JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
4991
View
55
Reply

"Bawa Boyfriend Masuk Rumah, Abah Ada Ke Tak Ni Elly Mazlein?"

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-2-2019 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
alexandria_iz replied at 12-2-2019 02:30 PM
Kalo tgk gmbar-  lawa dia nie. Tak dimakan dek umur. Tapi dia pun cam ada alter muka kan?  Very d ko ...

Dari dulu nampak mewah. Macam org org yg income 20 ribu yg aku biasa tengok kat ig. Tapi kadang kadang munkin sebab dia ni pandai guna props dan pilih background yg nampak kurlassas gicthuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:12 PM | Show all posts
helicornia replied at 12-2-2019 02:03 PM
tekojut tengok muka gambo pakai blazer tu..umo dkt 40 sudah2 la buat gaya comel

Meols rasa ok jah sbb sheols maintain muda dan comel
Tak nampak sangat kekertuan di situ
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 12-2-2019 06:05 PM
Yg bumbung coklat atau hitam
Ye umah dia?
Iols penah g delivery kek kat customer kat situ.


I pun x sure yg mna.. aman je kan suasana situ.. design rumah pun mcm english style.. kencanglah jgk ye income kak Lina pompom.. uols ambik order cake ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 12-2-2019 06:13 PM
I pun x sure yg mna.. aman je kan suasana situ.. design rumah pun mcm english style.. kencanglah ...

Bumbung umah dorang cam unik sikit haah aman je dgn sekuriti ketat rasa selamat la kot huhu.
Iols mula cam segan2 gak sebab tempat org have2 kan  sbb dulu2 iols ngn suami selalu round2 kat eco hill yg kat semenyih sambil berangan  satu hari nnt nak beli umah situ huhu penah gak jenguk masuk lam umah cth.
Haah iols baker kecil2 lan je kira bila org order baru iols buat risau gak bila wat tuk org have2 takut kena viral kalau tak sedap mujur dia suka sgt sampai tak puas mkn.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 12-2-2019 06:25 PM
Bumbung umah dorang cam unik sikit haah aman je dgn sekuriti ketat rasa selamat la kot huhu.
Iols ...

Wah mesti sedap tu.. org have2 pun ckp x puas mkn.. promote la kat porem.. ehe
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
MisXoXo replied at 12-2-2019 03:57 PM
mentel tgk dia ni kdg. aiyoo..tahan ke tok laki nnti..

Kannnnnn ketara mentalnyaaa tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:35 PM | Show all posts
I suka kak lina kepompommm
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Masalahnya walaupun umur dah tua tapi gedik dia menjadi haha haha...comel sgt
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu xbrapa suka sngt kt elly ni, lps gv tersuka laa pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 12-2-2019 06:01 PM
Duk kat Setia Eco Glades Cyberjaya kn.. rumah area tu nmpk exclusive jgk..

Memang btul kak lina dduk kat setia eco glades. I 2x dh jumpa kak lina. 1st time kat d pulze. 2nd time kt mcd cyberjaya. I tegur anak dia sephia. Kak lina sruh sephia salam i cium tgn. Sempoi je kak lina ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
sonatalady replied at 12-2-2019 02:57 PM
Tp rumah dia cantik..walaupn nampak sipi2 aje.

Kan chuoll?....elok rumah kak pom pom ni..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Chuoll..ada gossiper inform ..ex hubby kak pom2 n faye khusyairi bakal divorce? Ye ke ni?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
limaubali007 replied at 12-2-2019 10:20 PM
Chuoll..ada gossiper inform ..ex hubby kak pom2 n faye khusyairi bakal divorce? Ye ke ni?

Wahhhh! Dah ada calon yg menunggu ke
Faye yg 'pandai' jaga family ank tiri segala tu pun nak kena cerai jg?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Allahu gambar last tu dah macam queen jahat dlm cerita alice wonderland dgn rambut macam tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 06:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Ahh terperanjat tgk gambar muka depan
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 07:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak ada sesiapa ke yang ada pic full bf kak Lina ooiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 07:49 AM | Show all posts
dah tua buat cara tua kak lina oiii.. takyah nak acah2 muka barbie sangat aih..

geli tgk caption dia kadang2 aku baca dah terikut2 intonasi gedik dia jugak
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 08:17 AM | Show all posts
dia pun asalnya orang senang kan.

Umah dia ok lah tp taste dia sangat matured for someone so young. Ok lah whatever  floats your boat.

Ada time gelitis dia ok funny, ada time mmg nampak try hard. Nasib untung dia janda pun dia bukan janda tak berharta.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 08:23 AM | Show all posts
mungkin dia beli kat eco glades masa mula2 launch..
dulu eco glades from 400K ++ dan above.. sekarang dah jadi milion2 dah...
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 08:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Moga bernikah. Bercouple lama2 pun x elok. Menjadi punca fitnah kpd masyarakat sekeliling.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts
sonatalady replied at 12-2-2019 02:57 PM
Tp rumah dia cantik..walaupn nampak sipi2 aje.

Memang cantik. I perna nmpk tapi tak ingat kat ner. Simple but elegant gitu...
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 08:43 AM | Show all posts
wikedsaikel replied at 12-2-2019 06:12 PM
Dari dulu nampak mewah. Macam org org yg income 20 ribu yg aku biasa tengok kat ig. Tapi kadang ka ...

dia byk dpt royalti lagu kot dismping keje2 pelakon dia...masa dulu2 elly nih antara artis yg loaded...no wonder ramai yg nak sgt masuk industri seni dan jd artis
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
sfinaria replied at 12-2-2019 10:10 PM
Memang btul kak lina dduk kat setia eco glades. I 2x dh jumpa kak lina. 1st time kat d pulze. 2nd  ...

Kan..baik dia ni...i senyum kt dia kt dpylze..terus dia hulur tangan ucap selamat hari raya...pastu salam anak iols lg..anak iols like..whoorryusss tetibahhh...dia ni dlm gamba haukkkk sgt wajah bertepung gomak..tp jumpa dpn2 ok la plak lawa aje..filter kuat sgt kot..
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 09:31 AM | Show all posts
aku rasa elly ni ade sakit meroyan la tp tahap mild
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Moga kak lina pompom berjodohan cepat
Lbh suka tgk berdepan dr tgk gambar kt ig
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049951s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list