikk...tp kalau die berlakon jd baik depan fans tp belakang mcm hantu...mmg i doakan jelahh Tuhan tarik nikmat popular die tuhhhh... aritu dah tenggelam sekejap...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai je org spesis mcm ni, kalau betul lah... Cuma x berjumpa jek..org2 kt luar sana berlambak2 kot. Yg semayang x tinggal, kaki masjid, yg nampak family man lah tp blkg2 hmmm henjut jgk ngan org lain....cuma tau ngan xtau, jumpa xjumpa, kenal xkenal tu je. Manusia2 ni tetaplah xsempurna, xpyhlah nk idam2kan lelaki yg nampak baik kaki masjid xtinggal solat tp perfect...pls lah.. Yg penting dia jaga solat inshaallah sikit2 boleh berubah...solat tu menda wajib kena buat jgk walo sibuk mana sekali pun. Tu kan perintah Allah swt...yg selain dr tu antara dia ngan Tuhan...husnuzon je lah.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Artis kan....rakyat biasa pun ada je kan mcm ni...huhu...tk rasa pelik pun...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
makton replied at 12-2-2019 12:30 PM
sape artis fofular yg nikat stewardes tu? iols tak tahuuuu huhuu

Fahrin A rasanya.....
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 12-2-2019 02:41 PM
bini obesiti? omg. kenapa klu chuols susah yach

Tak susah maner pun klu tu...yg pernah berlakon bersamanya kalu tak silap....
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
rosevelvet replied at 12-2-2019 03:34 PM
Yg skang ni jual bodiskrab kan. Harga tel aviv ya ampun

Tula mahal bebenor...tanjatttttt gugurl mdgarnya.....
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
awex^returns replied at 12-2-2019 04:15 PM
tak perlu muka ensem uols
yang muka besher2 pon macam suhaimi saad bewok komodo
ada rakyat marha ...

kesian acik2 kurang kaseh sayang and bbnu kena tipu
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
pearl.silver replied at 12-2-2019 11:38 AM
Selagi xde gambo baring2 atas dada, i wait u at home, gambo flight tiket utk 2 org, jgn buat fitnah  ...

Gmbr baring2 dh ada pon peminat ckp xpe.gaya biasa anak2 muda bercinta
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
awanearisu replied at 12-2-2019 02:12 PM
Kita tak nafikan sejarah remy tu. Yang kita risau kerana tuduhan dadah ini tuduhan serius. Lebih ...

Chuolls kalau nak letak roofie.. selalu letak senyap2 ye dakk?..ada ke pi bagitau terus terang nak letak something dlm minuman...huhuhuhu...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
nw111 replied at 12-2-2019 02:16 PM
Iois pun anggap citer ni mcm skrip drama lelaki kiriman tuhan... Heols very the notty zaman muda2  ...

Itula tunang remy pon elok dah bertudung skrg.. sesuai la dgn remy yg dah berubah ke arah yg lebih baik.. adat manusia, makin tua makin berubah.. remy ada pi umrah dgn mak dan family dia tahun lepas kot.. for sure la heolls dah tobat la tu dan ada efforts ke arah yg lebih baik..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
limaubali007 replied at 12-2-2019 09:11 PM
Chuolls kalau nak letak roofie.. selalu letak senyap2 ye dakk?..ada ke pi bagitau terus terang nak ...

Yang tu pun satu juga
Biasa mana nak beritahu kalau letak apa-apa. Dah la baru kenal.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
I risau jah penumpah teh ni padam selamanya. Too much to spill kekdahnya. Padan muka fans memuji retis sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
hasniey replied at 12-2-2019 09:04 PM
Gmbr baring2 dh ada pon peminat ckp xpe.gaya biasa anak2 muda bercinta

Uiks.. Gambo baring2 dgn cik tunang ke ngn org lain
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
pearl.silver replied at 12-2-2019 09:54 PM
Uiks.. Gambo baring2 dgn cik tunang ke ngn org lain

No lah...ai ckp baby pian tu.
So kalau bang remy kuar gmbr baring2 pon xde hal laa
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:57 PM | Show all posts
oh my goddd tak sangka abang wemyyy ai nakal mcm tuuuu omaiiiii omaiii godddd

terkejut sangat sangat-sangat terkejut terkujat iols dgn gossip iniiiii

NEXTTTTT
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
hasniey replied at 12-2-2019 09:56 PM
No lah...ai ckp baby pian tu.
So kalau bang remy kuar gmbr baring2 pon xde hal laa

Eh... Haha.. Sory salah tangkap komen uols..
Artis tunjuk imej baik, hensem, gentelman, ada gambo bebed terbang, sebilik ngn pompuan pun fans maafkn
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:11 PM | Show all posts
gossip sampah. Netizen masih mengharap dan menganggap artis-artis ini malaikat kah? Bila keluar gossip mcm ni eh semua acah terkejut, kecewa bagai. Tu lah jadinya bila dok sembah retis sangat. Sampai lupa retis tu MANUSIA BIASA bukan MALAIKAT

Lain la kalau gossip jantina remy sebenarnya adalah perempuan (contoh) itu baru PANAS


Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:11 PM | Show all posts
Pastu semua berlumba2 nak jadi orang pertama yang sampaikan cerita panassss (panas sangat kononnya padahal benda tu bagi i BENDA BIASA BENDA NORMAL ) I rasa manusia2 yg kaki sebar aib ni such as penumpah teh and makcik puaka adalah manusia YANG JAKUN (sebab pantang dpt berita artis buat maksiat terus disebarnya DENGAN RASA BANGGA as if artis tu malaikat yang sepatutnya sempurna serba serbi dan tidak akan sesekali membuat dosa)

Paling tak boleh blah si makcik puaka jakun tu tak habis2 mention CTDK follow dia. Bangga sangat  kerja penyebar aib ni? I cannot brainnnnnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Adakah dengan gosip ni remy akan betindak utk kawen cepat ngan tunang dia haha sebab salah satu cara nak bagi gosip padam or senyap buat gosip baru yang lebihh umphhh kira ade hikmah la kalau betul jadi camtu hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Si penumpah teh ni dh boleh standby gaya merangkak di akhirat sok
Mcm2 gosip artis dia pi bukak. Yg kita2 ni opkos tumpang bnapsu membaca & membawang
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
W/pun abam remmy hitam melingit tp I ttp minat dia...mungkin sbb dia Manis kot
Tp klu bab cucuk langit ke p minum ke p gegirl ke tu mmg xdpt dinafikan dh artis kan....xtahu lah gosip ni yg terbaru atau gosip lama dia I minat dia xadalah puja2 sgt pun
Cuma I tak sabar nk tgk dia khawin bila agaknya
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
First time jumpa dah ajak minah tu minum arak?? Hmm mcm tak berapa nk logik je. Dah la belum kenal perempuan tu, then nak tunjuk keburukan sendiri? Siap dadah lagi?! Dah la artis org kenal. Takkan remy saja nk gali kubur sendiri? Well tu pendapat iols la. Sekian.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Benda yang dah lama buat apa diungkit2 lagi.. unless benda ni baru terjadi last week. Heols pun dah nampak slow down seiring usia mungkin.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
nw111 replied at 12-2-2019 01:03 PM
ML tu apo sisturr?

make love...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.051772s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list