JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6549
View
300
Reply

[Tempatan] Nottingham Uni sahkan Najib graduate dari sana

[Copy link]

Author: Voyagers    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-2-2019 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Remyda replied at 12-2-2019 02:11 PM
Saya terbaca satu laporan media pagi ini.

Media menulis kepada Universiti Nottingham di England d ...

Hahahaha....sijilnya HILANG kena cari ganti.  Nak tepek sijil kena tepek gambar konvo tahun 1974 sekali ye. Kalau gambar konvo pun hilang, cari gambar kat kedai. Zaman dulu semua org ada bergambar pakai jubah kat kedai.  Apatah lagi anak sulong, mesti satu keluarga bangga
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:21 PM | Show all posts
rosak sudah nama bila sendiri kantoi bukak cerita anak sedara masuk balai sebab kena tangkap basah menCURIK di superMARKET

bahahhaha

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:25 PM | Show all posts
Atok dengan Tun Daim tengah semput ni geleng kepala ada sudah jadi kabinet sijil fake dia hahahahhaahha...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
NAT_11 replied at 12-2-2019 02:21 PM
Hahahaha....sijilnya HILANG kena cari ganti.  Nak tepek sijil kena tepek gambar konvo tahun 1974 s ...

ko pernah grad le tak?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Hessa replied at 12-2-2019 02:12 PM
ahaa..kat tmpt kami ni, sesiapa majikan yg curious ttg kelayakan staf diorg, boleh call je Jabatan A ...

Najib dulu PERDANA MENTERI. Semua benda jadi berita besar. Dia bersin pun jadi berita. Jadi  bukan masalah kalau orang mintak nak tengok sijilnya. Apatah lagi skrg sibuk dgn kes ijazah pelesu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
NAT_11 replied at 12-2-2019 02:21 PM
Hahahaha....sijilnya HILANG kena cari ganti.  Nak tepek sijil kena tepek gambar konvo tahun 1974 s ...

Takpa. Hang tunggu la dalam tempoh seminggu ni ja. Tak lama mana tu

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:26 PM | Show all posts
dinopower2 replied at 12-2-2019 02:16 PM
takde dlm list prominent msia graduates list pun nak dijdkan isu oleh si bebal..  cari la idea lain. ...

beza najib dgn menteri2 PH




Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
dah tunjuk gambo grad... nak mintak gambo grad satu family plak... tepuk dahi haha
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Remyda replied at 12-2-2019 02:11 PM
Saya terbaca satu laporan media pagi ini.

Media menulis kepada Universiti Nottingham di England d ...

Tertinggal di Seri Perdana....????
Mustahil boleh hilang.  Takkan sijil pun kena curu.......???
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by cmf_shalom at 12-2-2019 02:31 PM

Kalau pihak uni sendiri dh mengesahkan...

Nk bukti apa lg...

Klu setakat isu gugel nama x jumpa ...adoi....

Nak minta bukti gambar sijil la...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
NAT_11 replied at 12-2-2019 02:28 PM
Tertinggal di Seri Perdana....????
Mustahil boleh hilang.  Takkan sijil pun kena curu.......???

sijil berkurun klau hilang pun bkn jd isu pun... please bkak la minda....

yg penting grad... takyah putar belit acah2 bijak
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:32 PM | Show all posts
good job DSN.. very the good job..

so geng2 bersatu dan PAN yg menyokong kuat cina dap LGE ni.. bila nak desak menteri DAP buktikan kelulusan depa?.. jgn pandai attack sesame bangsa melayu je.. bila time kena kat cina DAp hangpa senyap.. ape laa pro laa melayu sikit ooii.. tau tak.. dap kuat hangpa jadi lemah.. dap lemah hangpa jadi kuat.. hangpa nak kuat ke nak jadi lemah...??kalau nak jadi kuat.. jom sama2 hantam DAP yg asik nak tolong sesame cina je..  hangpa tgk.. bila pemimpin bersatu dan pan kena attack.. ade hangpa nampak geng2 dap backup?.. pikir2 laa..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
dinopower2 replied at 12-2-2019 02:30 PM
sijil berkurun klau hilang pun bkn jd isu pun... please bkak la minda....

yg penting grad... ta ...

Antara bukti sijil
Ngn pengesahan sendiri oleh pihak uni...

Ak lg pcaya pihak uni..

Sijil tu.. Sapa2 boleh print
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_shalom replied at 12-2-2019 02:28 PM
Kalau pihak uni sendiri dh mengesahkan...

Nk bukti apa lg...

tu la psl... pelik btul... pihak U dah sahkan..
lg tak puas hati nak tgk sijil... dah ade sijil kata dibayar.. tak ori....

mahacai ni level bengap lg truk dr mahacai bn dulu haha
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_shalom replied at 12-2-2019 02:32 PM
Antara bukti sijil
Ngn pengesahan sendiri oleh pihak uni...


tp dah puak2 tak puas hati lg ko haha
punya la panas hati kena troll manjang haha
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
dinopower2 replied at 12-2-2019 02:32 PM
tu la psl... pelik btul... pihak U dah sahkan..
lg tak puas hati nak tgk sijil... dah ade sijil k ...

Bukti bila dh jd macai politik... Mental mmg dh x waras
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:34 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_shalom replied at 12-2-2019 02:34 PM
Bukti bila dh jd macai politik... Mental mmg dh x waras

jelas sgt2....btw dlm masa sejam profile baru najib dah 50k likes... wpun mahacai kata batak like... mmg ph panas bontit dgn najib skrg
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:39 PM | Show all posts
Dwdrum replied at 12-2-2019 02:19 PM
rosak reputasi NU kalau boleh keluar kan degree hanya dengan funding .......seperti membeli dan mera ...

nottingham university yg dah establish sejak tahun 1798 ( dah lebih 200 tahun penubuhan) tak akan jahanamkan reputasi nya semata2 nak sahkan degree palsu najib. itu pun mahacai x blh pikir. kenapa la bodoh sgt mahacai2 dlm thread nih.  dah la bodoh, memalukan diri sendiri kat public mcm ni..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by akusukaq at 12-2-2019 02:56 PM
NAT_11 replied at 12-2-2019 02:28 PM
Tertinggal di Seri Perdana....????
Mustahil boleh hilang.  Takkan sijil pun kena curu.......???


surat nikah dlm peti besi pun kena angkut naik lori. inikan sijil u. kalu najib tunjuk pun mesti tuduh sijil fake najib baru beli. dh otak mahacai bodoh tercemar dgn taik babi. dah spesis dna babi, peel lagi hodoh dr babi lapar yg makan tuan nya sendiri .
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.052853s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list