JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5426
View
55
Reply

"Bawa Boyfriend Masuk Rumah, Abah Ada Ke Tak Ni Elly Mazlein?"

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-2-2019 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
alexandria_iz replied at 12-2-2019 02:30 PM
Kalo tgk gmbar-  lawa dia nie. Tak dimakan dek umur. Tapi dia pun cam ada alter muka kan?  Very d ko ...

Mmg cmti kot..dlu pon besar bulat gini gk..aset dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:43 PM | Show all posts
cantik ruang rumah kak lina
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
alexandria_iz replied at 12-2-2019 02:30 PM
Kalo tgk gmbar-  lawa dia nie. Tak dimakan dek umur. Tapi dia pun cam ada alter muka kan?  Very d ko ...

Duk kat Setia Eco Glades Cyberjaya kn.. rumah area tu nmpk exclusive jgk..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 12-2-2019 06:01 PM
Duk kat Setia Eco Glades Cyberjaya kn.. rumah area tu nmpk exclusive jgk..

Yg bumbung coklat atau hitam
Ye umah dia?
Iols penah g delivery kek kat customer kat situ.
Sunyi je aman tenang dan sekuriti pun ketat gak.
Lama gak depa nk bg lepas masuk cek bonet keta bagai dan call owner dulu.
So time iols sampai owner mmg dah ready tunggu dpn umah.
Nak kata umah situ besar sgt taklah juga cuma iols suka suasana dia tenang dan sunyi.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
She looks scary.
Dia ni takde konfiden diri ke yg buat muka jadi macam patung. Patutnya usia matang membawa bersama keyakinan diri.
Semoga eli cepat kahwin lelaki yg elok dan bawa dia ke jalan yg tenang
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
alexandria_iz replied at 12-2-2019 02:30 PM
Kalo tgk gmbar-  lawa dia nie. Tak dimakan dek umur. Tapi dia pun cam ada alter muka kan?  Very d ko ...

Dari dulu nampak mewah. Macam org org yg income 20 ribu yg aku biasa tengok kat ig. Tapi kadang kadang munkin sebab dia ni pandai guna props dan pilih background yg nampak kurlassas gicthuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:12 PM | Show all posts
helicornia replied at 12-2-2019 02:03 PM
tekojut tengok muka gambo pakai blazer tu..umo dkt 40 sudah2 la buat gaya comel

Meols rasa ok jah sbb sheols maintain muda dan comel
Tak nampak sangat kekertuan di situ
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 12-2-2019 06:05 PM
Yg bumbung coklat atau hitam
Ye umah dia?
Iols penah g delivery kek kat customer kat situ.


I pun x sure yg mna.. aman je kan suasana situ.. design rumah pun mcm english style.. kencanglah jgk ye income kak Lina pompom.. uols ambik order cake ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 12-2-2019 06:13 PM
I pun x sure yg mna.. aman je kan suasana situ.. design rumah pun mcm english style.. kencanglah ...

Bumbung umah dorang cam unik sikit haah aman je dgn sekuriti ketat rasa selamat la kot huhu.
Iols mula cam segan2 gak sebab tempat org have2 kan  sbb dulu2 iols ngn suami selalu round2 kat eco hill yg kat semenyih sambil berangan  satu hari nnt nak beli umah situ huhu penah gak jenguk masuk lam umah cth.
Haah iols baker kecil2 lan je kira bila org order baru iols buat risau gak bila wat tuk org have2 takut kena viral kalau tak sedap mujur dia suka sgt sampai tak puas mkn.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 12-2-2019 06:25 PM
Bumbung umah dorang cam unik sikit haah aman je dgn sekuriti ketat rasa selamat la kot huhu.
Iols ...

Wah mesti sedap tu.. org have2 pun ckp x puas mkn.. promote la kat porem.. ehe
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
MisXoXo replied at 12-2-2019 03:57 PM
mentel tgk dia ni kdg. aiyoo..tahan ke tok laki nnti..

Kannnnnn ketara mentalnyaaa tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:35 PM | Show all posts
I suka kak lina kepompommm
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Masalahnya walaupun umur dah tua tapi gedik dia menjadi haha haha...comel sgt
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu xbrapa suka sngt kt elly ni, lps gv tersuka laa pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 12-2-2019 06:01 PM
Duk kat Setia Eco Glades Cyberjaya kn.. rumah area tu nmpk exclusive jgk..

Memang btul kak lina dduk kat setia eco glades. I 2x dh jumpa kak lina. 1st time kat d pulze. 2nd time kt mcd cyberjaya. I tegur anak dia sephia. Kak lina sruh sephia salam i cium tgn. Sempoi je kak lina ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
sonatalady replied at 12-2-2019 02:57 PM
Tp rumah dia cantik..walaupn nampak sipi2 aje.

Kan chuoll?....elok rumah kak pom pom ni..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Chuoll..ada gossiper inform ..ex hubby kak pom2 n faye khusyairi bakal divorce? Ye ke ni?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
limaubali007 replied at 12-2-2019 10:20 PM
Chuoll..ada gossiper inform ..ex hubby kak pom2 n faye khusyairi bakal divorce? Ye ke ni?

Wahhhh! Dah ada calon yg menunggu ke
Faye yg 'pandai' jaga family ank tiri segala tu pun nak kena cerai jg?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Allahu gambar last tu dah macam queen jahat dlm cerita alice wonderland dgn rambut macam tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 06:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Ahh terperanjat tgk gambar muka depan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.051008s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list