JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
1234Next
Return to list New
3258
View
77
Reply

[Politik] jeng... jeng....Australian Society of Accountants sudah respond kepada our beloved Finance Minister Mr Guan Eng

[Copy link]

Author: tobby       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-2-2019 12:47 PM | Show all posts |Read mode
Australian Society of Accountants ni nama lama, nama baru adalah Certified Practicing Accountants Australia (CPA Australia).

For the benefits of doubt, another well-known recognised qualifying body (RQBs) Accountancy dekat Australia dan NZ adalah Chartered Accountants Australia & New Zealand (ICANZ).

Which both has responded that our beloved FM is not a member of their body.

And the plots thickens...











Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:49 PM | Show all posts
penipu sial sepet ni

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:51 PM | Show all posts
sepet ni memang bahlol

beli bunglo tak check harga pasaran

sama cam adun pkr tu, bayar mercedes mahal2 harga kereta baru tuk hantaran, tapi kena tipu dapat mercedes second hand

tongong tul

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-2-2019 12:55 PM | Show all posts
malu negara msia 5 ekor menterinya pakai sijil fake ...menipu kelulusan. beli degree secara online.. fake degree pulak tu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:58 PM | Show all posts
tobby replied at 12-2-2019 12:55 PM
malu negara msia 5 ekor menterinya pakai sijil fake ...menipu kelulusan. beli degree secara online.. ...

pangai sebijik cam jiran sebelah aku mahachai PH

beli piala kat kedai tropi display kat rumah dia, claim dia menang sebab jadi johan badminton daerah batu pahat

bila lawan badminton dgn aku, aku bedal dia 21-0

bahahha




Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:01 PM | Show all posts
Apek sdh kantoi .   Bo Hong Kuat,  Khin Chin Kuat , Ti Phu Kuat .... hancinggg
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:02 PM | Show all posts
YBlava replied at 12-2-2019 12:58 PM
pangai sebijik cam jiran sebelah aku mahachai PH

beli piala kat kedai tropi display kat rumah d ...

piala pun khincing?  hahaha perangai mahacai ph

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:03 PM | Show all posts
ekau jangan main2 dongan sepet limguanjeng tu.....ahli majlis tindakan ekonomi nogaro tau....wakakakakakakakakkaka
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:04 PM | Show all posts
harizs replied at 12-2-2019 01:02 PM
piala pun khincing?  hahaha perangai mahacai ph

belum lagi kincing eksyen kaki tempang depan wartawan sebab jatuh moto

ini pakatan memang sah pakat2 tuk menipu rakyat


Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
LGE ni saja Che Det lantik...jd Menteri MOF utk bg peluabg org kutuk DAP....
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Tulis situ provisional member kan. Klu ikut board akak, kalau setakat provisional member tu ala ala graduated member je. Bukan professional registered member. Tak layak la nak dikira chartered tu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
creep_bite replied at 12-2-2019 01:13 PM
LGE ni saja Che Det lantik...jd Menteri MOF utk bg peluabg org kutuk DAP....

Ak pun sbnr nya terfikir gitu, mungkinkan tun m saje lantik yg kurang kaliber nk tunjuk perangai sbnr gitu. So next election pilih betul2.Sangka baik sgt ni.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Bangsa 5 juta tahun neh mmg muka x malu. Penipu yea. Shameless btoll kulit tebal mcm tembok besar china
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:33 PM | Show all posts
creep_bite replied at 12-2-2019 01:13 PM
LGE ni saja Che Det lantik...jd Menteri MOF utk bg peluabg org kutuk DAP....

tak terpikir plak sblm ni... nampak gaya nye.. tun saja nk tunjuk DAP ni lagu mane.. melalui gini ye..


Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:48 PM | Show all posts
YBlava replied at 12-2-2019 01:04 PM
belum lagi kincing eksyen kaki tempang depan wartawan sebab jatuh moto

ini pakatan memang sah  ...

berlakon tempang... berlakon mata tampal sebelah...  memang PH penuh dgn pelakon drama & penipu.

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
imthegirl replied at 12-2-2019 01:21 PM
Tulis situ provisional member kan. Klu ikut board akak, kalau setakat provisional member tu ala ala  ...

Iols pun graduate member board iols.. tapi iols tak berani nak ngaku iols professional selagi tak qualified..
Ayo..biasa professional board ada akta sendiri..bukan main claim sajo..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:56 PM | Show all posts
Alamak dah kena macam ni, Paz nak tau apa respond dia yer.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:56 PM | Show all posts
harizs replied at 12-2-2019 01:48 PM
berlakon tempang... berlakon mata tampal sebelah...  memang PH penuh dgn pelakon drama & penipu.
...

paling dasyat, berlakun hantaran kereta mercedes baru siap buh kunci dalam bekas kaca bereben

rupa2nya kereta second bekas 10 owner


Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:58 PM | Show all posts
All this while, i tot die being so conservative in accounting.. rupe nye tak qualified pun.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-2-2019 02:04 PM | Show all posts
paz replied at 12-2-2019 01:56 PM
Alamak dah kena macam ni, Paz nak tau apa respond dia yer.

agak2 apa pulak lge & bapaknya nak belit lepas ni .. kita nantikan.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:05 PM | Show all posts
What do u expect from liars???...Tapi ada mahacai kata tak pe tipu degree asal ada integrity...what????????????? Mana letaknya integrity kalau dah menipu...sifir mudah yang mahacai tak boleh paham..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Seperti expectations wana semalam jika email ni Benar
Sebab untuk dapat qualified professionals agak sukar.. takat graduate member senong yo..lepas grad daftar dengan board..
Macam wana cakap semalam, nak dapat usaha banyak tahun gak..kalo wana, kena buat log book, kena ada industry experience..semua settle baru boleh ambil exam..tu pun belum tentu lepas..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:16 PM | Show all posts
ade lagi ke melayu nak sokong cina DAP LGE ni?.. udah2 laa tu sokong.. xde faedah..
baik tolong BN kempen semenyih for BN..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
bodoh giler siapa yg ingat lge ni pandai

sekian
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Wakakkaka habis lencun beb DAPig kene kencing!! Pegi malay mail. Xhabis2 suruh najib tnjuk sijil. Katanya guan eng dah tunjuk. Rupanya yg palsu!!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.054634s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list