JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
5879
View
300
Reply

[Tempatan] Nottingham Uni sahkan Najib graduate dari sana

[Copy link]

Author: Voyagers       Show all posts   Read mode

Post time 12-2-2019 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
NAT_11 replied at 12-2-2019 02:28 PM
Tertinggal di Seri Perdana....????
Mustahil boleh hilang.  Takkan sijil pun kena curu.......???

sijil berkurun klau hilang pun bkn jd isu pun... please bkak la minda....

yg penting grad... takyah putar belit acah2 bijak
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:32 PM | Show all posts
good job DSN.. very the good job..

so geng2 bersatu dan PAN yg menyokong kuat cina dap LGE ni.. bila nak desak menteri DAP buktikan kelulusan depa?.. jgn pandai attack sesame bangsa melayu je.. bila time kena kat cina DAp hangpa senyap.. ape laa pro laa melayu sikit ooii.. tau tak.. dap kuat hangpa jadi lemah.. dap lemah hangpa jadi kuat.. hangpa nak kuat ke nak jadi lemah...??kalau nak jadi kuat.. jom sama2 hantam DAP yg asik nak tolong sesame cina je..  hangpa tgk.. bila pemimpin bersatu dan pan kena attack.. ade hangpa nampak geng2 dap backup?.. pikir2 laa..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
dinopower2 replied at 12-2-2019 02:30 PM
sijil berkurun klau hilang pun bkn jd isu pun... please bkak la minda....

yg penting grad... ta ...

Antara bukti sijil
Ngn pengesahan sendiri oleh pihak uni...

Ak lg pcaya pihak uni..

Sijil tu.. Sapa2 boleh print
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_shalom replied at 12-2-2019 02:28 PM
Kalau pihak uni sendiri dh mengesahkan...

Nk bukti apa lg...

tu la psl... pelik btul... pihak U dah sahkan..
lg tak puas hati nak tgk sijil... dah ade sijil kata dibayar.. tak ori....

mahacai ni level bengap lg truk dr mahacai bn dulu haha
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_shalom replied at 12-2-2019 02:32 PM
Antara bukti sijil
Ngn pengesahan sendiri oleh pihak uni...


tp dah puak2 tak puas hati lg ko haha
punya la panas hati kena troll manjang haha
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
dinopower2 replied at 12-2-2019 02:32 PM
tu la psl... pelik btul... pihak U dah sahkan..
lg tak puas hati nak tgk sijil... dah ade sijil k ...

Bukti bila dh jd macai politik... Mental mmg dh x waras
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:34 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_shalom replied at 12-2-2019 02:34 PM
Bukti bila dh jd macai politik... Mental mmg dh x waras

jelas sgt2....btw dlm masa sejam profile baru najib dah 50k likes... wpun mahacai kata batak like... mmg ph panas bontit dgn najib skrg
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:39 PM | Show all posts
Dwdrum replied at 12-2-2019 02:19 PM
rosak reputasi NU kalau boleh keluar kan degree hanya dengan funding .......seperti membeli dan mera ...

nottingham university yg dah establish sejak tahun 1798 ( dah lebih 200 tahun penubuhan) tak akan jahanamkan reputasi nya semata2 nak sahkan degree palsu najib. itu pun mahacai x blh pikir. kenapa la bodoh sgt mahacai2 dlm thread nih.  dah la bodoh, memalukan diri sendiri kat public mcm ni..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by akusukaq at 12-2-2019 02:56 PM
NAT_11 replied at 12-2-2019 02:28 PM
Tertinggal di Seri Perdana....????
Mustahil boleh hilang.  Takkan sijil pun kena curu.......???


surat nikah dlm peti besi pun kena angkut naik lori. inikan sijil u. kalu najib tunjuk pun mesti tuduh sijil fake najib baru beli. dh otak mahacai bodoh tercemar dgn taik babi. dah spesis dna babi, peel lagi hodoh dr babi lapar yg makan tuan nya sendiri .
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:40 PM | Show all posts
kedaikain replied at 12-2-2019 05:39 AM
la igtkan dh upload degree td... koh3

mahacai DAPig mcm nko, uplod la gambar apa pun..hati kencing LGE..nak buat apa
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Remyda replied at 12-2-2019 02:11 PM
Saya terbaca satu laporan media pagi ini.

Media menulis kepada Universiti Nottingham di England d ...

Gud job jibun... mcm ni la... dr 2017 lg kitaorg soh tjk sijil... dah2 bising2 ni baru nk cari... xpe2 yg penting jibun kate minggu dpn dia nk tjk... ok bagus
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:40 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
dekat thread sini nottingham u sahkan najib graduate dpd sana. dekat thread lim guan eng mangkuk hayun perasan dia prof accountant tu, cpa australia nafi mangkuk tu member

najib 1 mangkuk2 ph 0



Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:42 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunggu 1 minggu chuols.. beriya pasal sijil ahhahahahhahahhahhahahha betul kata dsn tak berani plak media tanya menteri ph kat university depa claim.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:44 PM | Show all posts
kedaikain replied at 12-2-2019 02:05 PM
"Mystery Remains" - malay mail yg kate... dia pon was2... koh3

Mat Sabu dan menteri2 lain graduated from university of Nottinghave.   

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-2-2019 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
YBlava replied at 12-2-2019 02:42 PM
btw, bukan si no adil je terpeleot COUGHT. si beruk ni pun sama bodoh

COUGHT COUGHT

cuba scroll page ni

berulang ulang kali alumuni

https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1146029&extra=&page=7&mobile=2
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:48 PM | Show all posts
Sapa yang dalam CI ni kutuk kutuk sijil Najib fake? Sore loser betul. kena setepuk..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:48 PM | Show all posts
YBlava replied at 12-2-2019 02:42 PM
btw, bukan si no adil je terpeleot COUGHT. si beruk ni pun sama bodoh

COUGHT COUGHT

NAT_11 ni english dia level mahfuz graduan Belford University, Pokok Sena
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha.... Macai Hanching Bodoh dah kalahhhhh....slam dunk... Mana nak letak kemaluan korang....
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:51 PM | Show all posts
Voyagers replied at 12-2-2019 02:45 PM
cuba scroll page ni

berulang ulang kali alumuni

dah tgk, memang samdol beruk tu


Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:53 PM | Show all posts
Edited by harisbee at 12-2-2019 02:54 PM

choi...dulu pun aku terpedaya najib x habis belajar.....napa najib x lawan balas masa tu...kalu tidak x der la lingkup pru14..
ph ni penuh dgn fitnah utk pengaruhi org ramai sokong depa dan jauhi PAS dan BN...keji sgt...dok kata BN keji...depa bertiang2 menghampiri pintu neraka kejinya
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:53 PM | Show all posts
Siti_Mustaqim replied at 12-2-2019 02:48 PM
Sapa yang dalam CI ni kutuk kutuk sijil Najib fake? Sore loser betul. kena setepuk..

Kesiannya kat penyokong PH, mau terkencing tercirit2 dah. Try hard sangat nak fitnah DSN punya degree palsu. Elok korang tulis surat kat National University Spore & CPA Australia tanya pasal sijil menteri2 haprak korang.  lepas tu jgn lupa tulis juga ke Belford University tanya degree si Mahfuz.  
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:54 PM | Show all posts
harizs replied at 12-2-2019 02:48 PM
NAT_11 ni english dia level mahfuz graduan Belford University, Pokok Sena

dah offline beruk tu

mesti dia geremmmm sangat2 dgn aku




Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.047788s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list